Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 275
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה

תומאס :
    אתה לא מבין מה מתרחש שם ואתה חושב שעם תתקדם מהר יותר אז תספיק לפני שהיא תתפורר , אבל ככל שאתה הולך מהר יותר הרגל שלך מפעילה יותר לחץ על רצפה ואתהרואה אותה מתפוררת במיהרות רבה יותר , כשלפתע אתה רואה מן פוקימון שעומד ליפול על האדמה בחוזקה וכנראה גם יפורר אותה לגמרי , אתה מחכה כמה שניות ואתה רואה שזה פיירו
    "אוי לא!" אני קורא בבהלה ומנסה לחפש אחר עץ או סלע גדול שאני יכול לעמוד עליו, כדי שאני לא אפול עם האדמה כלפי מטה. לאחר מכן אני מחפש אחר אבנים נוספות כדי לדלג מאחת לשנייה בעת הצורך.

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    [SIZE=2][COLOR=#ff0000]]
    מייק :
    צ'אנסי מסתכלת על טיילו ורצה מהר למקרופון וקוראת לאחות ג'וי , שתוך מספר שניות יוצאת מהחדר ואומרת : " מה קרה צ'אנסי למה קראת לי כל ככה? יש משהו דחוף? " שהיא מסתכלת על צ'אנסי ואז מבחינה מכם.

[SIZE=2][/
    ״סליחה שאני מפריע״ אני אומר לאחות ג׳וי ״אבל יש כאן טיילו שהכנף שלו פצועה.
    את יכולה לטפל בו?״ אני שואל ומראה לה את טיילו.

קרדיט לmcshay

3. משתמש סופר ספאמר
    איתי :
    צ'ימצאר פותח את הקרב כאשר הוא רץ אל עבר קרנביין ששולח ירי זרעים לכיוונו אך ההשפעה קטנה והוא ממשיך לרוץ , ומשתמש בצעקה שמחלישה את קרניביין , כשאייפום מנצל את זה ושלוח אגרוף ממוד אל עבר קרניביין ומוריד אותו על הרצפה , סוויפר מתגנבס מאורחיים ומשתמש ביריית רעל ופוגע בשניים ומעיף את אייפום וצ'ימצאר על רצפה כשקרניביין שוב קם ומתכונן לתקוף אבל צ'ימצאר משיג אותו ומשתמש בשריטות חזקות שפוגעות בו ומעיפות אותו אחורה כמה מטרים.

.[/COLOR][/SIZE]
    אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף את סוויפר בשריטות ואחר כך באגרוף בכל הכוח

4. משתמש מנוסה
    [B][U][SIZE=4][COLOR=black]
    קני :
    מסתדר XD

--------------
    כאשר אתה וטוטודייל מחכים למתקרב הרוח נושבת וזה מדגיש את השקט שפתאום אתם רואים שיוצא מן העץ סטארלי קטן וחמוד שנוחת לפני טוטודייל

[I]
    דווקא הגבת הרבה שלא הייתי?

"טוטודייל~! אימון מעולה! תשתמש בנשיכה מהר!" אקרא בקול

5. with great power comes great responsibility
    עומר :
    אתה יוצא מהמעבדה עם הפוקדור של האנדור ביד , ואתה משחרר אותו החוצה הוא יוצא , ומסתכל עליך במבט מוזר , כאשר אתה מתכופף ומסביר לו מי אתה , הוא נראה נחוש , רציני ומוכן לקרא תהמסע שלכם. מה תעשו?

"בוא נצא" אני אומר לו בעודי נחוש להפוך למאמן הכי טוב בעולם.
    אני הולך לכיוון דרך 1.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

6. Retired
    שם: Ashar
    אביב :
    אתה יוצא מן המכון ורץ לכיוון דרך מס' 1 כאשר מדקיפ מאחוריך מאושר לנצח את קרב הראשון שלכם , הדרך אתה שומע קול שאומר לך : " עצור אדוני " אתה מסתכל ואתה רואה את פרופסור בריין , " אביב נערי עברתי פה בסביבה וכאשר ראיתי אותך אני חייב להגיד לך שאמך אמרה לי להעביר לך חבילה חשבתי שזה מאוחר מדי אבל הנה קח "

עומר :
    אתה יוצא לכיוון דרך מס' 1 עם האנדור המוכן , כשאתם מגיעים כבר מתחילים את הדרך , ובהתחלה אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך טובה , אתה מתעלם וממשיך ואז אתה רואה סוויפר משתמש בזנב רעל על האדמה , אבל יש פה משהו מוזר כי סוויפר לא אמור להמצא באזור זה.

קני :
    בערך כן.....
    --------------
    כשאתה שולח את טוטודייל שמקפץ ומנושך את סטארלי במלוא הכוח , סטארלי מתעבן ומשתשמ במכת כנף חזקה על טוטודייל ומעיף אותו.

איתי :
    צ'ימצאר שוב הוא שממשיך הפעם משתמש רץ אל עבר סוופיר על שריטות מוכנו תאבל קרניביין מפריע ומשתמש ביריית זערים ומעיף את צימ'צאר , אייפום מבין מה קורה וושלוח אגרוף ממוקד על קרניביין ומשתק אותו על הרצפה , סוופיר משתמש בעוקץ על אייפום שמתחמק בקלות , צ'ימצאר מליח לקום ורואה א תסוויפר עסוק עם אייפום ומשתמש באגרוף חזק ומעיף אותו על קרנייבין ששניהם כבר לא יכולים להלחם , ג'סי : " סוויפר תחזור " , ג'מייס " חזור קרניביין " והם מנסים להסתלק משם אבל אייפום שולח כוכבים על הבלון והם עפים לשמיין כרגיל , אחר יהקרב אייפום נראה שמח , צוחק וקופץ מרגל אל רגל.

מייק :
    אחות ג'וי : " סליחה על אי הבנה פשוט בזמן האחרון היא קוראת לי הרבה וזה מחרפן אותי , הנה תביא י את טיילו אני אטפל בו " , ג'וי , צא'נסי וטיילו נכנסים לחדר.
    ~ כעבור שעה עגולה ~
    אתה מחכה בלובי ופתאום החדר נפתתח ואתה רואה את טיילו עף לכיוונך שמח אבל נופל כי עוד כואב לו , ואז ג'וי באה אחריו ומחייכת

תומאס :
    אתה חושב מהר וישר קופץ על העץ הקרוב שכמעט נופל בגלל המכה האדירה של פיירו על האדמה , הוא יוצר בור ענקי ומצליח איך שהוא לקום חזרה ולעוף תשוש לשמיים. , מה תעשה יש בור ענקי שאמצע בדרך! צריך להשתמש בדמיון

גיא :
    אתה רואה סינדקווי לשמח כולו מהנציחון המתוק שלכם שאתם אומר למאמן השני קרב טוב והוא עונה : " קרב מצוין שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך אתם ממש טובים " , אתה מסתכל על סינדקוויל אותה רואה את הלהבה שלו מתחזקת והוא נותן אגרופים קטנים באוויר

הריסון :
    היה באג באתר זה הסתדר לבד
    ----------------------------------------
    רעיון מצוין כדי למנוע רעש מיותר , כאשר סקווירטל תופס את העץ בדעינות ואתם חולפים מעל העץ של בידריל ואתם עולים לעץ אחר שהוא בבשורה לכל אורך הדרך , אתה קופצים מעץ לעץ קדימה ואתה מתחיל להרגיש כמו אייפום קטן שקופץ מעץ לעץ , אבל אז אתה שומע " או או " ואתה חשוב שממש השתגעת אבל אז אתה רואה אייפום קטן אוכל בננה בשקט

* קיבלת נקודה במד המחשבה על רעיון חמוד!

טריי :
    אתה מסתרר ומתקרב לאט לאט כגדי לבדוק מה הם עושים , וכשאתה מגיע לנקדוה שאתה יכול לשמוע ולראות טוב אתה רואה את מייאו , עם משקפת מתשקף על הפוקימונים של אש והם צוחקים

מריסה :
    כאשר את מבחינה שזאת מיסטי את מתקרבת אליה ואומרת : " מיסטי? ש.. ש.. שלום אני מריסה אני גרה כאן בעיירה ואני שמחה לראות אותך כאן , אני מתחילה בדיוק את המסע שלי " , מיסטי : " שלום לך מריסה " כאשר היא מחייכת , " אני שמחה להכיר אותך , הגעתי לכאן כדי לרענן את הפוקיומנים שלי עם חדשים " את מסתכלת ורואה את טוגפי בורח מהגלים הקטנים של האגם ושמח , מיסטי : " תרצי לראות את הפוקיומנים שהבאתי לכאן? "

ג'ון :
    כאשר אתה שואל את מ'יזמורו הפצוע טיפה מה שלומו , אתה שואל את טדיהורסה עם הוא רוצה להצטרף למסע שלכם , הוא מסכים אבל הוא רוצה לערוך נגד מיז'מורו קרב , ואתה רואה את מזיז'מורו קם ומוכן לקרב כאשר מכין אגרופים קטנים קדימה

לוקאס :
    אחות ג'וי : " לצערי אין כאן מכון וגם נראה לי שבעיר הבאה אין , אבל זאת הזדמנות לרכוש ניסיון ולהתמקד בחיזוק הפוקימונים , אני רואה שאתה ממש נחוש " כאשר היא מחייכת ומשלבת ידיים , כשאתה מתבאס ומוציא את סטארלי להכרו תקצרה.

לי :
    המאמן לוחץ לך יד צוחק ומגחגח קצת ואומר : " תסתכל על טורצי'ק ותשאל אותו , רק פוקימון יכול להרגיש איך זה עוזר לו " אתה מסתכל על טורצ'יק ואתה רואה אותו מוכן מתמיד למסע שהוא בטוח בעצמו ורכש ביטחון עצמי ואף גם שיתוף פעולה עם המאמן שלו.
    פרישה

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס :
    אחות ג'וי : " לצערי אין כאן מכון וגם נראה לי שבעיר הבאה אין , אבל זאת הזדמנות לרכוש ניסיון ולהתמקד בחיזוק הפוקימונים , אני רואה שאתה ממש נחוש " כאשר היא מחייכת ומשלבת ידיים , כשאתה מתבאס ומוציא את סטארלי להכרו תקצרה.

"אוקיי תודה" אני אומר בעצב יוצא ממרכז הפוקימונים אני ממשיך לדרך השנייה ומחפש פוקימונים לקרב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][COLOR=#ff8c00][B]
    לי :
    המאמן לוחץ לך יד צוחק ומגחגח קצת ואומר : " תסתכל על טורצי'ק ותשאל אותו , רק פוקימון יכול להרגיש איך זה עוזר לו " אתה מסתכל על טורצ'יק ואתה רואה אותו מוכן מתמיד למסע שהוא בטוח בעצמו ורכש ביטחון עצמי ואף גם שיתוף פעולה עם המאמן שלו.
    אני אומר למאמן"אוקי הבנתי ביי" אני מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו והולך אל דרך 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    Size=2]מייק :
    אחות ג'וי : " סליחה על אי הבנה פשוט בזמן האחרון היא קוראת לי הרבה וזה מחרפן אותי , הנה תביא י את טיילו אני אטפל בו " , ג'וי , צא'נסי וטיילו נכנסים לחדר.
    [/size]
    [size=2]~ כעבור שעה עגולה ~
    אתה מחכה בלובי ופתאום החדר נפתתח ואתה רואה את טיילו עף לכיוונך שמח אבל נופל כי עוד כואב לו , ואז ג'וי באה אחריו ומחייכת
    [/size
    ״תודה רבה האחות ג׳וי!״ אני אומר לה ואז פונה לטיילו ״אתה תרצה להצטרף אלי למסע?״ אני שואל בחיוך.

קרדיט לmcshay

10. משתמש מנוסה
    [COLOR=#ff8c00][B]

מריסה :
    כאשר את מבחינה שזאת מיסטי את מתקרבת אליה ואומרת : " מיסטי? ש.. ש.. שלום אני מריסה אני גרה כאן בעיירה ואני שמחה לראות אותך כאן , אני מתחילה בדיוק את המסע שלי " , מיסטי : " שלום לך מריסה " כאשר היא מחייכת , " אני שמחה להכיר אותך , הגעתי לכאן כדי לרענן את הפוקיומנים שלי עם חדשים " את מסתכלת ורואה את טוגפי בורח מהגלים הקטנים של האגם ושמח , מיסטי : " תרצי לראות את הפוקיומנים שהבאתי לכאן? "

COLOR]
    "כן בבקשה" אני אומרת לה .
    "תוכלי להמליץ לי על פוקימון מים טוב ?ואני לא רוצה גרידוס ,דרך אגב." אני
    אומרת לה ומחכה למה שהיא תאמר
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

11. Retired
    שם: Ashar
    מריסה :
    מיסטי : " איני יכולה להמליץ על פוקימון מים טוב זה לא אבייקטיבי מבחינתי כי לי יש רק פוקימוני מים חוץ מטוגפי " כאשר היא מוציאה את 2 הפוקימוני םשהיא לקחה אותם למחוז פאובור " צאו סטריו ופוליטאוד , את האשר השארתי במכון בקנטו " היא מחייכת.

מייק :
    טיילו מסתכל על אחות ג'וי ואז עליך מהנהן בראשו , נוחת לך על הקטף ומחכה שתכניס אותו לפוקדור שלך , אחות ג'וי : " כל הכבוד טיילו בחירה מעולה " .

לי :
    אחרי הקרב הזה אתה יוצא מן המכו ןטיפוח ואתה הולך לכיוון דרך מס' 1 אבל איפה דרך מס' 1? מה תעשה?

לוקאס :
    אתה יוצא מן המרכז פוקיומנים ואתה חוזר לדרך מס' 1 ששם אתה רואה 2 דמויות מווזרות יושבות על אבן , כמובן זה צוות רוקט
    פרישה

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס :
    אתה יוצא מן המרכז פוקיומנים ואתה חוזר לדרך מס' 1 ששם אתה רואה 2 דמויות מווזרות יושבות על אבן , כמובן זה צוות רוקט
    "מה אתם עושים פה? אין לכם איפה לישון?" אני אומר עם גיחוך "לכו מפה עכשיו" הצעק עליהם והוציא את סטארלי ואגיד לו להישתמש במתקפת כנף
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. משתמש מנוסה
    מריסה :
    מיסטי : " איני יכולה להמליץ על פוקימון מים טוב זה לא אבייקטיבי מבחינתי כי לי יש רק פוקימוני מים חוץ מטוגפי " כאשר היא מוציאה את 2 הפוקימוני םשהיא לקחה אותם למחוז פאובור " צאו סטריו ופוליטאוד , את האשר השארתי במכון בקנטו " היא מחייכת.
    [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
    "אוו !סטריו כזה חמוד !" אני אומרת לה.
    "איזה אפשר למצוא אחד כזה?"אני שואלת ומחבקת את הסטריו שלה
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    לי :
    אחרי הקרב הזה אתה יוצא מן המכו ןטיפוח ואתה הולך לכיוון דרך מס' 1 אבל איפה דרך מס' 1? מה תעשה?

[/COLOR]
    אני שואל עובר אורח"איפה זה דרך מס' 1 תוכל להגיד לי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    מייק :[/b]
    טיילו מסתכל על אחות ג'וי ואז עליך מהנהן בראשו , נוחת לך על הקטף ומחכה שתכניס אותו לפוקדור שלך , אחות ג'וי : " כל הכבוד טיילו בחירה מעולה " .[/color][/size
    אני מוציא את הפוקדור ואומר לטיילו בחיוך ״אני בטוח שנהיה חברים טובים״ ומכניס אותו לפוקדור.
    אחר כך אני מוציא אותו ואת צ׳ארמאנדר להכרות.

קרדיט לmcshay

עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •