הרוח המתמטקאית
*לא דשא,עשב בסדר?
אתה וגלפין ממשיכים בדרכם לכיוון העיר טוונליף,לכיוון הדוג'ו של העיר,אתה רואה שכבר לילה,אתה שומע קולות של פוקימוני הלילה,פוקימוני חרק יוצאים ונלחמים נגד הוטהוטים ונוקטולים.
הרוח המתמטקאית
*לא דשא,עשב בסדר?
אתה וגלפין ממשיכים בדרכם לכיוון העיר טוונליף,לכיוון הדוג'ו של העיר,אתה רואה שכבר לילה,אתה שומע קולות של פוקימוני הלילה,פוקימוני חרק יוצאים ונלחמים נגד הוטהוטים ונוקטולים.
*בסדר גם שאני תמיד הייתי רגיל לדשא וזה תמיד נשמע לי יותר נכון.
---
"גלפין מה דעתך שנעזור לפוקימוני הלילה להלחם מול ההוטהוטים ונוקטולים,אחרי שנעזור להם קצת נלך לאחות ג'וי לישון ומחר נלך לדוג'ו?"אני שואל אותו ונותן לו את מהלכי הקרב.
"גלפין תשתמש באבקת רעל על מנת להרעיל כמה נקטולים ולאחר מכן תשמש מול אחד מהם בניב רעל!"
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
StarDriver
המאמן מסביר שוב:"יש לך כמה ברירות,או לברוח מהקרב ולבחור מספר מחדש,או להישאר והילחם בקרב שאין לך שום סיכוי לנצח בו,זכור אתה בוחר איך לשחק,רק שתדע כול אלה,עשו טעות אחת קטנה,טעות אחת ולא חזרו לבין החיים" אתה שומע שהוא צוחק צחוק קר.
מה תעשה,תבחר מספר מחדש או תילחם?
KoDakThe
סניבי לוקח את הענף הכי גדול שהוא יכול להחזיק,שזה בעצם ענף באורך חצי מטר,אתה רואה שמגמר מעסיק את פיג'יוטו בעוד טוטודייל מסתכל בקרב של השניים.
מה תעשה,האם תעזור למגמר מול פיג'יוטו או שתפגע בטוטודייל?
הרוח המתמטקאית
*אבל להבא במשחק שלי תכתוב "עשב".
*ברכותיי זכית באברא בגלל שפתחת את ע''מ 60!
אתה רואה שנוקטול אחד משתמש בגל הדף על גלפין שלך,אתה רואה את עיניו זוהרות בזוהר כחול,אתה שומע סונר מוזר,אתה רואה כשלושים נוקטולים מצטרפים.
מה תעשה,האם תילחם בקרב של 30 נגד 1 או תחכה לעזרה או תברח?
אני חוזר ל"מה תעשה" אבל שימו לב שיש בהמשך ברירות וזיכרו אתם בוחרים איך לשחק...
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
*לא אמרת שפוקימונים הלילים של המקום נלחמים בהם?
---
"קדימה,אם לא נשתף פעולה נפסיד והם ינצחו אותנו,אנחנו חייבים לעבוד יחיד כדי הלצליח!"אני צועק כדי שכל הפוקימונים הלילים של האזור ישמעו.
"אברא צא... שלום אני המאמן שלך קוראים לי אלמוג נקווה שנהנה יחיד,אני צריך את ההעזרה שלך מול הנקטולים!"אני אומר לו בדאגה ובמרץ ופונה אל גלפין "תמשיך כך,תנסה להתשתמש בניב רעל!"
StarDriver
האיש משפיל את מבטו ואומר לך:"כול הכבוד לך,ניצחת,אף אחד לא בחר בסיוטים הדלת ליציאה נמצאת מאחוריך" אתה רואה דלת לבנה מופיעה פתאום כמו הדלת שדרכה נכנסת.
מה תעשה,האם תאמין לאיש המוזר או שמה לא תאמין לו?
הרוח המתמטקאית
אתה,גלפין ואברא מנסים להילחם נגד הנוקטול האיומים האלה,אך לא מצליחים,אתה רואה שהם מביסים בקלות רבה מאוד את הפוקימונים שלך.
אתה רואה אור של פנס מתקרב אליך.
מה תעשה,האם תברח לכיוון האור,תברח לכיוון השני או לא תברח בכלל?
StarDriver
אתה מתקרב לדלת היא נראת בדיוק כמו הדלת שבה נכנסת,האיש אומר לך:"לא אני בחרתי להיות פה,קוללתי,העין השלישית היא הרשע הטהור,היא יצרה את העולם המרושע הזה,אני עבד שלה,אתה לא חייב להאמין לי,רק תצא מכאן לפני שהיא תתחרט".
מה תעשה,האם אתה נשאר ורואה מה קורה עם עניין ה"עין השלישית",האם אתה מתחקר את האיש לגבי הרשע הזה,או שאתה פשוט יוצא מהעולם הזה.
הרוח המתמטקאית
אתה רואה שהנוקטול ופוקימוני החרק בורחים מפני האור,אתה רואה שזהו שומר היער של האזור,הוא אומר לך:"מה אתה עושה פה ילד,בשעה כזו?".
מה תעשה,האם תספר לו את האמת,תברח,או תשקר?
הרוח המתמטקאית
השומר מסתכל בשעון שלו ואומר לך:"עכשיו,כמעט חצות,הדוג'ו אינו פתוח בשעות כאלה,אני הלווה אותך למרכז הפוקימונים כדי שהנוקטולים שוב לא יפריעו לך" אתה מבין שהוא יודע מה קרה.
מה תעשה,האם אתה ממשיך להכחיש או אולי להתנצל בפני השומר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)