Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 49 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Cladino
    כנראה שפרופסור יוליוס ברגר לא ממש מאמין לך,הוא אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול,אני חייב ללכת,מקרה חירום,פרופסור,זה מקרה באזור המסוכן" פרופסור רואן אומר לפרופסור ברגר:"באזור המסוכן?" פרופסור ברגר מהנהן ואומר:"כנראה חבורת ג'-א-ק לא נחה עדיין".

The KoDak
    *אופס...
    איווי משתמש במתקפת רוח שפוגעת ברטטה אך הוא משתמש במתקפת קרן על חזקה מאוד שהפעם פוגעת באיווי שלך,אתה שומע קול שאומר:"או לא אתה לא,צאי איווי תשתמשי בקרן על!" אתה רואה איווי חדשה מתקרבת היא משתמשת בקרן על הרטטה הזוהר,אתה רואה ילדה בגילך מחייכת אליך ואומרת לך:"חשבתי שאתה צריך עזרה".

איתי
    אתה נכנס למעבדה שבו כתוב:"המעבדה של פרופסור רואן",אתה בודק את המעבדה ואתה רואה פתק שבו כתוב:"לכבוד המאמן איתי,הצ'ימצ'אר שלך נמצא בחבילה שליד הפתק,כול הציוד שאתה צריך נמצא שמה,שלך פרופסור רואן".

Tobi
    המאמנת אומרת לך:"פוקימונים הם חיות,ונכון,פוקימונים הם כלי נשק,אין להם רגשות" אתה רואה שטוטודייל מסתכל על המאמנת בשנאה רבה.

Kayoger
    הילדה הנחמדה הזו הופכת להיות יותר קרה והיא אומרת לך:"אני לא מכירה אף ספנדר ואתה לא חייב לדעת את שמי" אחרי זה היא בורחת כאילו היא ראתה שד.

סאסקה קון
    אתה בודק בכול העיר,בסופו של דבר אתה רואה בניין מתכת לידו שלט קטן שבו כתוב:"פרופסור בירץ',מחלק את הפוקימונים ההתחלתיים".

Gallade
    פיפלאפ משתמש באקדח מים שמצליח להוריד את טוטודייל ממנו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בפיפלאפ בצורה חזקה מאוד,פיפלאפ נראה חלש מאוד אך בכול זאת הוא מצליח להשתמש בניקור מקדחה והוא פוגע בטוטודייל.

Druddigon man
    הפוקדע אומר לך:"ווידל,פוקימון הזחל הקטן,ווידל הוא פוקימון חלש מאוד,אחרי זה הוא מתפתח לקקונה שכמעט אינו יודע התקפות,אחרי זה הוא מתפתח לבידריל שיכול להעיף פוקימונים רבים".
    סניבי משתמש במתקפת סופת עלים אך הווידל היריב משתמש בחץ רעל שפוגע בסופת העלים ובסניבי.

DarkTiger
    תגיב להתחלה
    אני רץ במהירות אל הדלת ונוקש בעדינות ואז פותח ומחפש את הפרופסור

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The KoDak
    *לא נורא.
    האיווי של המאמנת משתמשת בקרן על שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה מרחוק דמות שאומרת לרטטה הזוהר:"רטטה תשתמש בקרן על!" אתה מבין שזה המאמן של רטטה הזוהר.

איתי
    קוטורי אומרת לך:"אני לא יודעת מה שאני אמצא,האמת לא אכפת לי איזה סוג הוא יהיה העיקר שהוא יהיה פוקימון טוב,לך אתה למרכז הפוקימונים וחכה לי שמה,אם אני לא באה תוך רבע שעה תחזור לחפש אותי בסדר?".

סאסקה קון
    *מזל טוב פתחת את ע''מ 10 אתה קיבלת ביצת ג'ולטיק!
    אתה דופק בדלת הפרופסור,אתה רואה שאיש צעיר נחמד בעל זקן קצר חום ושיער קצר חום הוא אומר לך:"חיכיתי לך,אתה רוצה את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי מי הפוקימון שביקשת?".

Gallade
    הילדה מהנהנת ואומרת:"צ'יקוריטה תשתמשי בקרן סולרית!" אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד שפוגעת בפיפלאפ,אתה רואה שפיפלאפ נראה חזק יותר בגלל הקרב הקודם.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    *לא נורא.
    האיווי של המאמנת משתמשת בקרן על שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה מרחוק דמות שאומרת לרטטה הזוהר:"רטטה תשתמש בקרן על!" אתה מבין שזה המאמן של רטטה הזוהר.
    *מה עם האיווי שלי? אתה כל הזמן מעדכן את האיווי של הילדה אבל לא את שלי..כלומר אתה אומר מה האיווי הנקבה עושה אבל לא מה שלי עושה..

"תתחמק איווי! ואז תשתמש במתקפת ראש! אחרי זה רוח!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    *אני הבנתי עד המילה "עם" אחרי זה יש לי משהו אחד לומר והדבר הוא "?".
    הילדה מוציאה פוכדור והיא אומרת:"שארפידו,תביא לי את הטוטודייל הזה!" אתה רואה שנכנס למים משהו לא ברור,אתה רואה צל של משהו דמוי כריש מתקרב אליך ואל עברו של טוטודייל.
    "טוטודייל-חזור!" אומר ואחזיר את הטוטודייל שלי לפוכדור לפני שהפוקימון יתפוס אותו.לאחר מכן אבדוק מידע על הפוקימון הפוקידע ואגיד לילדה:"כרגע השגת לעצמך יריב." אתלבש ואלך לדרכי.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    The KoDak
    האיווי שלך מפספס את המתקפה אך למזלך הוא לא נפגע מקרן העל של הרטטה הזוהר.
    האיווי הנקבה משתמשת בקרן אופל חזקה במיוחד שמשתקת את רטטה הזוהר,אתה שומע שהמאמן של רטטה הזוהר אומר לכם:"מה הרטטה שלי עשה לכם?".

Tobi
    אתה רואה שמין המים יוצא פוקימון כריש מסוכן מאוד,המאמנת שלו מחזירה אותו,היא אומרת לך:"תיזהר,אם תמשיך בהתנהגות הזו,אתה תמצא את עצמך בלי פוקימונים בצינוק וחבל אתה נראה נחמד,עד הפעם הבאה" היא מחייכת חיוך קר ומרושע.

6. לא ברור בכלל
    The KoDak
    האיווי שלך מפספס את המתקפה אך למזלך הוא לא נפגע מקרן העל של הרטטה הזוהר.
    האיווי הנקבה משתמשת בקרן אופל חזקה במיוחד שמשתקת את רטטה הזוהר,אתה שומע שהמאמן של רטטה הזוהר אומר לכם:"מה הרטטה שלי עשה לכם?".

*
    ב"משתקת" אתה מתכוון ל"מעלפת"?
    ~~~
    "אמרו לי שהוא מציק לכל שאר הפוקימונים כאן! תעשה איתו משהו!" אומר לילד ברוגז ואחכה לתגובתו.
    לאחר מכן אתקדם אל איווי ואומר לו "היית מעולה,לך תשחק עם האיווי הזאת.." אומר ואצביע על האיווי של הילדה.
    לאחר מכן אפנה אל שני הילדים ואשאל "איך קוראים לכם?".

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    The KoDak
    *במשתקת אני מתכוון למשתקת.
    המאמן בעל הרטטה הזוהר אומר לך:"בגלל שאני אמרתי לו לעשות את זה,הרטטה הזוהר הוא צריך להיות הרטטה היחיד באזור,ולכן אני מבריח מפה את כול הרטטה".
    הילדה הולכת לדרכה מלטפת את האיווי שלך.

8. NYO HO HO
    Tobi
    אתה רואה שמין המים יוצא פוקימון כריש מסוכן מאוד,המאמנת שלו מחזירה אותו,היא אומרת לך:"תיזהר,אם תמשיך בהתנהגות הזו,אתה תמצא את עצמך בלי פוקימונים בצינוק וחבל אתה נראה נחמד,עד הפעם הבאה" היא מחייכת חיוך קר ומרושע.
    "נו טוב.." אומר לעצמי בנחת שהנערה הלכה ואלך לדרכי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    הילדה מהנהנת ואומרת:"צ'יקוריטה תשתמשי בקרן סולרית!" אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד שפוגעת בפיפלאפ,אתה רואה שפיפלאפ נראה חזק יותר בגלל הקרב הקודם
    "פיפלאפ תשלח ארדח מים על צ'יקוריטה אבל בטח היא תתחמק אז תתקוף בניקור מקדחה!" אפקוד על פיפלאפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. לא ברור בכלל
    The KoDak
    *במשתקת אני מתכוון למשתקת.
    המאמן בעל הרטטה הזוהר אומר לך:"בגלל שאני אמרתי לו לעשות את זה,הרטטה הזוהר הוא צריך להיות הרטטה היחיד באזור,ולכן אני מבריח מפה את כול הרטטה".
    הילדה הולכת לדרכה מלטפת את האיווי שלך.
    *אוקי..פשוט קרן-על לא משתקת את היריב..אבבל אולי כאן זה שונה D;

"חח..למה שהרטטה הזה יהיה היחיד פה? יש עוד מלא כמוהו שיותר חזקים ממנו!" אומר לו בזלזול ואז אורה לאיווי להשתמש במתקפת ראש על הרטטה.

Spoiler ספוילר

11. משתמש סופר ספאמר
    The KoDak
    *לא נורא.

איתי
    קוטורי אומרת לך:"אני לא יודעת מה שאני אמצא,האמת לא אכפת לי איזה סוג הוא יהיה העיקר שהוא יהיה פוקימון טוב,לך אתה למרכז הפוקימונים וחכה לי שמה,אם אני לא באה תוך רבע שעה תחזור לחפש אותי בסדר?".

סאסקה קון
    אתה דופק בדלת הפרופסור,אתה רואה שאיש צעיר נחמד בעל זקן קצר חום ושיער קצר חום הוא אומר לך:"חיכיתי לך,אתה רוצה את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי מי הפוקימון שביקשת?".

Gallade
    הילדה מהנהנת ואומרת:"צ'יקוריטה תשתמשי בקרן סולרית!" אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד שפוגעת בפיפלאפ,אתה רואה שפיפלאפ נראה חזק יותר בגלל הקרב הקודם.
    אני אומר לה ''בסדר'' והולך למרכז הפוקימונים ובבקש מהאחות ג'וי לרפא לי את הפוקימונים

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    סניבי שלך עולה עליך אתה רואה את המדען שגנב את התיק שעוסק בתכשיט החיים,אתה רואה ליד בן אדם מסתורי מאוד,אתה שומע את המדען אומר לך:"כן מאסטר,התיק של תכשיט החיים נמצא אצלי" אתה שומע קול חדש שאומר:"תן אותו!" המדען אומר למאסטר שלו:"הנה אדוני" הוא מושיט לאיש המסתורי את התיק שאתה בעצמך לאיש המסתורי,אתה שומע צחוק מרושע ואז קול מוזר ואחרי זה שני האנשים לא נמצאים שמה.
    "או נו,הייתי קרוב!" אכעס וארקע ברגליים,לאחר מכן אצעד בחזרה לילדה המאמנת,ואשאל אותה על מאמנים בסביבה..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    The KoDak
    *לא נורא.

איתי

סאסקה קון

Gallade
    "אני ביקשתי באלבזור!"אני אומר בהתרגשות וכבר מקדים "תודה רבה!"אני אומר,
    -------------------
    יש!תודה אם אפשר קישור לסרביי על הפוקימון הזה תודה

14. משתמש מנוסה
    The KoDak
    *זה היה קרן אופל וזה משהו אחר...
    הרטטה הזוהר מסתכל על האיווי שלך ואז הוא משתמש בקרן על חזקה במיוחד אתה רואה שהמתקפה הודפת את איווי ומעלפת אותו,המאמן אומר לך:"הרטטה הזוהר שלי הוא הרטטה היחיד שיכול להשתמש בקרן על".

איתי
    אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים של צ'ימצ'אר והבידוף שלך,אחרי מספר שניות היא מחזירה את הפוכדורים,אתה שומע צרחה שמגיעה מחוץ למרכז,צרחה של נערה,אתה מזהה שזוהי קוטורי שצועקת!

Tobi
    אתה שומע קול מוכר,הקול של הנערה ממקודם:"צא דרפיון תראה לילד הזה מה זה לחסום לי את הדרך!" אתה שומע קול חזק מאוד "דרפיון!" ואחרי זה צעקה של ילד קטן וצחוק מרושע של הנערה.

סאסקה קון
    *כול מה שאתה צריך לדעת על הפוקימונים שלך נמצא בדף הראשון.
    אתה יוצא מהמעבדה מחזיק את הפוכדור של באלבזור,אתה מסתכל על השמיים הכחולים,אתה רואה שאין אף פוקימון בשמיים,או ביבשה או בים,למעשה אתה רואה שהמקום די שומם.

Gallade
    פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה אך צ'יקוריטה מצליח להתחמק מזה בעזרת סופת עלים שהודפת את פיפלאפ בצורה מפחידה במיוחד,אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה.

Druddigon man
    אתה רואה שצעדת הילדים לא נמצאת באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"שמעתי שאתה מחפש את המסמכים של הפרופסורים,נכון או לא?" אתה מסתובב ואתה רואה גבר כבן עשרים וחמש,עטוף גלימה שחורה,חולצה כחולה כהה,על החולצה יש סימן מוזר.

15. NYO HO HO
    Tobi
    אתה שומע קול מוכר,הקול של הנערה ממקודם:"צא דרפיון תראה לילד הזה מה זה לחסום לי את הדרך!" אתה שומע קול חזק מאוד "דרפיון!" ואחרי זה צעקה של ילד קטן וצחוק מרושע של הנערה.
    "אוף, נו באמת!" אומר לילדה ואוציא את טוטודייל ואגיד לו:"טוטודייל-השתמש בניב קרח על הפוקימון!" ולאחר מכן אחפש עליו מידע בפוקידע.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 10 מתוך 49 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •