Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 96 ראשוןראשון ... 42829091929394 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    [CENTER][U]

ברנדון;
    אבל יש לך....
    ~~~
    פיקאצ'ו מחכה בצד, ואתה מוציא את ונונאט שנראה מעט מסטול ומתנדנד מצד לצד.
    הוא מהנהן בשקט, ומשתמש בבלבול על סטארמי, אך לא מסב לו נזק רב מדיי.
    סטארמי משיב בבלבול, אך ונונאט החמחמק מזנק הצידה, ותוקף בנשיכת חרק.
    סטארמי צווח בקול איום ולפתע מתעלף; נראה שיתרון הסוגים פעל לטובתכם. הוא מוחזר לפוכדור.
    אתה לא מבזבז זמן, ומרסס את מיסטי ושלושת הפוכדורים שלה. לפתע, רעש איום נשמע.
    אתה רואה את הדגרונייט ומאמנו המרחף מקודם נוחתים על הקרקע, ומבין קהל האנשים צועד לעברם בחור ולצידו גארידוס.
    הבחור מרסס בזריזות את הרשע בתרסיס סגול, והגארידוס פוער את פיו ושולח קרן על עצומה לעבר דרגונייט.
    אתה מרגיש חום רב עוטף את גופך, ואתה נופל אחורה, מאבד הכרה, צווחות נשמעות מכל עבר...
    ...
    אתה מתעורר, כאילו באותה התנוחה, במרכז פוקימונים, שלפי מדיה של האחות שעסוקה בטיפול בפצועים נמצא בעיר סרוליאן.
    אתה מזדקף, ראשך כואב מעט, ורואה שכל הפוכדורים שלך והחפצים, מלבד נוגדן הרשע, מונחים על כוננית לצד מיטתך.
    אתה רואה גם את פיקאצ'ו הקטנה למרגלות מיטתך, על כרית שמשמת לה כמיטה מאולתרת.
    "התעוררת..." אומרת האחות בחיוך ומניחה מגבת רטובה וחמה על מצחך.
    (קיבלת 2 נקודות על כל פוקימון של מיסטי שריססת, על מיסטי עוד שתיים ועל סיום האוונט אחת. בסה"כ - 9 נקודות)
    מה אני עושה עם הנקודות האלה?

"וואו.. מה קרה לי?" אומר ואסתכל סביב,אחייך לפיקאצ'ו ואלטף את ראשה, "היית נהדרת,אני כל כך גאה בך" אחמיא לה ואביט על האחות ג'וי.
    "כמה זמן אני כבר כאן?" אשאל אותה

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:

~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1

קודאק;
    לאן אתה רץ?
    ~~~
    אתה בודק אותו בפוקדקס, ומגלה שהפוקימון הזה בכלל לא שייך לאזורך, אלא למקום מרוחק באירופה.

פבלפאס, פוקימון חלוק הנחל. גודלו הקטן מאפשר לו להתחבא מפוקימונים אויבים. חוש הריח שלו חזק מאוד והוא מסוגל להריח מזון ממרחקים.
    "חמוד," אומרת סיארה ומביטה בו בחיוך. הוא נראה סקרן, ומחליק על צד המערה, נעמד מולכם.
    "צא, מנטייק!" היא אומרת בחיוך ופוקימון העפיפון יוצא מהפוכדור, מרחף באוויר מול הפבלפאס. "קרן בועות!" אומרת סיארה.
    "טייק~" אומר מנטייק במהירות, ומשגר מטח בועות לעבר פבלפאס הקטן, פוצע אותו.
    פוקימון חלוק הנחל משיב בזריקת סלע, ופוגע במנטייק בצורה בינונית.
    קרן בועות נוספת נשלחת, ומיד אחריה אקדח מים, ופבלפאס מתעלף בקלות. "צא, פוכדור!" אומרת סיארה בחיוך.
    פבלפאס נלכד בתוך פוכדור ריק של סיארה, שמתנדנד פעמיים ונעצר. "יש!" היא אומרת בחיוך, ואתם מיד מברכים אותה על הלכידה.
    אתם מתקדמים יחד עם מנטייק ושאר הפוקימונים שלכם שבחוץ, ולפתע אתה שומע רעשים לא מוסברים של צעידה המונית.
    אתה מזהה שזה בא ממעבר לקיר הימני של המערה, שלפתע מתחיל להיסדק....
    אבן ירח נופלת על הקרקע, ואחריה עוד חמש, כשלפתע חור קטן נוצר. אתה רואה המון פוקימוני סלע ואדמה מתגלגלים להם, ועל גבם קלאפה, קלאפרי וקלאפייבל רבים.
    עם כל נפילה של אבן ירח, קלאפרי מתפתח לקלאפייבל, וקלאפה שמתפתחים משמחה מתפתחים גם כן.
    "הו..." אומרת לונה בחיוך קטן. "איזה יופי..." היא מוסיפה בחיוך. רחש קל נשמע, והפוכדור של סיארה נפתח.
    תוך רגע, קלאפייבל שלה מזנק מתוך החור ועולה על גבו של פוקימון פילון קטן בצבע תכלת, שמתחיל להתגלגל ונושא איתו את קלאפייבל החמודה הרחק.

באלי לעקוף את כולם! Xd

"בואו הנה!" אקרא וארוץ לכיוון הפילון הקטן אך לפני כן אלך לכיוון אבני הירח,אקח כמה ואכניס לתיקי.
    לאחר מכן מהר אבדוק את כל ארבעת הפוקימונים,כנראה מסקרנות ואמשיך לרוץ לכיוון הפיל.
    "היי אתה! רוצה להצטרף אליי?" אומר ואכין פוכדור מוכן,במידה ויאמר כן אזרוק אותו עליו ואז אומר לקלאפייבל "בואי לשם..ואל תברחי יותר..בסדר חמודה?".

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )

תומר;
    צ'ארמיליון פוער את פיו ומטה את ראשו לאחור, ויורה זרם להבות בצבע טורקיז וירוק לעבר קאמראפט.
    פוקימון הדבשת נפצע, וצ'ארמיליון רץ לעברו, ציפורניים כסופות בוקעות מידו הימנית, ומשסף את צידי גופו של פוקימון האש והאדמה.
    בינתיים, אתה מגלה אודותיו ואודות רוזרייד מידע בפוקדקס.

קאמראפט, פוקימון הגעש. דבשותיו הן בעצם הרי געש. אם גופו צובר מגמה רבה, הוא רועד, ומתפרץ בצורה הרסנית.
    רוזרייד, פוקימון הזר. כל יד שלו מכילה סוג שונה של רעל, אך שני הרעלים יכולים לגרום לתגובה קטלנית.

קאמראפט מטה את גבו קדימה, מפנה את הדבשות שלו לעבר צ'ארמיליון, ושולח זרם של מגמה רותחת. (Lava Plume)

ברנדון;
    אם קיבלת הכי הרבה מהקבוצה, אתה מקבל הקלה באוונט יום העצמאות.
    ~~~
    אתה מלטף את ראשה של פיקאצ'ו שמתעוררת בפיהוק חמוד מאוד, ומחייכת.
    "שתים עשרה שעות," עונה האחות, ומודדת לך חום. כשמגלה שהכל בסדר, היא מביאה לך כוס מים.
    "תוכל להשתחרר מתי שתרצה," היא אומרת. "הרשע נעלם מן העולם." היא אומרת.
    אתה מזהה מספר אנשים סביבך, ביניהם מנהיגת מכון המים הג'ינג'ית, דרייק בורדר וקיילי.
    "היי," אומרת קיילי. "אני רואה שקיבלת את תג הטיפה." היא אומרת. מופתע, אתה מגלה תג קטן בצבע תכלת על הכוננית.
    "מיסטי ביקשה שתקבל אותו," מסבירה האחות ג'וי בחיוך.

אלון;
    אם הייתי רוצה שתעקוף, היית כבר נמצא בסינבאר. אבל אין סיבה.
    ~~~
    אתה מנסה לגעת באבני הירח אך הן רותחות, וכשאתה מנסה להרים אותן הן מתפוררות.
    "עלה," אומר וואלאס, ועוזר לך לטפס אל החור שנפער בקיר, ממנו אתה מזנק על ההמון המתגלגל.
    אתה רודף אחרי הקלאפייבל של סיארה, ורואה שלונה, סיארה ו-וואלאס בעקבותיך.
    אתה מצליח לבסוף לתפוס בזנבו של הפילון, והוא נעצר ועף באוויר, היישר אל זרועותיך.
    "חזרי!" צועקת סיארה, וקלאפייבל שמנסה לרוץ נלכדת בפוכדור שלה.
    הפוכדור ששלפת מכיסך לוכד את הפוקימון התכלכל, וזה נעצר מבלי להתנדנד ולו פעם אחת.
    "אחלה לכידה," אומרת לונה בחיוך. "ממש השקעת מאמץ." היא מוסיפה.
    לפתע, על גבם של פוקימוני האדמה, אתם מגיעים למדרון; כולם מתחילים להתגלגל למטה, ואתם על גבם.
    מבוהל וצועק, אתה מגיע לבסוף לפתח של המערה, על מישור די גדול ומדושא, בו הפוקימונים עוצרים והקלאפייבל יורדים מגבם ומתרוצצים להם בשדה.
    "הנה העיר סרוליאן," אומר וואלאס ומצביע לעבר עיר גדולה ומוכרת. אתה רואה שאתם בצד השני של המקום ממנו הגעת לסרוליאן בפעם הקודמת.
    "המגדלור הזה... תמיד היה פה?" שואלת סיארה בהפתעה, ואתה רואה מגדלור גבוה מאוד בצבע תכלת שמשתלב ברקע היטב.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    צ'ארמיליון פוער את פיו ומטה את ראשו לאחור, ויורה זרם להבות בצבע טורקיז וירוק לעבר קאמראפט.
    פוקימון הדבשת נפצע, וצ'ארמיליון רץ לעברו, ציפורניים כסופות בוקעות מידו הימנית, ומשסף את צידי גופו של פוקימון האש והאדמה.
    בינתיים, אתה מגלה אודותיו ואודות רוזרייד מידע בפוקדקס.

קאמראפט, פוקימון הגעש. דבשותיו הן בעצם הרי געש. אם גופו צובר מגמה רבה, הוא רועד, ומתפרץ בצורה הרסנית.
    רוזרייד, פוקימון הזר. כל יד שלו מכילה סוג שונה של רעל, אך שני הרעלים יכולים לגרום לתגובה קטלנית.

קאמראפט מטה את גבו קדימה, מפנה את הדבשות שלו לעבר צ'ארמיליון, ושולח זרם של מגמה רותחת. (Lava Plume)
    מתי צ'ארמיליון יתפתח?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'ארמיליון תשתמש בזנב שלך כדי לשאוב את המגמה הרותחת ואז תשלח זעם דרקון בכול הכוח!" אפקוד על צ'ארמיליון
    "פייטון, תגידי לרוזרייד שלך לתקוף גם!" אגיד לטייסון באי הבנה בגלל שהיא לא עוזרת לי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמיליון נושף על זנבו ומייצר מסך עשן שחור שמציף את המקום. אתה שומע את זעם הדרקון נורה לעבר סטארמי.
    קול צווחה של כוכב הים נשמע, והעשן מיד מתפזר. סטארמי שולח קרן בועות, וצ'ארמיליון חומק ברגע האחרון.
    סטארמי משתמש בבלבול ומרים אתצ צ'ארמיליון באוויר; הוא זורק אותה, ופוגע בו כמו בברווז בר עם אקדח מים חזק במיוחד.
    צ'ארמיליון מסתחרר באוויר לאחור ונופל על פניו, מצבו קשה. אתה בינתיים בודק ומגלה שהפוקדקס טרם חזר לקדמותו.
    "צ'ארמיליון-השתמש בזעם דרקון חזק במיוחד!" אומר לצ'ארמיליון "ולאחר מכן השתמש בשריטת ברזל!" ואדאג למצבו של צ'ארמיליון.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    [CENTER]מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:

ברנדון;
    אם קיבלת הכי הרבה מהקבוצה, אתה מקבל הקלה באוונט יום העצמאות.
    ~~~
    אתה מלטף את ראשה של פיקאצ'ו שמתעוררת בפיהוק חמוד מאוד, ומחייכת.
    "שתים עשרה שעות," עונה האחות, ומודדת לך חום. כשמגלה שהכל בסדר, היא מביאה לך כוס מים.
    "תוכל להשתחרר מתי שתרצה," היא אומרת. "הרשע נעלם מן העולם." היא אומרת.
    אתה מזהה מספר אנשים סביבך, ביניהם מנהיגת מכון המים הג'ינג'ית, דרייק בורדר וקיילי.
    "היי," אומרת קיילי. "אני רואה שקיבלת את תג הטיפה." היא אומרת. מופתע, אתה מגלה תג קטן בצבע תכלת על הכוננית.
    "מיסטי ביקשה שתקבל אותו," מסבירה האחות ג'וי בחיוך.
    "מה? אבל איך?" אשאל מופתע ואסתכל על התג בהתלהבות, "לא עשינו קרב רשמי.." אומר לאחות ג'וי.
    אסתכל על מיסטי ואחייך אליה, "את בטוחה?" אשאל אותה

7. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    בקרוב, אל תדאג... לא שכחתי אותך. (: בוא נגיד שעד המפגש הבא עם צוות רוקט אתה כבר תהיה עם צ'ריזארד.
    ~~~
    צ'ארמיליון מפנה את זנבו בהיסוס לעבר הלבה, והזנב נכווה בצורה קשה, אך רק הזנב סופג נזק.
    פוקימון האש הכאוב פוער את פיו ושולח מטר של להבות בצבע טורקיז ו... זהב? מופתע, אתה מגלה שזעם הדרקון השתכלל.
    "זו הייתה נשיפת דרקון..." אומרת פייטון. "גם סוואבלו שלי יודעת נשיפת דרקון." היא מוסיפה בחיוך קל.
    צ'ארמיליון נראה מרוצה למראה הקאמראפט שנפצע קשה מאוד. "ולמה שאעזור לך... זה נגד חוקי המשחק. חוץ מזה לא קוראים לי טייסון!" היא אומרת ובוכה.
    קאמראפט עוצם את עיניו, עולה על רגליו האחוריות ונוחת על האדמה בחוזקה, גורם לרעידת אדמה חזקה לפקוד את המקום.
    המבנה היציב מונע מהמערה עצמה להיהרס, אך נראה שצ'ארמיליון נפצע קשה מאוד, בעוד רוזרייד סופגת נזק קל בלבד.

עמית;
    צ'ארמיליון לא מוותר וקם על רגליו, מתחיל לרוץ לעבר סטארמי, ציפורניו שלופות וזוהרות באור כסוף.
    הוא פוגע בסטארמי, אך שוב מסב נזק בינוני בלבד בעוד סטארמי ששולח קרן בועות פוגע בצורה קשה.
    צ'ארמיליון מתרגז, פוער את פיו, ושולח מטח להבות בצבע ירוק וטורקיז. הוא פוגע בסטארמי בחוזקה.
    פוקימון כוכב הים עדיין לא הובס, אך הוא בהחלט נראה עייף ומתקפת קרן הבועות הבאה שלו חלשה מקודמותיה בהרבה.

ברנדון;
    "מיליון אחוז," אומרת האחות בחיוך. "היא אמרה שהצלחת להביס אותה, וזה נחשב מבחינתה כקרב לכל דבר..."
    אתה מדבר למיסטי, אך מגלה שהיא עדיין רדומה. נראה שהרשעים הושפעו חזק יותר.
    "בוא נלך.." אומרת קיילי. "כדאי שננצל את שארית היום להמשיך במסע..." היא מוסיפה בחיוך.
    אתה רואה שקיילי מתארגנת, ואורזת את תיקה, בעוד סנאבול שישן על כרית כמו פיקאצ'ו מתעורר ומפהק פיהוק חמוד.

8. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תומר;
    בקרוב, אל תדאג... לא שכחתי אותך. (: בוא נגיד שעד המפגש הבא עם צוות רוקט אתה כבר תהיה עם צ'ריזארד.
    ~~~
    צ'ארמיליון מפנה את זנבו בהיסוס לעבר הלבה, והזנב נכווה בצורה קשה, אך רק הזנב סופג נזק.
    פוקימון האש הכאוב פוער את פיו ושולח מטר של להבות בצבע טורקיז ו... זהב? מופתע, אתה מגלה שזעם הדרקון השתכלל.
    "זו הייתה נשיפת דרקון..." אומרת פייטון. "גם סוואבלו שלי יודעת נשיפת דרקון." היא מוסיפה בחיוך קל.
    צ'ארמיליון נראה מרוצה למראה הקאמראפט שנפצע קשה מאוד. "ולמה שאעזור לך... זה נגד חוקי המשחק. חוץ מזה לא קוראים לי טייסון!" היא אומרת ובוכה.
    קאמראפט עוצם את עיניו, עולה על רגליו האחוריות ונוחת על האדמה בחוזקה, גורם לרעידת אדמה חזקה לפקוד את המקום.
    המבנה היציב מונע מהמערה עצמה להיהרס, אך נראה שצ'ארמיליון נפצע קשה מאוד, בעוד רוזרייד סופגת נזק קל בלבד.
    מה זה נשיפת דרקון באנגלית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אסור להתבלבל פייטון?" אשאל את פייטון ואז אלטף את ראשה, "צ'ארמיליון תשתמש בציפורני מתכת עם נשימת דרקון כדי לחסל את קאמראפט!" אפקוד על צ'ארמיליון.

9. משתמש מנוסה
    [CENTER][U]

ברנדון;
    "מיליון אחוז," אומרת האחות בחיוך. "היא אמרה שהצלחת להביס אותה, וזה נחשב מבחינתה כקרב לכל דבר..."
    אתה מדבר למיסטי, אך מגלה שהיא עדיין רדומה. נראה שהרשעים הושפעו חזק יותר.
    "בוא נלך.." אומרת קיילי. "כדאי שננצל את שארית היום להמשיך במסע..." היא מוסיפה בחיוך.
    אתה רואה שקיילי מתארגנת, ואורזת את תיקה, בעוד סנאבול שישן על כרית כמו פיקאצ'ו מתעורר ומפהק פיהוק חמוד.
    "אוקיי" אומר ואנסה להתייצב ולקום מהמיטה,אקח את הפוכדורים שלי וארגן את כל הציוד כדי שאוכל ללכת,אסמן לפיקאצ'ו לעלות על כתפי.
    "תודה האחות ג'וי" אודה לאחות ג'וי ואצא עם קיילי מהמרכז.
    אסתובב עם קיילי בעיר ואחכה לרגע המתאים לשאול אותה, "אז מה את אומרת על הקרבות? ראית שנידורינה וסנובול מאוד נהנו להילחם,מה את חושבת על כך?" אשאל אותה בסקרנות ואחכה לתשובתה

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    רטיקייט חוזר אל הפוכדור, ואלקיד יוצא החוצה ונעמד מול מיילוטיק הגדול.
    אלקיד רץ לעבר מיילוטיק באגרוף מונף, ופוצע אותו בחוזקה רבה.
    מיילוטיק מיד זורח באור לבן, ומעט מהאנרגיה שאיבד שבה אל גופו. (Recover)
    בינתיים, מיילוטיק מניף באוויר את זנבו, וכמו מחבט בייסבול, מצליף בחוזקה באייביזור ברעש מתכתי ומעיף אותו באוויר.
    טוב שהחלטת להמשיך...

"מה אני אעשה...כל מכה ענקית של הפוקימונים שלי גוררת אחריה מתקפת ריפוי של מיילוטיק...טוב נראה לי שיש רק ברירה אחת..."אני מפסיק לחשוב ומעלה פנים נחושות."טוב,הגיע הזמן לעלות רמה ולסיים את נגיף הרשע הזה אחת ולתמיד!אלקיד,תנסה לנווט לקיר ולפגוע בו עם הרגע כך שתצבור מהירות ותעוף לכיוון מיילוטיק.אחר כך,תיצור חשמל ותעביר אותו לכל גופך."אלקיד מסתכל בי בחשש."אלק?"אני מסתכל על אלקיד בנחישות."כן,אני מאמין בך!אלקיד,מכת וולט!!!"

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

אלון;
    אם הייתי רוצה שתעקוף, היית כבר נמצא בסינבאר. אבל אין סיבה.
    ~~~
    אתה מנסה לגעת באבני הירח אך הן רותחות, וכשאתה מנסה להרים אותן הן מתפוררות.
    "עלה," אומר וואלאס, ועוזר לך לטפס אל החור שנפער בקיר, ממנו אתה מזנק על ההמון המתגלגל.
    אתה רודף אחרי הקלאפייבל של סיארה, ורואה שלונה, סיארה ו-וואלאס בעקבותיך.
    אתה מצליח לבסוף לתפוס בזנבו של הפילון, והוא נעצר ועף באוויר, היישר אל זרועותיך.
    "חזרי!" צועקת סיארה, וקלאפייבל שמנסה לרוץ נלכדת בפוכדור שלה.
    הפוכדור ששלפת מכיסך לוכד את הפוקימון התכלכל, וזה נעצר מבלי להתנדנד ולו פעם אחת.
    "אחלה לכידה," אומרת לונה בחיוך. "ממש השקעת מאמץ." היא מוסיפה.
    לפתע, על גבם של פוקימוני האדמה, אתם מגיעים למדרון; כולם מתחילים להתגלגל למטה, ואתם על גבם.
    מבוהל וצועק, אתה מגיע לבסוף לפתח של המערה, על מישור די גדול ומדושא, בו הפוקימונים עוצרים והקלאפייבל יורדים מגבם ומתרוצצים להם בשדה.
    "הנה העיר סרוליאן," אומר וואלאס ומצביע לעבר עיר גדולה ומוכרת. אתה רואה שאתם בצד השני של המקום ממנו הגעת לסרוליאן בפעם הקודמת.
    "המגדלור הזה... תמיד היה פה?" שואלת סיארה בהפתעה, ואתה רואה מגדלור גבוה מאוד בצבע תכלת שמשתלב ברקע היטב.
    "לא נראה לי.." אומר.
    "טוב..יש לי הצעה טובה יותר..בואו נעשה קרב זוגות! אני ולונה על שניכם.." אומר לסיארה ו-וואלאס ואסתכל אם לונה רוצה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

~~~
    כדי לא לגרום לרשימת מתקפות עצומה לכל פוקימון, החלטתי לעשות דבר מיוחד במשחק.
    כעת, כל מתקפה תוכל להשתדרג, כאשר לכל "משפחת" מתקפות יהיו מאפיינים דומים - המראה, דרך הביצוע והאפקט.
    יהיו מתקפות שיוכלו להשתדרג פעמיים, ויהיו כאלה שיותר. לא כל מתקפה יכולה להשתדרג. מתקפות שבשלבן הסופי יודגשו בקו תחתון.
    קיימות מתקפות שיכולות להשתדרג למספר דרכים שונות, כגון ניקור.
    ניקור אצל פוקימוני תעופה ישתדרג למשל למתקפה מריטה (Pluch) ובמצבים אחרים הוא ישתדרג למתקפת קרן (Horn Attack).
    הנה דוגמה של השתדרגות מתקפה במספר דרכים, והמאפיינים שלה - המתקפה התנגשות.
    דרך א': התנגשות (Tackle) --> חבטה (Slam) --> חבטת גוף (Body Slam)
    שלושת המתקפות הן פיזיות, מתבצעות באמצעות גופו של הפוקימון ומסבות נזק שגדל עם ההשתדרגות.
    דרך ב': התנגשות (Takle) --> הפלה (Take Down) --> קצה כפול (Double Edge)
    שלושת המתקפות הן פיזיות, ושני השלבים האחרונים מתבצעים באמצעות נפילה על היריב תוך כדי נזק של המשתמש.

ישנן גם מתקפות שהסוג שלהם לא נשמר, כגון המתקפה שריטה (בכמה מהמקרים).
    שריטה (Scratch) --> טופרי מתכת (Metal Claw) או טופרי צל ( Shadow Claw) למשל.
    ישנן גם מתקפות שלא יכולות להשתדרג בכלל, למשל:
    צרור עשבים (Grass Oath), ליקוק (Lick) והדהמה (Astonish).
    שדרוג מתקפות יכול להתבצע על ידי הליצן סטוג' בפעמים אחדות, שאני אקבע. אני גם בוחר לאיזו מתקפה המתקפה של הפוקימון שלכם תשודרג.
    שדרוג מתקפות כרוך באימונים, ואם הפוקימון לא ילמד מתקפה מטבעו הוא יתקשה לבצע אותה כראוי בהתחלה. פרטים נוספים ייערכו בעמוד הראשי בזמן הקרוב.
    ניתן לדעת שהמתקפה שודרגה על ידי כך שבהודעות הרשומים כתוב ליד המתקפה בסוגריים, שודרג מ:XXX.

תומר;
    Dragonbreath... עשיתי את מתקפות הדרקון שונות מבמשחקים. למשל, זעם דרקונים זה לא להבות בצבע ירוק וטורקיז, אלא הלהבות זה נשיפת דרקון.
    אבל כדי ליצור שרשרת שדרוגים של מתקפה, עשיתי ככה: זעם דרקונים > נשיפת דרקון > פעימת דרקון (Dragon Pulse).

~~~
    היא נרגעת, וצ'ארמיליון משתמש בציפורני מתכת על פוקימון הגעש ופוצע אותו בחוזקה פעם נוספת.
    פוקימון הלטאה פוער את פיו ושולח מטח להבות בצבע טורקיז וזהב, אך הן לא מספיקות כדי לחסל את קאמראפט.
    הגמל הכתום משתמש ברעידת אדמה נוספת, וצ'ארמיליון נפצע קשה בשנית. הוא נראה חלש...
    קאמראפט בועט בקרקע פעם נוספת, וסודק את הקרקע (Fissure). הסדק מתקרב אל צ'ארמיליון, והוא נופל פנימה.
    אתה שומע אותו צועק, ופייטון צורחת בבהלה ודואגת לשלומו. אתה מבועת, ולפני שאתה מספיק להגיב צ'ארמיליון מצליח לעלות בחזרה.
    הוא נראה לוחמני מאי פעם, ושולח נשיפת דרקון נוספת ואחרונה שמעיפה את קאמראפט מספר מטרים אחורה, וזה מתעלף.
    "אתה גדול!" אומרת פייטון ומחבקת אותך בזמן שצ'ארמיליון מתקרב אליכם בצליעה, תשוש ועייף מהקרב.

ברנדון;
    בזמן שפיקאצ'ו מטפסת על גבך ומתיישבת על כתפך, אתה אורז את חפציך בתיק ומניח אותו על גבך.
    יחד עם קיילי, אתה יוצא החוצה. אתם מסתובבים מעט בעיר סרוליאן היפה, ואתה מיד מבחין בצורת הבנייה המרשימה.
    מערכת תעלות מרושתת ברחבי העיר, ממש כמו בונציה שבאיטליה, ואתה רואה אנשים ופוקימונים שטים בסירות ברחבי העיר.
    מזח נראה מרחוק, ובו דייגים רבים, ואתה רואה לצד מרכז הפוקימונים מבנה גדול - מכון העיר שסגור כרגע, ולצידו שוק צף.
    השוק שמורכב ממספר רפסודות ועל כל אחת דוכן אחר, צף על פני המים, ואנשים מטיילים בו באמצעות שיט.
    אתה רואה את הליצן סטוג' בתוך השוק, על רפסודה משלו, ולצידו המר מיים שלו. "איזו עיר מדהימה..." אומרת קיילי.
    "אממ..." היא אומרת במבוכה לאחר שאתה שואל אותה על סנאבול ונידורינה. "אני לא יודעת... נידורינה ממש נהנית, וסנאבול נראה מרוצה גם כן."
    "יכול להיות שאצטרך להשתתף בכמה קרבות," היא אומרת לבסוף. "אבל אני אפחית בקרבות נגד פוקימוני פרא, אלא יותר מול אויבים." היא אומרת.

נועם;
    מההה ): אני בן 18 בקושי יש לי זמן! המשחק היה אמור להיכנס כבר להקפאה אבל חצי פה עוד לא סיימו את אוונט פסח אהמ אהמ...
    וכבר אמרתי לך, אל תגיד מה אלקיד אומר או עושה, וגם אל תנסה ללמד אותו מתקפות שלא מתאימות לרמה שלו... אלקיד בכלל לא יכול ללמוד מכת וולט, רק פיצ'ו.

~~~
    אלקיד רץ לעבר דופן הר הירח, וברגע שהוא מתנגש בו הוא מזנק לעבר מיילוטיק באגרוף רעם.
    מיילוטיק המופתע חוטף את אגרוף הרעם בפנים, ומתחשמל בכל גופו, צורח בכאב.
    כשהחשמל מפסיק ואלקיד נוחת על רגליו הקטנות בחיוך, מיילוטיק כבר מעולף ומוחזר לפוכדור שלו.
    במקום מיילוטיק, כעת נשלחת קורסולה קטנה לקרב, והיא נעמדת מול אלקיד.
    היא מתחילה לנוע לעברו בצעדים עצומים, גושי אדמה עפים סביבה, ובאמצעות המתקפה דחפור היא פוגעת באלקיד בצורה בינונית עד קשה. (Bulldoze)

אלון;
    "קרב זוגות?" שואל וואלאס בהפתעה. "למה לא..." הוא אומר בחיוך. "אבל לא כאן," אומרת לונה מיד בקול תוקפני.
    כולכם מביטים בה בהפתעה. "אני מצטערת על התוקפנות..." היא אומרת. "אבל אסור לנו להילחם בטריטוריה של הקלאפייבל... אנחנו עלולים להפריע לשלווה הפנימית שלהם."
    סיארה מתאפקת לא להיקרע מצחוק, ו-וואלאס פשוט מביט עליה במבט של "What the Hell?!"
    אתם מחליטים להתחשב בלונה, ובאמצעות החלקה על המדרון התלול שמוביל אל פתח העיר סרוליאן אתם מגיעים למרגלות הר הירח.
    אתה רואה מולך את פתח המגדלור. "היי..." אומרת סיארה ומביטה קדימה. "זה מגדל קרבות!" היא מוסיפה בהפתעה.
    אתה אכן רואה שלט ומספר מאמנים שיוצאים משם, מחליפים חוויות בקול רם על קרבות רגילים וקרבות זוגות שעשו בפנים.

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    דוד;
    אייביזור שולח מטח עלי תער שפוצעים את פידג'אוטו, אך לא גורמים לנזק גדול בכלל.
    פידג'אוטו מרחף לעבר אייביזור, מקורו מושט קדימה, והוא משתמש במריטה נוספת.
    בינתיים, אייביזור מנצל את הקירבה של הציפור ומשתמש בזרע עלוקה שפוגע בפידג'אוטו.
    הזרע מתפצל לאלף גפנים, אחד מהם נותר כבול לאייביזור, ואנרגיה מתחילה לעבור מפידג'אוטו אל פוקימון העשב.
    פידג'אוטו מנסה להשתחרר מזרע העלוקה, אך עם כל תנועה שלו אנרגיה נספגת אל גופו של אייביזור.
    "נהדר" אני מחמיא לאייביזור "אתה טוב מאוד, כדאי שתמשיך עם המומנטום. תשתמש בשוט גפן ותטיח את פידג'יאוטו ברצפה, בשיא העוצמה" אני אומר ומצביע על פידג'יאוטו. אני ממשיך להתקרב למאמן של פידג'יאוטו, מוכן עם הנוגדן ביד, מתכונן לרסס אותו.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. משתמש מנוסה
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 24
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

~~~
    כדי לא לגרום לרשימת מתקפות עצומה לכל פוקימון, החלטתי לעשות דבר מיוחד במשחק.
    כעת, כל מתקפה תוכל להשתדרג, כאשר לכל "משפחת" מתקפות יהיו מאפיינים דומים - המראה, דרך הביצוע והאפקט.
    יהיו מתקפות שיוכלו להשתדרג פעמיים, ויהיו כאלה שיותר. לא כל מתקפה יכולה להשתדרג. מתקפות שבשלבן הסופי יודגשו בקו תחתון.
    קיימות מתקפות שיכולות להשתדרג למספר דרכים שונות, כגון ניקור.
    ניקור אצל פוקימוני תעופה ישתדרג למשל למתקפה מריטה (Pluch) ובמצבים אחרים הוא ישתדרג למתקפת קרן (Horn Attack).
    הנה דוגמה של השתדרגות מתקפה במספר דרכים, והמאפיינים שלה - המתקפה התנגשות.
    דרך א': התנגשות (Tackle) --> חבטה (Slam) --> חבטת גוף (Body Slam)
    שלושת המתקפות הן פיזיות, מתבצעות באמצעות גופו של הפוקימון ומסבות נזק שגדל עם ההשתדרגות.
    דרך ב': התנגשות (Takle) --> הפלה (Take Down) --> קצה כפול (Double Edge)
    שלושת המתקפות הן פיזיות, ושני השלבים האחרונים מתבצעים באמצעות נפילה על היריב תוך כדי נזק של המשתמש.

ישנן גם מתקפות שהסוג שלהם לא נשמר, כגון המתקפה שריטה (בכמה מהמקרים).
    שריטה (Scratch) --> טופרי מתכת (Metal Claw) או טופרי צל ( Shadow Claw) למשל.
    ישנן גם מתקפות שלא יכולות להשתדרג בכלל, למשל:
    צרור עשבים (Grass Oath), ליקוק (Lick) והדהמה (Astonish).
    שדרוג מתקפות יכול להתבצע על ידי הליצן סטוג' בפעמים אחדות, שאני אקבע. אני גם בוחר לאיזו מתקפה המתקפה של הפוקימון שלכם תשודרג.
    שדרוג מתקפות כרוך באימונים, ואם הפוקימון לא ילמד מתקפה מטבעו הוא יתקשה לבצע אותה כראוי בהתחלה. פרטים נוספים ייערכו בעמוד הראשי בזמן הקרוב.
    ניתן לדעת שהמתקפה שודרגה על ידי כך שבהודעות הרשומים כתוב ליד המתקפה בסוגריים, שודרג מ:XXX.

דוד;
    התגובות שלך מאוד מפורטות אך דלות בפרטים שתורמים להתפתחות העלילה...
    למשל, אם היית מכניס עוד מהלך, או מהלך למקרה חירום (אם פידג'אוטו יתקוף את אייביזור או משהו כזה), זה רק היה מעשיר ומוסיף.

~~~
    אייביזור נראה מעודד, וכורך גפנים סביב פידג'אוטו, אותו הוא מטיח בקרקע בעוצמה.
    בזמן שאתה מתקרב למאמן, פידג'אוטו מנופף בכנפיו במהירות רבה ויוצר מעין סופה שמקיפה את אייביזור ופוצעת אותו.
    (אם היית מוסיף פרטים נוספים לתגובה, התגובה לא הייתה נגמרת כאן אלא ממשיכה. חבל, אין לנו זמן לבזבז...)

15. משתמש מנוסה
    תומר;
    Dragonbreath... עשיתי את מתקפות הדרקון שונות מבמשחקים. למשל, זעם דרקונים זה לא להבות בצבע ירוק וטורקיז, אלא הלהבות זה נשיפת דרקון.
    אבל כדי ליצור שרשרת שדרוגים של מתקפה, עשיתי ככה: זעם דרקונים > נשיפת דרקון > פעימת דרקון (Dragon Pulse).
    ~~~
    היא נרגעת, וצ'ארמיליון משתמש בציפורני מתכת על פוקימון הגעש ופוצע אותו בחוזקה פעם נוספת.
    פוקימון הלטאה פוער את פיו ושולח מטח להבות בצבע טורקיז וזהב, אך הן לא מספיקות כדי לחסל את קאמראפט.
    הגמל הכתום משתמש ברעידת אדמה נוספת, וצ'ארמיליון נפצע קשה בשנית. הוא נראה חלש...
    קאמראפט בועט בקרקע פעם נוספת, וסודק את הקרקע (Fissure). הסדק מתקרב אל צ'ארמיליון, והוא נופל פנימה.
    אתה שומע אותו צועק, ופייטון צורחת בבהלה ודואגת לשלומו. אתה מבועת, ולפני שאתה מספיק להגיב צ'ארמיליון מצליח לעלות בחזרה.
    הוא נראה לוחמני מאי פעם, ושולח נשיפת דרקון נוספת ואחרונה שמעיפה את קאמראפט מספר מטרים אחורה, וזה מתעלף.
    "אתה גדול!" אומרת פייטון ומחבקת אותך בזמן שצ'ארמיליון מתקרב אליכם בצליעה, תשוש ועייף מהקרב.
    "אני גאה בך מאוד צ'ארמיליון!" אגיד לצ'ארמיליון, אחבק אותו בשמחה ואז אמשיך בדרכי עם צ'ארמיליון ועם פייטון.

עמוד 92 מתוך 96 ראשוןראשון ... 42829091929394 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •