פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
כנראה שפרופסור יוליוס ברגר לא ממש מאמין לך,הוא אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול,אני חייב ללכת,מקרה חירום,פרופסור,זה מקרה באזור המסוכן" פרופסור רואן אומר לפרופסור ברגר:"באזור המסוכן?" פרופסור ברגר מהנהן ואומר:"כנראה חבורת ג'-א-ק לא נחה עדיין".
The KoDak
*אופס...
איווי משתמש במתקפת רוח שפוגעת ברטטה אך הוא משתמש במתקפת קרן על חזקה מאוד שהפעם פוגעת באיווי שלך,אתה שומע קול שאומר:"או לא אתה לא,צאי איווי תשתמשי בקרן על!" אתה רואה איווי חדשה מתקרבת היא משתמשת בקרן על הרטטה הזוהר,אתה רואה ילדה בגילך מחייכת אליך ואומרת לך:"חשבתי שאתה צריך עזרה".
איתי
אתה נכנס למעבדה שבו כתוב:"המעבדה של פרופסור רואן",אתה בודק את המעבדה ואתה רואה פתק שבו כתוב:"לכבוד המאמן איתי,הצ'ימצ'אר שלך נמצא בחבילה שליד הפתק,כול הציוד שאתה צריך נמצא שמה,שלך פרופסור רואן".
Tobi
המאמנת אומרת לך:"פוקימונים הם חיות,ונכון,פוקימונים הם כלי נשק,אין להם רגשות" אתה רואה שטוטודייל מסתכל על המאמנת בשנאה רבה.
Kayoger
הילדה הנחמדה הזו הופכת להיות יותר קרה והיא אומרת לך:"אני לא מכירה אף ספנדר ואתה לא חייב לדעת את שמי" אחרי זה היא בורחת כאילו היא ראתה שד.
סאסקה קון
אתה בודק בכול העיר,בסופו של דבר אתה רואה בניין מתכת לידו שלט קטן שבו כתוב:"פרופסור בירץ',מחלק את הפוקימונים ההתחלתיים".
Gallade
פיפלאפ משתמש באקדח מים שמצליח להוריד את טוטודייל ממנו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בפיפלאפ בצורה חזקה מאוד,פיפלאפ נראה חלש מאוד אך בכול זאת הוא מצליח להשתמש בניקור מקדחה והוא פוגע בטוטודייל.
Druddigon man
הפוקדע אומר לך:"ווידל,פוקימון הזחל הקטן,ווידל הוא פוקימון חלש מאוד,אחרי זה הוא מתפתח לקקונה שכמעט אינו יודע התקפות,אחרי זה הוא מתפתח לבידריל שיכול להעיף פוקימונים רבים".
סניבי משתמש במתקפת סופת עלים אך הווידל היריב משתמש בחץ רעל שפוגע בסופת העלים ובסניבי.
DarkTiger
תגיב להתחלה