![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אביב :
אתה יוצא מן המכון ורץ לכיוון דרך מס' 1 כאשר מדקיפ מאחוריך מאושר לנצח את קרב הראשון שלכם , הדרך אתה שומע קול שאומר לך : " עצור אדוני " אתה מסתכל ואתה רואה את פרופסור בריין , " אביב נערי עברתי פה בסביבה וכאשר ראיתי אותך אני חייב להגיד לך שאמך אמרה לי להעביר לך חבילה חשבתי שזה מאוחר מדי אבל הנה קח "
עומר :
אתה יוצא לכיוון דרך מס' 1 עם האנדור המוכן , כשאתם מגיעים כבר מתחילים את הדרך , ובהתחלה אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך טובה , אתה מתעלם וממשיך ואז אתה רואה סוויפרמשתמש בזנב רעל על האדמה , אבל יש פה משהו מוזר כי סוויפר לא אמור להמצא באזור זה.
קני :
בערך כן.....
--------------
כשאתה שולח את טוטודייל שמקפץ ומנושך את סטארלי במלוא הכוח , סטארלי מתעבן ומשתשמ במכת כנף חזקה על טוטודייל ומעיף אותו.
איתי :
צ'ימצאר שוב הוא שממשיך הפעם משתמש רץ אל עבר סוופיר על שריטות מוכנו תאבל קרניביין מפריע ומשתמש ביריית זערים ומעיף את צימ'צאר , אייפום מבין מה קורה וושלוח אגרוף ממוקד על קרניביין ומשתק אותו על הרצפה , סוופיר משתמש בעוקץ על אייפום שמתחמק בקלות , צ'ימצאר מליח לקום ורואה א תסוויפר עסוק עם אייפום ומשתמש באגרוף חזק ומעיף אותו על קרנייבין ששניהם כבר לא יכולים להלחם , ג'סי : " סוויפר תחזור " , ג'מייס " חזור קרניביין " והם מנסים להסתלק משם אבל אייפום שולח כוכבים על הבלון והם עפים לשמיין כרגיל , אחר יהקרב אייפום נראה שמח , צוחק וקופץ מרגל אל רגל.
מייק :
אחות ג'וי : " סליחה על אי הבנה פשוט בזמן האחרון היא קוראת לי הרבה וזה מחרפן אותי , הנה תביא י את טיילו אני אטפל בו " , ג'וי , צא'נסי וטיילו נכנסים לחדר.
~ כעבור שעה עגולה ~
אתה מחכה בלובי ופתאום החדר נפתתח ואתה רואה את טיילו עף לכיוונך שמח אבל נופל כי עוד כואב לו , ואז ג'וי באה אחריו ומחייכת
תומאס :
אתה חושב מהר וישר קופץ על העץ הקרוב שכמעט נופל בגלל המכה האדירה של פיירו על האדמה , הוא יוצר בור ענקי ומצליח איך שהוא לקום חזרה ולעוף תשוש לשמיים. , מה תעשה יש בור ענקי שאמצע בדרך! צריך להשתמש בדמיון
גיא :
אתה רואה סינדקווי לשמח כולו מהנציחון המתוק שלכם שאתם אומר למאמן השני קרב טוב והוא עונה : " קרב מצוין שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך אתם ממש טובים " , אתה מסתכל על סינדקוויל אותה רואה את הלהבה שלו מתחזקת והוא נותן אגרופים קטנים באוויר
הריסון :
היה באג באתר זה הסתדר לבד
----------------------------------------
רעיון מצוין כדי למנוע רעש מיותר , כאשר סקווירטל תופס את העץ בדעינות ואתם חולפים מעל העץ של בידריל ואתם עולים לעץ אחר שהוא בבשורה לכל אורך הדרך , אתה קופצים מעץ לעץ קדימה ואתה מתחיל להרגיש כמו אייפום קטן שקופץ מעץ לעץ , אבל אז אתה שומע " או או " ואתה חשוב שממש השתגעת אבל אז אתה רואהאייפום קטן אוכל בננה בשקט
* קיבלת נקודה במד המחשבה על רעיון חמוד!
טריי :
אתה מסתרר ומתקרב לאט לאט כגדי לבדוק מה הם עושים , וכשאתה מגיע לנקדוה שאתה יכול לשמוע ולראות טוב אתה רואה אתמייאו , עם משקפת מתשקף על הפוקימונים של אש והם צוחקים
מריסה :
כאשר את מבחינה שזאת מיסטי את מתקרבת אליה ואומרת : " מיסטי? ש.. ש.. שלום אני מריסה אני גרה כאן בעיירה ואני שמחה לראות אותך כאן , אני מתחילה בדיוק את המסע שלי " , מיסטי : " שלום לך מריסה " כאשר היא מחייכת , " אני שמחה להכיר אותך , הגעתי לכאן כדי לרענן את הפוקיומנים שלי עם חדשים " את מסתכלת ורואה את טוגפי בורח מהגלים הקטנים של האגם ושמח , מיסטי : " תרצי לראות את הפוקיומנים שהבאתי לכאן? "
ג'ון :
כאשר אתה שואל את מ'יזמורו הפצוע טיפה מה שלומו , אתה שואל את טדיהורסה עם הוא רוצה להצטרף למסע שלכם , הוא מסכים אבל הוא רוצה לערוך נגד מיז'מורו קרב , ואתה רואה את מזיז'מורו קם ומוכן לקרב כאשר מכין אגרופים קטנים קדימה
לוקאס :
אחות ג'וי : " לצערי אין כאן מכון וגם נראה לי שבעיר הבאה אין , אבל זאת הזדמנות לרכוש ניסיון ולהתמקד בחיזוק הפוקימונים , אני רואה שאתה ממש נחוש " כאשר היא מחייכת ומשלבת ידיים , כשאתה מתבאס ומוציא את סטארלי להכרו תקצרה.
לי :
המאמן לוחץ לך יד צוחק ומגחגח קצת ואומר : " תסתכל על טורצי'ק ותשאל אותו , רק פוקימון יכול להרגיש איך זה עוזר לו " אתה מסתכל על טורצ'יק ואתה רואה אותו מוכן מתמיד למסע שהוא בטוח בעצמו ורכש ביטחון עצמי ואף גם שיתוף פעולה עם המאמן שלו.
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Size=2]מייק :
אחות ג'וי : " סליחה על אי הבנה פשוט בזמן האחרון היא קוראת לי הרבה וזה מחרפן אותי , הנה תביא י את טיילו אני אטפל בו " , ג'וי , צא'נסי וטיילו נכנסים לחדר.[/size]
[size=2]~ כעבור שעה עגולה ~
אתה מחכה בלובי ופתאום החדר נפתתח ואתה רואה את טיילו עף לכיוונך שמח אבל נופל כי עוד כואב לו , ואז ג'וי באה אחריו ומחייכת[/size
״תודה רבה האחות ג׳וי!״ אני אומר לה ואז פונה לטיילו ״אתה תרצה להצטרף אלי למסע?״ אני שואל בחיוך.
מריסה :
מיסטי : " איני יכולה להמליץ על פוקימון מים טוב זה לא אבייקטיבי מבחינתי כי לי יש רק פוקימוני מים חוץ מטוגפי " כאשר היא מוציאה את 2 הפוקימוני םשהיא לקחה אותם למחוז פאובור " צאוסטריו ו
פוליטאוד , את האשר השארתי במכון בקנטו " היא מחייכת.
מייק :
טיילו מסתכל על אחות ג'וי ואז עליך מהנהן בראשו , נוחת לך על הקטף ומחכה שתכניס אותו לפוקדור שלך , אחות ג'וי : " כל הכבוד טיילו בחירה מעולה " .
לי :
אחרי הקרב הזה אתה יוצא מן המכו ןטיפוח ואתה הולך לכיוון דרך מס' 1 אבל איפה דרך מס' 1? מה תעשה?
לוקאס :
אתה יוצא מן המרכז פוקיומנים ואתה חוזר לדרך מס' 1 ששם אתה רואה 2 דמויות מווזרות יושבות על אבן![]()
, כמובן זה צוות רוקט
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מייק :[/b]
טיילו מסתכל על אחות ג'וי ואז עליך מהנהן בראשו , נוחת לך על הקטף ומחכה שתכניס אותו לפוקדור שלך , אחות ג'וי : " כל הכבוד טיילו בחירה מעולה " .[/color][/size
אני מוציא את הפוקדור ואומר לטיילו בחיוך ״אני בטוח שנהיה חברים טובים״ ומכניס אותו לפוקדור.
אחר כך אני מוציא אותו ואת צ׳ארמאנדר להכרות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)