Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    נועם;
    מבוהל, אתה מחזיר את רטיקייט לפוכדור שלו ורץ במהירות צפונה, אל עבר העיר פיוטר.
    אתה רץ במהירות, ולפתע מגיע לקצה של מדרון מתון וארוך. אתה רץ במורד הירידה, ולבסוף רעש המסוקים נחלש. אתה מגיע לקצה העיר פיוטר, ופולט אנחת רווחה, מתנשף ומתנשם.
    אתה רואה שהשמש כמעט שוקעת. ברחבי העיר הגדולה אתה רואה מרכז פוקימונים, מזרקה ולצידה ליצן סטוג', תחנת משטרה, מכון פוקימונים ומוזיאון.
    ~~~
    במוזיאון תוכל לקבל מאובן, אצל הליצן מתקפה לפוקימון אחד.

סיגל;
    תלכי לישון ואז התגובה הבאה שלך תהיה מחר. סתם לא... תראי כבר בעצמך (:
    ~~~
    סקווירטל, באטרפרי וסמוצ'אם החמודים יוצאים מהפוכדורים שלהם ומסתובבים להם בחדר; סקווירטל מזנק אל הג'קוזי, סמוצ'אם מתיישבת לידו ומתחילה להרחיף חפצים באוויר, ובאטרפרי נח על מעקה המרפסת, נהנה מאוויר הלילה הנעים.
    את מכינסה להם מיטה בזמן שאת מורה עליהם ללכת לישון בעוד שעה, ולאחר מכן נשכבת במיטה שלך, ונרדמת כעבור כמה דקות.
    ...
    את מרגישה שמשהו מטפס עלייך, ומתעוררת בבהלה; את רואה שזה רק סקווירטל שמעיר אותך. בחוץ יש שמש של בוקר, והשעון בצורת פידג'י מראה שכבר שמונה וחצי בבוקר.
    את רואה שבאטרפרי וסמוצ'אם משחקים במרפסת, ומתעוררת. את נכנסת לחדר האמבטיה, מצחצחת שיניים ומתקלחת, מתארגנת, מחליפה בגדים ולבסוף אורזת הכל בתיקך בחזרה.
    את רואה תפריט ליד המיטה שלך, ובו מיני מאכלים לבני אדם ופוקימונים. את רואה למטה שכתוב שהכל מוגש בחדר האוכל בקומה הראשונה של מרכז הפוקימונים. הודעה נוספת על השולחן מראה שפינוי החדרים צריך להתקיים עד תשע בבוקר.
    את רואה שהשעה בשעון היא 8:55.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    [b]סיגל;
    תלכי לישון ואז התגובה הבאה שלך תהיה מחר. סתם לא... תראי כבר בעצמך (:
    ~~~
    סקווירטל, באטרפרי וסמוצ'אם החמודים יוצאים מהפוכדורים שלהם ומסתובבים להם בחדר; סקווירטל מזנק אל הג'קוזי, סמוצ'אם מתיישבת לידו ומתחילה להרחיף חפצים באוויר, ובאטרפרי נח על מעקה המרפסת, נהנה מאוויר הלילה הנעים.
    את מכינסה להם מיטה בזמן שאת מורה עליהם ללכת לישון בעוד שעה, ולאחר מכן נשכבת במיטה שלך, ונרדמת כעבור כמה דקות.
    ...
    את מרגישה שמשהו מטפס עלייך, ומתעוררת בבהלה; את רואה שזה רק סקווירטל שמעיר אותך. בחוץ יש שמש של בוקר, והשעון בצורת פידג'י מראה שכבר שמונה וחצי בבוקר.
    את רואה שבאטרפרי וסמוצ'אם משחקים במרפסת, ומתעוררת. את נכנסת לחדר האמבטיה, מצחצחת שיניים ומתקלחת, מתארגנת, מחליפה בגדים ולבסוף אורזת הכל בתיקך בחזרה.
    את רואה תפריט ליד המיטה שלך, ובו מיני מאכלים לבני אדם ופוקימונים. את רואה למטה שכתוב שהכל מוגש בחדר האוכל בקומה הראשונה של מרכז הפוקימונים. הודעה נוספת על השולחן מראה שפינוי החדרים צריך להתקיים עד תשע בבוקר.
    את רואה שהשעה בשעון היא 8:55.
    "אוי לא!" אני אומרת ומארגנת את הכול את הכריות והשמיכות ובודקת ששום דבר לא נשאר לאחר שאני עושה בדיקה יסודית אני מסתכלת על סמוצאם ואל באטרפרי ואל סקווירטל ואומרת "אוקי צריך לזוז בוא נרד למטה נאכל ונמשיך!" אני אומרת ולא מחזירה אותם לפוקדורים אלה פשוט קוראת להם החוצה ובודקת עוד פעם ששום דבר לא נשאר (כדי שלא תעשה לי טריק כזה..) ואז יוצאת בודקת שסמוצ'אם באטרפרי וסקווירטל פה והפוקדורים שלהם והפוקדקס והכול בתיק ובמקום ואז נועלת את החדר
    לאחר מכן אני יורדת לחדר האוכל אם סקווירטל סמוצ'אם ובאטרפרי ומחפשת שולחן קטן ומה יש פה לאכול

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    המטרה של הליצנים היא ללמד את הפוקימון שלכם מתקפה.

אני שמח שאתם מתעניינים במתקפות כמו קרן קרח או רעידת אדמה, אבל זה מוקדם מדיי בשביל הפוקימונים שלכם ללמוד מתקפות מתקדמות כאלו;
    הליצן סטוג' אמור לבחור בעצמו איזו מתקפה ללמד אתכם, כלומר, אני אמור ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפה שמתאימה לרמת ההתקדמות שלכם במשחק.
    אם אתם בעיר פיוטר אתם אמורים ללמוד מתקפות שהכוח שלהם במשחקים הוא בין 50-80, ולא מתקפות חזקות...
    חשוב לי להבהיר שאם מישהו למד מתקפה בכוח של 50 ואחר למד בכוח של 80 זה לא אומר שהוא יותר משקיען או משהו כזה,
    זה קשור אך ורק לרשימת המתקפות שהפוקימון יכול ללמוד. אין בעניין הזה יותר מדיי פרוטקציות...
    כמובן ששחקנים סופר משקיעים רק מרוויחים, אבל אלה שמוצאים פחות זמן למשחק לא נדפקים.

קודאק;
    שתוק! >:
    ~~~
    "סקווירטל, מה?" הוא אומר. אתה מושיט לו את הפוכדור של סקווירטל, והוא שולף מתיקיית דיסקים דיסק אחד בצבע כחול. מסוקרן, אתה מחכה.
    "אני מניח שעוד אין לך צורב מתקפות." הוא אומר. הוא מושיט לך מכשיר דמוי דיסק מן בצבע תכלת-אפרפר ועליו סימן צהוב. "אתה מכניס דיסק לימוד לצורב המתקפות ומפעיל אותו בנוכחות הפוקימון שלך. כך הוא ילמד את המתקפה שמכיל הדיסק. בדרך כלל הדיסק הוא לשימוש חד פעמי..."
    לאחר שמסביר, הליצן מוציא את סקווירטל מהפוכדור ומזין את הדיסק הכחול בתוך המתקן המשונה עם האנטנה שהוא העניק לך. סקווירטל מוקף בהילה כחולה בהירה.
    "לימדתי אותו כוויה (Scald)," מסביר הליצן. "מתקפה של מים רותחים." הוא מסביר בחיוך, ומושיט לך את הפוכדור. "בהצלחה במסע!" הוא אומר.
    "אוקיי..תודה סטוג'.." אומר ואתחיל ללכת לכיוון המרכז לקרוא לסיארה (שכחתי איך קוראים לשנייה..)
    ואז אתחיל ללכת לכיוון מכון העיר בריצה !

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: טל

אני שמח שאתם מתעניינים במתקפות כמו קרן קרח או רעידת אדמה, אבל זה מוקדם מדיי בשביל הפוקימונים שלכם ללמוד מתקפות מתקדמות כאלו;
    הליצן סטוג' אמור לבחור בעצמו איזו מתקפה ללמד אתכם, כלומר, אני אמור ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפה שמתאימה לרמת ההתקדמות שלכם במשחק.
    אם אתם בעיר פיוטר אתם אמורים ללמוד מתקפות שהכוח שלהם במשחקים הוא בין 50-80, ולא מתקפות חזקות...
    חשוב לי להבהיר שאם מישהו למד מתקפה בכוח של 50 ואחר למד בכוח של 80 זה לא אומר שהוא יותר משקיען או משהו כזה,
    זה קשור אך ורק לרשימת המתקפות שהפוקימון יכול ללמוד. אין בעניין הזה יותר מדיי פרוטקציות...
    כמובן ששחקנים סופר משקיעים רק מרוויחים, אבל אלה שמוצאים פחות זמן למשחק לא נדפקים.

טל;
    תתייחס למה שכתבתי בתחילת ההודעה בבקשה.
    ~~~
    אתה מוציא את ארון ומראה אותו לליצן, שמביט בו בחיוך. "שלום לך," הוא אומר ומלטף את ארון הזוהר. "פוקימון מיוחד... אדמה... מתכת..." הוא אומר ומעלעל בתיקיית הדיסקים שלו.
    "מיים, תביא לו צורב מתקפות בינתיים..." אומר הליצן, ומר מיים של הליצן מגיש לך מכשיר דמוי דיסקמן בצבע תכלת שאתה נזכר מפרסומת שפעם הייתה בטלוויזיה שלתוכו אתה מכניס דיסק לימוד ובנוכחות הפוקימון שלך הוא מלמד אותו את המתקפה שמכיל הדיסק.
    לבסוף, הליצן שולף דיסק בצבע חום בהיר, ועליו כתוב: דחפור (Bulldoze). הוא מושיט לך אותו, ואתה מכניס אותו לצורב. ארון זוהר באור חם בהיר שנעלם תוך מספר שניות.
    "בהצלחה!" אומר הליצן בחיוך.
    'אה...?...' אני חושב לעצמי מבולבל,
    'מה בהצלחה? מה הוא רוצה המוזר הזה....' אני חושב ומסתובב,
    "בוא ארון!" אני קוראל ו והולך ליד אגם קרוב,
    "עכשיו בוא נראה אם באמת למדת משהו, תשתמש בדחפור!!" אני אומר לארון בנחישות ומסתכל עליו,
    'הוא יצליח?...זה באמת יעבוד..?' אני חושב לעצמי ומסתכל על ארון הזוהר שלי

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    [CENTER][B]
    דוד;
    זה קצת בעייתי, כי יש לך הרבה להשלים.. אתה רק בעיר וירידיאן והרוב כבר בעיר פיוטר, בקצה היער או במערת הירח. אתה תצטרך להיות אקסטרה פעיל בימים הבאים ובחופשה. תקרא קצת בעמודים הקודמים, הודעתי הודעות חשובות בתחילת התגובות.
    ~~~
    בעוד בלבאזור מדליק זוג גפנים שצומחים מהפקעת על גבו, ווידל טווה רשת ארוכה של קורים ומכסה את אודיש ו-וולפיקס.
    בלבאזור מצליף בגפניו הבוערות ומדליק את רשת הקורים הדביקים, גורם לאודיש ו-וולפיקס לעלות באש ולספוג נזק רב... לבסוף, שניהם מתעלפים.
    "חזרו...." אומרת התאומות בצער, ופוקימוני הדשא והאש חוזרים אל הפוכדורים שלהם. "היה קרב מצוין," הן מחמיאו ולוחצות את ידך. בלבאזור כבר לא בוער ו-ווידל לא משותק.
    "יש!" אני צורח ומניף אגרוף לשמיים."הייתם מעולים" אני אומר לשני הפוקימונים שלי "בואו נחזור למרכז, אתם בוודאי חלשים". אני מחזיר את שניהם לפוקדור, נפרד מהתאומות ויוצא מהאקדמיה. אני מפהק והולך למרכז הפוקימונים. אני נכנס אליו, מחייך אל האחות ג'וי ומגיש לה את שני הפוקדורים שלי "אני צריך שתרפאי את שניהם בבקשה".

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    מבוהל, אתה מחזיר את רטיקייט לפוכדור שלו ורץ במהירות צפונה, אל עבר העיר פיוטר.
    אתה רץ במהירות, ולפתע מגיע לקצה של מדרון מתון וארוך. אתה רץ במורד הירידה, ולבסוף רעש המסוקים נחלש. אתה מגיע לקצה העיר פיוטר, ופולט אנחת רווחה, מתנשף ומתנשם.
    אתה רואה שהשמש כמעט שוקעת. ברחבי העיר הגדולה אתה רואה מרכז פוקימונים, מזרקה ולצידה ליצן סטוג', תחנת משטרה, מכון פוקימונים ומוזיאון.
    "וואו,שמעתי על הליצן הזה.בלבאזור צא!"אני מוציא את בלבאזור ורץ לכיוון הליצן.

7. משתמש מנוסה
    ביום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה (כן, על חשבון החופש :\) אז אני לא אהיה הרבה בימים הקרובים... אני אגיב לפחות 2 תגובות ביום, אבל לא מסוגל להבטיח יותר מזה.
    אם מישהו מעוניין בשותף או שותפה, אני אשמח לצוות לו אחד/אחת. אם תרצו קשרים רומנטיים (חבר/חברה, לא יותר מזה!) גם לא אכפת לי.

סיגל;
    את יוצאת מהחדר ונועלת אותו לאחר שבדקת שוב ושוב שהכל אצלך.
    את מגיעה לקומת הקרקע, מחזירה לאחות ג'וי את המפתח בתשע בדיוק, ועולה לחדר האוכל. את רואה בופה גדול ומוזגת לך ארוחת בוקר. בקערות נפרדות את מוזגת גם אוכל לשלושת פוקימונייך בהתאם לסוגים שלהם.
    את מתיישבת בשולחן קטן ועגול, מוציאה את סמוצ'אם סקווירטל ובארפרי ושלושתכם אוכלים. כשאתם מסיימים, את מפנה את המגש והצלחות, ויוצאת החוצה, יורדת אל קומת הקרקע, ויוצאת מהמרכז.

קודאק;
    לונה (:
    ~~~
    אתה הולך לעבר מרכז הפוקימונים, ונכנס פנימה. אתה רואה שסיארה ולונה לא שם.
    "אתה קודאק?" האחות ג'וי שואלת. "אם כן, סיארה ויילסטון השאירה לך פתק." היא אומרת בחיוך, ומושיטה לך פתק קטן.
    אתה קורא: קודאק, אני ולונה שכרנו חדר ללילה, השארתי לך מפתח אצל האחות ג'וי. מחר נלך למכון העיר פיוטר. שלך, סיארה.
    אתה מופתע שהן הלכו לישון, ולפתע רואה שכבר אחת עשרה וחצי בלילה. אתה מקבל מהאחות ג'וי מפתח לחדר מספר חמש מאות שישים וארבע בקומה החמישית, ועולה דרך מעלית שמאחורי הדלפק.
    אתה מגיע לקומה החמישית ומחפש את החדר במסדרון. אתה מוצא אותו במהרה, ונכנס פנימה. אתה רואה שלוש מיטות, מרפסת גדולה עם ג'קוזי, ושתי דלתות שמובילות לארון ולשירותים + מקלחת.
    אתה רואה את סיארה בג'קוזי ולצידה פסיידאק של לונה, ועל שפת הג'קוזי קלאפרי, פיצ'ו ו-וורמפל. לונה יושבת במיטתה וצופה בטלוויזיה, על מיטתה סנייבי וסקיטי. אתה רואה שבמרפסת דריפלון וסקיפלום של לונה יובים על המעקה.
    "היי, קודאק." אומרת לונה בחיוך. סיארה מחייכת אליך ומציעה לך להצטרף לטבילה.

טל;
    בהצלחה במסע. XD
    ~~~
    אתה רץ עם ארון לאגם בשפת העיר, ורואה את השתקפות הירח במים השקטים.
    ארון מתקדם קדימה, ומתקדם לפתע בצעדים גדולים קדימה; אתה רואה שהוא מעיף באוויר גושי חול ואבנים- סימן שהמתקפה נלמדה כראוי.
    לפתע, פוקימון קטן וחום עם אף אדום ועגול פורץ מן האדמה ונוגח בארון.

דוד;
    אתה נפרד מהתאומות ומחזיר את ווידל הענק ובלבאזור לפוכדורים שלהם. אתה מגיע למרכז הפוקימונים, והאחות ג'וי מרפאת את שניהם.
    כשהאחות ג'וי רואה את הפוקדקס המבצבץ מכיסך, היא אומרת, "אתה יודע שיש אפשרות לשכור חדרים במרכז הפוקימונים בחינם אם בבעלותך פוקדקס?" היא מספרת לך.
    "בכל מרכז פוקימונים תוכל לשכור חדר בשעות הערב. יש אזור שמור של סוויטות למחזיקי פוקדקס." היא מוסיפה.

נועם;
    אתה רץ אל הליצן סטוג', ועומד בתור. לאחר מספר דקות אחרי שהוא מלמד מספר פוקימונים של מאמנים אחרים מתקפה, מגיע תורך.
    "שלום נערי," הוא אומר בחיוך. "האם יש בבעלותך צורב מתקפות?" הוא שואל. אתה עונה שלא. "ובכן, הנה אחד!" הוא אומר ומושיט לך מכשיר דמוי דיסקמן בצבע תכלת.
    "אם תכניס לפה דיסק לימוד מתקפה בנוכחות הפוקימון שלך, הוא ילמד אותו- בתנאי שהוא מסוגל." הוא אומר. "עכשיו איזה פוקימון תרצה שאלמד אותו מתקפה?"

8. משתמש מנוסה
    "מצוין שניכם!" אשבח אותם.
    "עכשיו.. ונואט תשתמש מהר בנשיכת חרק על סנדשרו המבולבל! פיקאצ'ו מתקפה מהירה על זובאט!" אומר להם

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ביום ראשון יש לי מתכונת במתמטיקה (כן, על חשבון החופש :\) אז אני לא אהיה הרבה בימים הקרובים... אני אגיב לפחות 2 תגובות ביום, אבל לא מסוגל להבטיח יותר מזה.
    אם מישהו מעוניין בשותף או שותפה, אני אשמח לצוות לו אחד/אחת. אם תרצו קשרים רומנטיים (חבר/חברה, לא יותר מזה!) גם לא אכפת לי.

דוד;
    אתה נפרד מהתאומות ומחזיר את ווידל הענק ובלבאזור לפוכדורים שלהם. אתה מגיע למרכז הפוקימונים, והאחות ג'וי מרפאת את שניהם.
    כשהאחות ג'וי רואה את הפוקדקס המבצבץ מכיסך, היא אומרת, "אתה יודע שיש אפשרות לשכור חדרים במרכז הפוקימונים בחינם אם בבעלותך פוקדקס?" היא מספרת לך.
    "בכל מרכז פוקימונים תוכל לשכור חדר בשעות הערב. יש אזור שמור של סוויטות למחזיקי פוקדקס." היא מוסיפה.
    אני מעוניין בשותף/שותפה למסע
    ~~~
    "באמת?" אני שואל אותה בפליאה."אבל אפשר לשכור חדר רק ללילה אחד או ליותר זמן?" אני שואל אותה. "ודרך אגב," אני אומר "תודה רבה שריפאת לי את הפוקימונים". אני שם את הפוקדור של ווידל בחגורת המאמנים ומוציא את באלבזור החמוד שלי."איך אתה מרגיש עכשיו?" אני שואל אותו, מרגיש כמו אבא שצופה בחיבה בבנו הקטן.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [CENTER][B]
    סיגל;
    את יוצאת מהחדר ונועלת אותו לאחר שבדקת שוב ושוב שהכל אצלך.
    את מגיעה לקומת הקרקע, מחזירה לאחות ג'וי את המפתח בתשע בדיוק, ועולה לחדר האוכל. את רואה בופה גדול ומוזגת לך ארוחת בוקר. בקערות נפרדות את מוזגת גם אוכל לשלושת פוקימונייך בהתאם לסוגים שלהם.
    את מתיישבת בשולחן קטן ועגול, מוציאה את סמוצ'אם סקווירטל ובארפרי ושלושתכם אוכלים. כשאתם מסיימים, את מפנה את המגש והצלחות, ויוצאת החוצה, יורדת אל קומת הקרקע, ויוצאת מהמרכז.
    צוות יכול להיות לא רע בכלל
    ~~~~~~~~~~~~~~~;
    "אוקי בואו נתאמן קצת! קודם סמוצאם מול סקווירטל ואז סמוצם מול באטרפרי ואז באטרפרי מול סקווירטל וסמוצאם ראשונה בגלל שהיא חדשה פה עכשיו סקווירטל בועות! סמוצ'אם תקפיאי אותם באבקת שלג! סקווירטל תעיף אותם בעזרת זנבך! סמוצאם מהר לפניו תשתמשי בבלבול כדאי להשיג אותם ולהעיף את הבועות הקפואות על סקווירטל! לאחר מכן סקווירטל תחמוק ואקדח מים! סמוצאם בלבול על האקדח מים כדאי שהיה עליו! סקווירטל אקדח מים נוסף שהיה נגד האקדח מים של סמוצאם!"
    ~~~~~~~~~;;;
    אני יודעת שזה הרבה מתקפות אבל נשרוד

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    לונה (:
    ~~~
    אתה הולך לעבר מרכז הפוקימונים, ונכנס פנימה. אתה רואה שסיארה ולונה לא שם.
    "אתה קודאק?" האחות ג'וי שואלת. "אם כן, סיארה ויילסטון השאירה לך פתק." היא אומרת בחיוך, ומושיטה לך פתק קטן.
    אתה קורא: קודאק, אני ולונה שכרנו חדר ללילה, השארתי לך מפתח אצל האחות ג'וי. מחר נלך למכון העיר פיוטר. שלך, סיארה.
    אתה מופתע שהן הלכו לישון, ולפתע רואה שכבר אחת עשרה וחצי בלילה. אתה מקבל מהאחות ג'וי מפתח לחדר מספר חמש מאות שישים וארבע בקומה החמישית, ועולה דרך מעלית שמאחורי הדלפק.
    אתה מגיע לקומה החמישית ומחפש את החדר במסדרון. אתה מוצא אותו במהרה, ונכנס פנימה. אתה רואה שלוש מיטות, מרפסת גדולה עם ג'קוזי, ושתי דלתות שמובילות לארון ולשירותים + מקלחת.
    אתה רואה את סיארה בג'קוזי ולצידה פסיידאק של לונה, ועל שפת הג'קוזי קלאפרי, פיצ'ו ו-וורמפל. לונה יושבת במיטתה וצופה בטלוויזיה, על מיטתה סנייבי וסקיטי. אתה רואה שבמרפסת דריפלון וסקיפלום של לונה יובים על המעקה.
    "היי, קודאק." אומרת לונה בחיוך. סיארה מחייכת אליך ומציעה לך להצטרף לטבילה.
    "לא תודה.." אומר לסיארה ואומר לשתיהן "שלום.."
    לאחר מכן אני הולך למרפסת שעלייה סקיפלום ודריפלון ואביט ממנה לכיוון מערת הירח,אוציא את פידג'יוטו ואומר לו לשחק עם הרוחות ולנסות לשלוט במתקפה "סופה"
    אוציא את מיאו ואלך להביא לו משהו לאכול תוך כדיי שאשים אותו ליד סקיטי וסניבי,אשים עליו שמיכה ואחכה שיירדם.
    לבסוף אקרא לסקווירטל שילך לכיוון פסיידאק וישחק איתו.
    בסוף אלך לכיוון המקלחת ואתקלח,לבסוף אני אלך לכיוון השולחן ואתחיל לפרוק את הדברים שבתיק שלי.
    אסדר אותם ואומר,"לונה?סיארה? רוצות קרב? קרב שלישייה ! "

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~~~

תומר;
    מזל"טוש על הווינר! ותפסיק להחליף כינויים נודניק (:
    ~~~
    צ'ארמנד שולח גחלת לעבר המקום המטפטף, והטפטוף מפסיק לרגעים ספורים. ראלטס לא משחרר אותו מהבלבול, ומטלטל אותו באוויר.
    "צ'ארמנדר!" קורא פוקימון האש, ושולח מטח של להבות בצבע ירוק-כחול מפיו; ראלטס נפגע חזיתית בצורה קשה ועף אחורה.
    הוא קם על רגליו, וצ'ארמנדר משתחרר מהבלבול ומזנק בקלילות אל הקרקע. לפתע, הוא רץ לעבר ראלטס ונושך אותו בעזרת שיניו החדות. צ'ארמנדר למד נשיכה!
    ראלטס שחלש כנגד מתקפות אופל, מתעלף ונופל על הקרקע. צ'ארמנדר מביט בו בחדווה, ולפתע זורח באור לבן; הוא גדל, זנבו מתארך ועל ראשו צומחת קרן. ברכותיי, צ'ארמנדר התפתח לצ'ארמיליון!
    "וואו! צ'ראמנדר התפתחת! כול הכבוד! עכשיו בוא נתפוס את ראלטס!"אגיד בשמחה תוך כדי שאני זורק פוקדור על ראלטס ובודק את צ'ארמיליון בפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה רץ אל הליצן סטוג', ועומד בתור. לאחר מספר דקות אחרי שהוא מלמד מספר פוקימונים של מאמנים אחרים מתקפה, מגיע תורך.
    "שלום נערי," הוא אומר בחיוך. "האם יש בבעלותך צורב מתקפות?" הוא שואל. אתה עונה שלא. "ובכן, הנה אחד!" הוא אומר ומושיט לך מכשיר דמוי דיסקמן בצבע תכלת.
    "אם תכניס לפה דיסק לימוד מתקפה בנוכחות הפוקימון שלך, הוא ילמד אותו- בתנאי שהוא מסוגל." הוא אומר. "עכשיו איזה פוקימון תרצה שאלמד אותו מתקפה?"
    "אני רוצה שתלמד את בלבאזור שלי כדור אנרגיה."

14. משתמש מנוסה
    ברנדון;
    שכחת את ההמשך שלך XD והנה משהו שהוספתי כרגע לאותה ההודעה...:

~~~
    ונונאט פוער את פיו ומשתמש בנשיכת חרק על פוקימון האדמה שנפצע קשות ונופל אחורה, מעולף. בינתיים, פיקאצ'ו רצה במהירות לעבר זובאט ומתנגשת בו.
    פוקימון העטלף נוחת על הקרקע לצד סאנדשרו, מעולף גם כן. הבחור מחזיר אותם לפוכדורים שלהם בעצבים.
    "חכה חכה..." הוא אומר ושולף אקדח. הוא דורך אותו, ויורה; ונונאט משתמש בבלבול ומסיט את הכדור לעבר השמיים במהירות. כדאי שתברח...

דוד;
    בן או בת? תחליט XD
    ~~~
    "מעבר ללילה אחד זה יעלה לך כסף." היא אומרת בחיוך מתנצל. "ואין בעד מה, זוהי מטרתי!"
    אתה מוציא את בלבאזור בזמן שאת הפוכדור של ווידל אתה מצמיד לחגורה. "בלבא!" אומר פוקימון העשב בחיוך.
    אתה יוצא מהמרכז, וצועד ברחבי העיר וירידיאן. כשאתה מרגיש שמיצית כבר, אתה צועד לעבר יער וירידיאן. השעה היא 12:45 בצהריים.

סיגל;
    כמה שותפים? ומה מינם? ובמקום להילחם בעצמך הייתי מציע לך להילחם במאמנים שונים או בפוקימוני בר, את עדיין בעיר וירידיאן וזה התקדמות איטית...
    ~~~
    סמוצ'אם וסקווירטל נעמדים במרחק של כמה מטרים, וסקווירטל שולח מפיו מספר בועות.
    סומצ'אם משתמשת באבקת שלג והבועות קופאות; סקווירטל רץ לעברן ומצליף בהן בזנבו, מעיף אותן לעבר סמוצ'אם, שמתמשת בבלבול ומעיפה אותן על סקווירטל.
    הוא מתחמק מכדורי הקרח והם מתנפצים על הקרקע. סקווירטל מזנק באוויר ושולח אקדח מים, שמתקרב לסמוצ'אם אך עושה פרסה ומתקרב כעת לסקווירטל כמו נחש מים באמצעות הבלבול של פוקימונת הקרח העל חושית.
    סקווירטל משתמש באקדח מים על נחש המים הגדול; זרם המים של סקווירטל מתאחד עם זרם המים של סמוצ'אם, ונע לעבר הפוקימונית הזוהרת, שסופגת את המים במלוא העוצמה, ונופלת על הקרקע.

קודאק;
    אתה יוצא אל המרפסת ומביט להר הירח הרחוק שנראה רק כצל על רקע הירח הבוהק. אתה שולף את הפוכדור של פידג'אוטו ושולח אותו החוצה.
    הוא טס לאוויר החופשי, ושולח סופה קדימה, מרחף סביבה וגורם לה להתכווץ, להתרחב ולשנות כיוונים.
    בינתיים, אתה מוציא את מיאו ומושיט לו חטיף פוקימונים מתיקך. אתה מניח אותו ליד מיטתך על השטיח הפרוותי והנעים, ומכסה אותו בשמיכה קטנה. הוא נרדם מהר.
    סקווירטל בינתיים מצטרף לסיארה ופסיידאק בג'קוזי והם משפריצים מים אחד לכיוון השני.
    אתה מתקלח במהירות במים חמים, ומתלבש בבגדי הלילה שלך. אתה פורק את תכולת תיקך על הכוננית שלצד המיטה שלך, ומניח את התיק בצד.
    לאחר שאתה מסיים להתארגן, אתה מציע לסיארה ולונה קרב משולש. "למה לא?" אומרת סיארה, ולונה מוסיפה, "ברור!"
    אתה רואה לפתע שלט שאומר: "קרבות פוקימונים אך ורק במרפסת!" סיארה קוראת לפיצ'ו ו-וורמפל, ולונה קוראת לסנייבי ודריפלון.

תומר;
    ראלטס נשאב לתוך פוכדור ריק, שמתנדנד כאשר נסגר. הוא נוחת על הקרקע, ומתנדנד כמה פעמים נוספות, ולבסוף נעצר. ברכותיי, לכדת ראלטס זוהר!
    בינתיים, הפוקדקס מקריא:

צ'ארמיליון, פוקימון השלהבת. בהרים הסלעיים היכן שצ'ארמיליון גרים, זנבותיהם הבוערים מנצנצים בחושך כמו כוכבי השמיים.
    "מזל טוב!" אומרים בנג'י ובראנדון. "עכשיו," מוסיף בנג'י, "כדאי שנצא החוצה ונלך לישון. מחר כבר נוכל לעבור את המערה..."
    אתם יוצאים, ורואים שמאחורי האחות ג'וי יש מדרגות שמובילים למבנה גדול שבנוי על צד ההר. היא מבחינה בפוקדקס בכיסך.
    "סוויטה ללילה בחינם למחזיקי פוקדקס," היא אומרת בחיוך. אתה מקבל מפתחות, ועולה במדרגות עם בראנדון ובנג'י. אתם נכנסים למבנה ומחפשים את חדר מספר שבע.
    בחדר אתם רואים שלוש מיטות, ג'קוזי, חדר מקלחת עם שירותים, טלוויזיה, מיני-בר ומרפסת.

נועם;
    הוא מושיט לך דיסק בצבע ירוק, ואתה מכניס אותו לצורב המתקפות בזמן שאתה מוציא את בלבאזור.
    בלבאזור זוהר באור ירקרק, ושולח לפתע כדור בצבע ירוק אל השמיים, שם הוא נעלם באופק ובטח מתפוגג.
    ברכותיי, בלבאזור למד כדור אנרגיה!" אומר הליצן בחיוך. "בהצלחה במסע!" הוא מוסיף. אתה רואה שכבר מחשיך, כדאי שתרפא את הפוקימונים שלך במרכז ותשכור חדר...

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    ראלטס נשאב לתוך פוכדור ריק, שמתנדנד כאשר נסגר. הוא נוחת על הקרקע, ומתנדנד כמה פעמים נוספות, ולבסוף נעצר. ברכותיי, לכדת ראלטס זוהר!
    בינתיים, הפוקדקס מקריא:

צ'ארמיליון, פוקימון השלהבת. בהרים הסלעיים היכן שצ'ארמיליון גרים, זנבותיהם הבוערים מנצנצים בחושך כמו כוכבי השמיים.
    "מזל טוב!" אומרים בנג'י ובראנדון. "עכשיו," מוסיף בנג'י, "כדאי שנצא החוצה ונלך לישון. מחר כבר נוכל לעבור את המערה..."
    אתם יוצאים, ורואים שמאחורי האחות ג'וי יש מדרגות שמובילים למבנה גדול שבנוי על צד ההר. היא מבחינה בפוקדקס בכיסך.
    "סוויטה ללילה בחינם למחזיקי פוקדקס," היא אומרת בחיוך. אתה מקבל מפתחות, ועולה במדרגות עם בראנדון ובנג'י. אתם נכנסים למבנה ומחפשים את חדר מספר שבע.
    בחדר אתם רואים שלוש מיטות, ג'קוזי, חדר מקלחת עם שירותים, טלוויזיה, מיני-בר ומרפסת.
    אני רוצה שותפה עם רומן נפלא...
    --------------------
    "אני ראשון במקלחת!" אצעק במהירות ואז אשים את כול חפצי על אחד המיטות, אלך לאמבטיה ואתקלח במהירות כדי שאני אוכל כבר לישון ליום חדש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 29 מתוך 96 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •