Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 60 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הרוח המתמטקאית
    *לא דשא,עשב בסדר?
    אתה וגלפין ממשיכים בדרכם לכיוון העיר טוונליף,לכיוון הדוג'ו של העיר,אתה רואה שכבר לילה,אתה שומע קולות של פוקימוני הלילה,פוקימוני חרק יוצאים ונלחמים נגד הוטהוטים ונוקטולים.

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    הרוח המתמטקאית
    *לא דשא,עשב בסדר?
    אתה וגלפין ממשיכים בדרכם לכיוון העיר טוונליף,לכיוון הדוג'ו של העיר,אתה רואה שכבר לילה,אתה שומע קולות של פוקימוני הלילה,פוקימוני חרק יוצאים ונלחמים נגד הוטהוטים ונוקטולים.
    *בסדר גם שאני תמיד הייתי רגיל לדשא וזה תמיד נשמע לי יותר נכון.
    ---
    "גלפין מה דעתך שנעזור לפוקימוני הלילה להלחם מול ההוטהוטים ונוקטולים,אחרי שנעזור להם קצת נלך לאחות ג'וי לישון ומחר נלך לדוג'ו?"אני שואל אותו ונותן לו את מהלכי הקרב.
    "גלפין תשתמש באבקת רעל על מנת להרעיל כמה נקטולים ולאחר מכן תשמש מול אחד מהם בניב רעל!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Bruno Mars
    ג'ון אומר לך:"מצטער אבל מתחיל להיות ממש מאוחר" אתה והוא מתחילים להיכנס לתוך העיירה פלורמה כשאתה רואה מישהו ממש מוכר,אתה רואה שזוהי שלי ואתה רואה שיש לה דמעות בעיניים היא מסתכלת על הנחל הזורם וזורקת לתוכו אבנים.

StarDriver
    *רק שתדע "עולם הצללים" מתפקד ממש כמו ספרי "עשו לעצמכם צמרמורת" אם אתה עושה את הבחירה הנכונה,תצא מהעולם בניצחון,אם לא...טוב איך אומרים "אתה בוחר איך להתצמרר" בהצלחה..
    אתה רואה שהמאמן שוב פעם מחייך 'מה לא בסדר עם המאמן הזה' אתה חושב.
    הוא אומר לך:"תקשיב זה משחק לא קרב פוקימונים רגיל,הנה הבררות שלך,או לסגת ולבחור מחדש או להישאר ולהילחם,הבחירה בידך".

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".

KoDakThe
    מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.

איתי
    המתקפה לא פועלת כמו שציפית גל ההלם מפספס ופוגע במאמן,אתה רואה שסניזל מתעצבן ויוצא בפעם הראשונה בקרב הזה למתקפה חזיתית,אתה רואה את ציפורניו שחורות כמו הלילה!

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהשינקס מתקרב אל גלפין שלך ומעיר אותו בעזרת גל הלם חזק במיוחד,אתה רואה שגל ההלם היה חזק ומסוכן מדי בגלל שזה הביס את גלפין לגמרי,המאמן אומר:"אופס,זה גם קורה לפעמים".

MasterBar
    עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.

שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.

*חחח מרגיש כמו משחקי מזל
    -----------------------------------
    ''אני לא הבנתי לכן אני מעדיך להישאר להילחם אך אמרת שלא מדובר בקרב וקימונים רגיל כוונתך היא שאני נלחם?''
    אשאל את האיש מבולבל ומפוחד מהעולם המוזר והאיש המוזר הזה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.

שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.
    "סניבי ! תסתובב במקום ותיקח את הענף הזה ! " ואצביע על אחד הענפים.
    "עכשיו חבטה ! ותשתדל לחבוט בפידג'יוטו או טוטודייל עם הענף, תלוי מי יותר קרוב ! "

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    StarDriver
    המאמן מסביר שוב:"יש לך כמה ברירות,או לברוח מהקרב ולבחור מספר מחדש,או להישאר והילחם בקרב שאין לך שום סיכוי לנצח בו,זכור אתה בוחר איך לשחק,רק שתדע כול אלה,עשו טעות אחת קטנה,טעות אחת ולא חזרו לבין החיים" אתה שומע שהוא צוחק צחוק קר.
    מה תעשה,תבחר מספר מחדש או תילחם?

KoDakThe
    סניבי לוקח את הענף הכי גדול שהוא יכול להחזיק,שזה בעצם ענף באורך חצי מטר,אתה רואה שמגמר מעסיק את פיג'יוטו בעוד טוטודייל מסתכל בקרב של השניים.
    מה תעשה,האם תעזור למגמר מול פיג'יוטו או שתפגע בטוטודייל?

הרוח המתמטקאית
    *אבל להבא במשחק שלי תכתוב "עשב".
    *ברכותיי זכית באברא בגלל שפתחת את ע''מ 60!
    אתה רואה שנוקטול אחד משתמש בגל הדף על גלפין שלך,אתה רואה את עיניו זוהרות בזוהר כחול,אתה שומע סונר מוזר,אתה רואה כשלושים נוקטולים מצטרפים.
    מה תעשה,האם תילחם בקרב של 30 נגד 1 או תחכה לעזרה או תברח?

אני חוזר ל"מה תעשה" אבל שימו לב שיש בהמשך ברירות וזיכרו אתם בוחרים איך לשחק...

6. משתמש מנוסה
    StarDriver
    המאמן מסביר שוב:"יש לך כמה ברירות,או לברוח מהקרב ולבחור מספר מחדש,או להישאר והילחם בקרב שאין לך שום סיכוי לנצח בו,זכור אתה בוחר איך לשחק,רק שתדע כול אלה,עשו טעות אחת קטנה,טעות אחת ולא חזרו לבין החיים" אתה שומע שהוא צוחק צחוק קר.
    מה תעשה,תבחר מספר מחדש או תילחם?

KoDakThe
    סניבי לוקח את הענף הכי גדול שהוא יכול להחזיק,שזה בעצם ענף באורך חצי מטר,אתה רואה שמגמר מעסיק את פיג'יוטו בעוד טוטודייל מסתכל בקרב של השניים.

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שנוקטול אחד משתמש בגל הדף על גלפין שלך,אתה רואה את עיניו זוהרות בזוהר כחול,אתה שומע סונר מוזר,אתה רואה כשלושים נוקטולים מצטרפים.

''אוקיי אני רוצה לבחור מספר מחדש אני לא מתכוון לסכן את צ'רמנדר בקרב הזה'',אומר לאיש משפיל מבט ולחוץ,
    ''אוקיי אני אבחר במס' 1 הסיוטים,אני מעדיף שאני אפגע ולא צ'רמנדר'',אומר לאיש מסתכל על צ'רמנדר בדאגה.

Spoiler ספוילר

7. משתמש על פעיל

הרוח המתמטקאית

*לא אמרת שפוקימונים הלילים של המקום נלחמים בהם?
    ---
    "קדימה,אם לא נשתף פעולה נפסיד והם ינצחו אותנו,אנחנו חייבים לעבוד יחיד כדי הלצליח!"אני צועק כדי שכל הפוקימונים הלילים של האזור ישמעו.
    "אברא צא... שלום אני המאמן שלך קוראים לי אלמוג נקווה שנהנה יחיד,אני צריך את ההעזרה שלך מול הנקטולים!"אני אומר לו בדאגה ובמרץ ופונה אל גלפין "תמשיך כך,תנסה להתשתמש בניב רעל!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. משתמש מנוסה
    StarDriver
    האיש משפיל את מבטו ואומר לך:"כול הכבוד לך,ניצחת,אף אחד לא בחר בסיוטים הדלת ליציאה נמצאת מאחוריך" אתה רואה דלת לבנה מופיעה פתאום כמו הדלת שדרכה נכנסת.
    מה תעשה,האם תאמין לאיש המוזר או שמה לא תאמין לו?

הרוח המתמטקאית
    אתה,גלפין ואברא מנסים להילחם נגד הנוקטול האיומים האלה,אך לא מצליחים,אתה רואה שהם מביסים בקלות רבה מאוד את הפוקימונים שלך.
    אתה רואה אור של פנס מתקרב אליך.
    מה תעשה,האם תברח לכיוון האור,תברח לכיוון השני או לא תברח בכלל?

9. משתמש מנוסה
    StarDriver
    האיש משפיל את מבטו ואומר לך:"כול הכבוד לך,ניצחת,אף אחד לא בחר בסיוטים הדלת ליציאה נמצאת מאחוריך" אתה רואה דלת לבנה מופיעה פתאום כמו הדלת שדרכה נכנסת.
    מה תעשה,האם תאמין לאיש המוזר או שמה לא תאמין לו?

הרוח המתמטקאית
    אתה,גלפין ואברא מנסים להילחם נגד הנוקטול האיומים האלה,אך לא מצליחים,אתה רואה שהם מביסים בקלות רבה מאוד את הפוקימונים שלך.

''עם כל מה שעברתי פה למה יש לי תחושה שאתה לא דובר אמת כרגע?'',אומר לאיש חושד ואתקרב באטיות רבה לכיוון דלת היציאה כדי שאוכל לשים לב אם יש משהו חשוד.

Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אני אברח לעבר כיוון האור בריצה מחשש שהנוקטולים יתקפו ואולי אגיע לבית החולים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    StarDriver
    אתה מתקרב לדלת היא נראת בדיוק כמו הדלת שבה נכנסת,האיש אומר לך:"לא אני בחרתי להיות פה,קוללתי,העין השלישית היא הרשע הטהור,היא יצרה את העולם המרושע הזה,אני עבד שלה,אתה לא חייב להאמין לי,רק תצא מכאן לפני שהיא תתחרט".
    מה תעשה,האם אתה נשאר ורואה מה קורה עם עניין ה"עין השלישית",האם אתה מתחקר את האיש לגבי הרשע הזה,או שאתה פשוט יוצא מהעולם הזה.

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהנוקטול ופוקימוני החרק בורחים מפני האור,אתה רואה שזהו שומר היער של האזור,הוא אומר לך:"מה אתה עושה פה ילד,בשעה כזו?".
    מה תעשה,האם תספר לו את האמת,תברח,או תשקר?

12. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהנוקטול ופוקימוני החרק בורחים מפני האור,אתה רואה שזהו שומר היער של האזור,הוא אומר לך:"מה אתה עושה פה ילד,בשעה כזו?".
    מה תעשה,האם תספר לו את האמת,תברח,או תשקר?
    'אסור לספר על הינשופים,פוקימוני החרק שנלחמו מולם פוחדים ממנו,כנראה הוא בצד של הנוקטולים'
    "אני? הלכתי לג'ודו,בדרך נלחמתי מול איזה ילד אבל הוא כבר הלך,טוב אני צריך לזוז אל האחות ג'וי ללון שם,ביי."אני אומר בזריזות ורץ אל עבר המרפאה של האחות ג'וי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    השומר מסתכל בשעון שלו ואומר לך:"עכשיו,כמעט חצות,הדוג'ו אינו פתוח בשעות כאלה,אני הלווה אותך למרכז הפוקימונים כדי שהנוקטולים שוב לא יפריעו לך" אתה מבין שהוא יודע מה קרה.
    מה תעשה,האם אתה ממשיך להכחיש או אולי להתנצל בפני השומר.

14. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    השומר מסתכל בשעון שלו ואומר לך:"עכשיו,כמעט חצות,הדוג'ו אינו פתוח בשעות כאלה,אני הלווה אותך למרכז הפוקימונים כדי שהנוקטולים שוב לא יפריעו לך" אתה מבין שהוא יודע מה קרה.
    מה תעשה,האם אתה ממשיך להכחיש או אולי להתנצל בפני השומר.
    "סליחה חשבתי שאתה בצד שלהם,זאת אומרת נגדי,פשוט פוקימוני החרק ברחו מהאור,תגיד הם מפחדים מאור הלו? ותודה שאתה מלווה אותי דרך אגב למה הנוקטולים נלחמו מול החרקים ומולי? קרה בינהם משהו?"אומר בפה מלא שאלות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe

אני אומר לספיר "מצטער..סניבי מהר תלך למאחוריי טוטודייל ותפגע בו מהר ! לאחר מכן צעקה ! "

Spoiler ספוילר

עמוד 60 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •