Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 96 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.

טל;
    "אוקיי..." אומר ג'ון, מעט מבולבל, אך מוותר והולך לכיוון הנגדי ממך. אתה מסתובב באזור, ולבסוף מגיע ליער וירידיאן- יער גדול וירוק ובו מיני חרקים רבים.
    אתה מתקדם, ורואה פוקימון עגול בצבע ירוק זוהר, על ראשו כרבולת כתומה וזוהרת וכנפיו זוהרות בצבע תואם.

.
    "וואו פוקימון מגניב!" אני אומר וממשיך ללכת,
    'אני צריך למצוא איזה פוקימון שיעזור לי בצוות' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה וחיפוש פוקימונים בסביבה

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.

תומר;
    אתה מתקרב אל מכון העיר, ורואה שהוא ממוקם בחורבות עתיקות, בהן עמודי שיש מרוסקים וקולוסאום שמשמש כזירה.
    אתה נכנס, ושומע צעדים על רצפת השיש. אתה רואה שזה ברוק, ולצידו עטלף גדול יותר מזובאט אך דומה לו.
    הוא נעמד מולך, ואומר, "בלי עיכובים. בוא נתחיל." הוא שולף פוכדור, ומוציא החוצה את ג'יודוד.
    "אוקיי צא נידורן!"אצעק תוך כדי שאני מוציא את נידורן ואומר לו:"נידורן תשתמש במתקפת זעם ואז במכה כפולה לעבר ג'יודוד!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    טל;
    אתה מתעלם מהציפור הפצפונת, וממשיך בדרכך. לפתע, אתה מועד ונופל על הקרקע.
    אתה מסתובב לבדוק על מה מעדת, ורואה פוקימון קטן ומתכתי בצבע טורקיז וכסף מביט בך בעיניו האדומות.

תומר;
    נידורן יוצא, ומשתמש במתקפת זעם, מכה בג'יודוד מספר פעמים עם קרנו. יתרון הסוגים פועל לטובת ג'יודוד.
    "זריקת סלע!" אומר ברוק, וג'יודוד מניף סלע אקראי מן הקרקע וזורק אותו על נידורן שמשתמש בבעיטה כפולה.
    בבעיטה הראשונה הוא מרסק את הסלע, ובשנייה פוגע בג'יודוד בעוצמה- הפעם יתרון הסוגים פועל לטובתכם.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    תומר;
    נידורן יוצא, ומשתמש במתקפת זעם, מכה בג'יודוד מספר פעמים עם קרנו. יתרון הסוגים פועל לטובת ג'יודוד.
    "זריקת סלע!" אומר ברוק, וג'יודוד מניף סלע אקראי מן הקרקע וזורק אותו על נידורן שמשתמש בבעיטה כפולה.
    בבעיטה הראשונה הוא מרסק את הסלע, ובשנייה פוגע בג'יודוד בעוצמה- הפעם יתרון הסוגים פועל לטובתכם.
    "נידורן עוקץ רעל על ג'יודוד!"אגיד במהירות לעבר נידורן ואז אוסיף:"אחרי זה תוסיף בעיטה כפולה ישר בידיים ואז תעבור לגוף!"

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל;
    אתה מתעלם מהציפור הפצפונת, וממשיך בדרכך. לפתע, אתה מועד ונופל על הקרקע.
    אתה מסתובב לבדוק על מה מעדת, ורואה פוקימון קטן ומתכתי בצבע טורקיז וכסף מביט בך בעיניו האדומות.
    "אוי איזה פוקימון מגניב!" אני אומר בהתרגשות,
    'מענייין מי זה!' אני חושב לעצמי ומוציא את הפוקידע ובודק מי זה,
    "סקווירטל צא!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו לאוויר,
    "סקווירטל תתקוף באקדח בועות!" אני אומר לסקווירטל ומסתכל על הפוקימון המוזר.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק;
    האוונט שלך יימשך עד יום חמישי. בשבילך בלבד.
    ~~~
    פידג'י לא מצליח להשתמש בסופה, וקלאפרי גם כן לא מצליח לעזור לו.
    "קלאפרי, תשתמש במטרונום!" אומרת סיארה. קלאפרי מנענע את אצבעותיו בקצב אחיד, כשלפתע מכת ברק (Thundershock) פוגעת בוורמפלים.
    סקווירטל משתמש באקדח מים ופוגע באחד מהם בצורה חזקה. הוא מתעלף.
    "יפה מאוד ! עכשיו אקקדח מים עם סופה שוב ! !" אומר להם ואחייך לעברם..

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר שולח גחלת נוספת לעבר לדיבה והיא נפצעת קשות. היא נופלת על הקרקע, ומתעלפת.
    "יופי!" אומר לצ'אמנדר ואחזיר אותו לפוכדור.לאחר מכן אמשיך בדרכי.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

ניב;
    תתרגל, זה יקרה לי עוד הרבה פעמים XD
    ~~~
    בלבאזור אוחז בזובאט בגפנים, ומטלטל אותו באוויר. זובאט נפצע מכל תנועה, וצווח בכאבים.
    "סופרסוניק!" אומר האיש וגובה הצרחה של צובאט מגיע לרעש איום שמבלבל את בלבאזור.
    הפוקימון שלך מתבלבל, ובטעות מעיף את זובאט עליך. אתה נופל על הקרקע.
    נוו מה אני יעשה שאתה לא מחובר הרבה, וכשאתה מחובר אז אני לא פה! בערב אני לא פה בדרך-כלל.
    ושוב פעם את כותב שהוא מטלטל שלא פקדתי על בלבאזור לטלטל אותו, שם לב שאפילו פקדתי על בלבאזור לעשות זאת במהירות!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אזיז ממני את זואבט בחוסר התחשבות ואומר לבלבאזור "אתה בסדר?! בלבאזור נסה לצאת מזה!" ואמשיך לקרוא ולעודד אותו.
    לאחר מכן אומר לו אפקוד עליו בכל רם ובטוח עם חיוך על פני "סיים את זה עכשיו, שלח עלי תער!" ואקפוץ הצידה ואתרחק מזובאט!

.

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    בלבאזור חוזר אל הפוכדור שלו. בהתקדמותך בעיר, אתה רואה מספר מקומות מעניינים: מרכז הפוקימונים, אקדמיית הפוקימונים וגינה עם אגם ובה מאמנים.
    "מעניין למה יש שם כל כך הרבה מאמנים,"אני חושב לעצמי."אולי כדאי לי להילחם?אולי לא?ואם מי?"

10. משתמש מנוסה
    תומר;
    "סלסול הגנה, וגלגול!" אומר ברוק. ג'יודוד מתכדרר לכדור, ובינתיים נידורן פוגע בו בעוקץ רעל.
    ג'יודוד מתחיל לפתע להתגלגל, ופוגע בנידורן. הוא מתגלגל פעם נוספת, ופוגע בו חזק יותר. נידורן משתמש בבעיטה כפולה.
    ג'יודוד נעצר באמצע הגלגול, אך מבנה ההגנה שלו לא מתפרק; הוא שב לפגוע בנידורן אחרי שפצע אותו בבעיטה הכפולה וכמעט מעלף אותו...

טל;
    שים לב שסקווירטל יודע רק בועות, התנגשות, נסיגה ואקדח מים. אתה תוכל ללמד אותו מתקפות מדי פעם אבל לפי סדר הלמידה הטבעי ולא קרן בועות פתאום...
    ~~~
    מרוגש ממציאת הפוקימון הקטן, אתה בודק בפוקידע:

ארון, פוקימון שריון הפלדה. בדרך כלל הוא חי עמוק בתוך הרים. אולם, הרעב עלול להוביל אותו לאכילת מסילות רכבת ומכוניות.
    סקווירטל יוצא מהפוכדור שלו, נעמד מול ארון, ושולח בועות לעברו. ארון נפצע קשה בעקבות יתרון הסוגים, ומשתמש בנגיחה (Headbutt).

קודאק;
    כנראה לא שמת לב אבל פידג'י לא מצליח לצאת מהקורים ולהשתמש בסופה. רק אקדח המים פגע.
    ~~~
    סקווירטל (בלי פידג'י) וקלאפרי משתמשים באקדח מים ומטרונום שהופך לבעיטה כפולה (Double Kick) ופוגעים בוורמפל השני, מעלפים אותו.
    "אני חושבת שאלכוד אחד," אומרת סיארה בחיוך ושולפת פוכדור. "אבל איזה מהם יהפוך לי לביוטיפליי...?" היא מהרהרת. לבסוף היא לוכדת את זה שהובס קודם.
    הפוכדור נע ימינה ושמאלה ונעצר לבסוף.

עמית;
    צ'ארמנדר חוזר אל הפוכדור ואתה מתקדם ביער.
    אחרי מספר דקות, אתה שומע רעשים ממקום קרוב ומסתובב במהירות לבדוק- אתה רואה פוקימון קטן מציץ לעברך בחיוך.
    הוא מזכיר שילוב של ילד קטן ומפלצת, זנבו ארוך ועיניו מלוכסנות. צבעו צהוב זוהר ומעט חום זוהר.
    (זוהר)

ניב;
    אין לי תלונות אליך דווקא, אתה ביער וירידיאן כבר ונפגשת עם צוות רוקט... וזה לא כמו במשחקים שמישהו עושה ומישהו מגיב לפי תורות, זה קרב שמתנהל רציף, יכולים לשבור לך מתקפה או להיכנס לך באמצע...
    ~~~
    אתה מעיף ממך את זובאט ומעודד את בלבאזור. אתה מתרחק ממנו במהירות, ובלבאזור מחסל את זובאט עם עלי תער.
    "בלבא!" אומר הפוקימון שלך בשמחה, והבחור מחזיר את זובאט המעולף לפוכדור. "אף אחד לא מתעסק עם צוות רוקט!" הוא אומר בזעם ושולף מכיסו מכשיר קשר. "תגבורת!" הוא זועק. אתה שומע קולות של מסוקים מתקרבים.
    "זאור!" אומר בלבאזור, תופס אותך בשני גפנים ורץ הרחק משם. אתם רצים ביער, ורעש המסוקים נחלש עד שנפסק.
    בלבאזור עוצר, ומניח אותך בעדיות על הקרקע. אתה מתיישב על סלע, ופולט אנחת רווחה.
    לפתע, רעש מקפיץ אותך על רגליך; מבין השיחים פורץ פוקימון קטן דמוי ליצן, צבעיו ורוד וירוק זוהרים.
    (זוהר)

נועם;
    מתלבט, אתה חושב שעדיף לך בינתיים לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
    בלבאזור שב אליך כעבור מספר דקות לאחר שהאחות ג'וי מטפלת בו, ואתה מקבל ממנה גם שיקוי בחינם.
    היא מאחלת לך הצלחה, ואתה יוצא החוצה. כעת, מה תבחר- ללכת לגן, ללכת לאקדמיה או להמשיך בדרכך אל העיר פיוטר?

11. משתמש מנוסה
    תומר;
    "סלסול הגנה, וגלגול!" אומר ברוק. ג'יודוד מתכדרר לכדור, ובינתיים נידורן פוגע בו בעוקץ רעל.
    ג'יודוד מתחיל לפתע להתגלגל, ופוגע בנידורן. הוא מתגלגל פעם נוספת, ופוגע בו חזק יותר. נידורן משתמש בבעיטה כפולה.
    ג'יודוד נעצר באמצע הגלגול, אך מבנה ההגנה שלו לא מתפרק; הוא שב לפגוע בנידורן אחרי שפצע אותו בבעיטה הכפולה וכמעט מעלף אותו...
    מי כמעט מעולף?
    ותיכנס למסן.
    ותתחדש על הווינר!
    ---------------------------------
    "נידורן תחזור!"אצעק במהירות תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו
    ומוציא את ג'יודוד שלי ואומר לו:"ג'יודוד תשתמש בעוצמת רעידה לעבר ג'יודוד של ברוק ואז תוסיף זריקת סלע!"

12. לא ברור בכלל

קודאק;
    כנראה לא שמת לב אבל פידג'י לא מצליח לצאת מהקורים ולהשתמש בסופה. רק אקדח המים פגע.
    ~~~
    סקווירטל (בלי פידג'י) וקלאפרי משתמשים באקדח מים ומטרונום שהופך לבעיטה כפולה (Double Kick) ופוגעים בוורמפל השני, מעלפים אותו.
    "אני חושבת שאלכוד אחד," אומרת סיארה בחיוך ושולפת פוכדור. "אבל איזה מהם יהפוך לי לביוטיפליי...?" היא מהרהרת. לבסוף היא לוכדת את זה שהובס קודם.
    הפוכדור נע ימינה ושמאלה ונעצר לבסוף.
    אני אומר לה "כל הכבוד ! עכשיו בואי נמשיך ! " ואמשיך בדרכי תוך כדיי שאני מרים את פידג'י ומנסה להוריד את הקורים.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תומר;
    אני לא בבית אין לי מסן... ונידורן כמעט התעלף. ותודה D:
    ~~~
    נידורן שב אל הפוכדור, וג'יודוד יוצא אל הקרב. הוא מסתובב במקום, ומניף את שני אגרופיו, מכה באדמה בחוזקה.
    אתה מרגיש רעידה כלשהי, וארבע אבנים נופלות על ג'יודוד של ברוק. הוא נפצע בצורה בינונית, ומשתמש בזריקת סלע על פי פקודת ברוק.
    ג'יודוד שלך זורק סלע גם כן, והסלעים מתנגשים ונשברים לרסיסים שמתפזרים בזירה.

קודאק;
    "תודה," היא אומרת בחיוך, ואתה מנסה לשחרר את פידג'י מהקורים ללא הצלחה. לבסוף, פידג'י מנקר את הקורים והם מתחילים להשתחרר.
    לאט לאט, פידג'י מצליח להימלט ממלכודת הקורים, ולבסוף הוא פורש כנפיים ועף בחיוך מסביב. הוא מתיישב על כתפך, ואתם ממשיכים ביחד ביער.
    אחרי כמה דקות, אתם מגיעים לאזור מעט בוצי, וסיארה מבקשת שתסתובבו. אתם כמעט מתרחקים, כשלפתע אתם שומעים רעש של אקדח.
    אתם מתכופפים, אך קלאפרי בוחר ברגע הכי לא מתאים לברוח מסיארה והוא מתחיל לקפץ בחיוך סביב. מישהו מגיח מבין השיחים, ורואה את שניכם. יש לו אקדח ביד.
    "בלבול!" קוראת סיארה במהירות, וקלאפרי מעיף את האקדח מידי האיש בעזרת כוחות על חושיים. אתה שם לב לבגדיו: חליפת גף שחורה וכובע תואם, עם האות R על החזה.
    "חצופה!" אומר האיש בזעם, ושולף שני פוכדורים, מהם יוצאים פוקימון צהוב ועכברי ופוקימון כחול ועטלפי.

14. משתמש מנוסה
    תומר;
    אני לא בבית אין לי מסן... ונידורן כמעט התעלף. ותודה D:
    ~~~
    נידורן שב אל הפוכדור, וג'יודוד יוצא אל הקרב. הוא מסתובב במקום, ומניף את שני אגרופיו, מכה באדמה בחוזקה.
    אתה מרגיש רעידה כלשהי, וארבע אבנים נופלות על ג'יודוד של ברוק. הוא נפצע בצורה בינונית, ומשתמש בזריקת סלע על פי פקודת ברוק.
    ג'יודוד שלך זורק סלע גם כן, והסלעים מתנגשים ונשברים לרסיסים שמתפזרים בזירה.
    אוף! חשבתי אם להתחנף תעשה מהו טוב... סתם.
    -------------------------------
    "ג'יודוד תשתמש בהתלפשות על הג'יודוד של ברוק! לאחר מכן תשתמש בגילגול הגנה אם הוא תוקף אותך ואז תשתמש בכול הכוח שלך בעוצמת רעידה! אני מאמן בך ג'יודוד!!!"אצעק לעבר ג'יודוד שלי ואצפה על מעשיו בזירה ועל ג'יודוד השני.

15. לא ברור בכלל
    קודאק;
    "תודה," היא אומרת בחיוך, ואתה מנסה לשחרר את פידג'י מהקורים ללא הצלחה. לבסוף, פידג'י מנקר את הקורים והם מתחילים להשתחרר.
    לאט לאט, פידג'י מצליח להימלט ממלכודת הקורים, ולבסוף הוא פורש כנפיים ועף בחיוך מסביב. הוא מתיישב על כתפך, ואתם ממשיכים ביחד ביער.
    אחרי כמה דקות, אתם מגיעים לאזור מעט בוצי, וסיארה מבקשת שתסתובבו. אתם כמעט מתרחקים, כשלפתע אתם שומעים רעש של אקדח.
    אתם מתכופפים, אך קלאפרי בוחר ברגע הכי לא מתאים לברוח מסיארה והוא מתחיל לקפץ בחיוך סביב. מישהו מגיח מבין השיחים, ורואה את שניכם. יש לו אקדח ביד.
    "בלבול!" קוראת סיארה במהירות, וקלאפרי מעיף את האקדח מידי האיש בעזרת כוחות על חושיים. אתה שם לב לבגדיו: חליפת גף שחורה וכובע תואם, עם האות R על החזה.
    "חצופה!" אומר האיש בזעם, ושולף שני פוכדורים, מהם יוצאים פוקימון צהוב ועכברי ופוקימון כחול ועטלפי.
    "אוקיי..." אומר ואבדוק את הפוקימונים שלו .
    "פידג'י סופה ! סקווריטל אקדח מים ! תשלבו אותם שתצא סופת מים ! "
    ואז אוסיף "פידג'י תנסה להשתמש במתקפ' ניקור ! סקווירטל אקדח מים תוך כדי בלימה ! זה ייצור סילון אקווה ! מהר ! " ואומר לסיארה "תשאירי את זה לי.."

Spoiler ספוילר

עמוד 17 מתוך 96 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •