Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 68 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    מצטער על חוסר הפעילות. עכשיו זה קצת זמן עמוס עם בגרויות ומגנים אז אין לי כל כך הרבה זמן.
    --------------

דור:
    איווי מנסה להשתמש במתקפת חול על אקדח המים של קרוקנאו ובכך לעצור אותו, אך האקדח חזק מידי ואיווי נפגע ומתגלגל לאחור בכאב. אתה מתחיל לעשות תנועות מוזרות לכיוון סלינה והיא כבר מבועתת מאוד ממך, "מה אתה רוצה ממני..." היא אומרת בבלבול, אך מיד פונה לקרוקנאו שלה, "תשתמש בניב קרח על איווי! קדימה!" צועקת סלינה ומיד קרוקנאו מהנהן ויוצא בריצה לעבר איווי.
    "איווי, תתחמק באמצעות מתקפה מהירה, ותנשך את קרוקנאוו בזנבו בחוזקה!" אני צועק במהירות. "הידעת, זו עונת הייחום של השרומיש, ויכול להיות שאם תרוצי ביערות ותרססי מטהר אוויר בריח לימון יאנסו אותך פטריות עם רגליים!" אני אומר לאישה ומתחיל לרקוד ריקוד אירי מסורתי, להנאתי. "איווי, בוא ננסה ללמוד מתקפה חדשה, לא בדיוק מתקפה אלא יותר מהלך - תנסה להשתמש בהגנה!" אני אומר בתקווה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מצטער על חוסר הפעילות. עכשיו זה קצת זמן עמוס עם בגרויות ומגנים אז אין לי כל כך הרבה זמן.
    --------------

קודק:
    וויסמאר משתמש בעל קולי על החייל של צוות ונום, שמופתע ונפגע באוזניו ואז במהירות גם ג'ולטיק קופץ ושולח קורי עכביש שעוטפים את החייל ומשאירים אותו חסר אונים על הרצפה. מיד כדי לסיים, סוואבלו משתמש באובך חזק שמערפל את הרחוב וכך החייל לא יכול לראות אותך. אתה משנה את קולך לקול נמוך יותר ואתה צועק לחייל בכעס לגבי מיקומו של פרופסור קולינס, ומיד החייל מתחיל לצחוק בצחוק רשע, "תגיד לי, אתה חושב שאני אאמין לזה? שהמפקד דומארס רוצה לדעת איפה הוא?!" הוא צועק תוך כדי הצחוק וממשיך להתגלגל בצחוקו המרושע, "תקשיב טוב ילד, אני מניח שאתה מצוות ווינדי, אני ברגע זה לחצתי על כפתור מצוקה, ועוד בדיוק דקה, יבואו לפה לפחות עשרה חיילים מהצוות. אז כדאי שתתרחק." הוא אומר וממשיך לצחוק.
    זה מה שחשבת שאני אעשה?

"חח..אתה באמת חושב שאני משקר לך? בסדר..אם זה מה שאתה רוצה.." אומר לו ואומר לסוואבלו להמשיך באובך,לאחר מכן אקח מהר את הכפתור מידיו של החייל,ואתן אותו לסוואבלו.
    "מהר! תעיף את זה הכי רחוק שאתה יכול! וויסמאר וג'ולטיק תעמדו על המשמר,צאו פנסיר ובוויזל!" אלחש ואוציא אותם.
    "תשמרו פה.." אומר להם ואז אומר לחייל "היי! המפקד דומארס אמר שהוא שכח,ואם לא תאמר עכשיו הוא יאמר שהוא יפטר אותך! אז תאמר לי עכשיו ואני אספר לו על כל המקרה הזה!" אומר לאיש בכעס.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    בשביל זה יש לך ציוד...
    ---
    אתה ממשיך עם מגנמייט אך אתה מרגיש נואש מאוד ומפוחד מאוד בגלל חוסר הראייה שלך, כשלפתע, אתה שומע רחש לא רחוק ממך אך אתה לא מצליח להגיד מאיפה ומה זה בגלל החושך הכבד.
    אני אשתמש בציוד שמעלה לי את הראייה ואז אמשיך למקום עם מגנמייט שאיפה ששמעתי רחש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    --------------

יואב:
    סטארביה משתמש מיד באס אווירי, ובכך מצליח להתחמק ממכת הברק של קלינק, ואז ביחד עם מתקפה מהירה הוא תוקף בכל כוחו את קלינק שעף לאחור במהירות ומתרסק בחוזקה על סלעי המערה. אתה רואה שקלינק שוכב בין הסלעים, מעולף. אתה מיד מנצל את ההזדמנות וזורק עליו פוקדור והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה..................... שמאלה....................... ימינה......................... ונעצר! לכדת קלינק!
    "מעולה! עכשיו תחזור סטארביה. מגיע לך לנוח." אני אומר בחיוך ובהתרגשות בגלל הפוקימון החדש שלי, מחזיר את סטארביה, לוקח את הפוקדור של קלינק, וממשיך אל תוך המערה ואל החדרון הקטן
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דור:
    איווי רץ הצידה במהירות ומתחמק מהתקפתו של קרוקונאו, ואז מיד קופץ ונושך בחוזקה את זנבו של קרקונאו שנפגע וצועק בכאב. אתה אומר לסלינה את דבריך והיא שוב מביטה בך במבט תמוה, "אוקיי ילד הבנתי שאתה מפגר... אני פשוט אתעלם ממך..." היא אומרת ומחזירה את מבטה לעבר קרוקונאו הפגוע, "קדימה קרוקנאו! אקדח מים!" צועקת סלינה ומיד קרוקונאו יורה אקדח מים מהיר וחזק, אתה אומר לאיווי להשתמש בהגנה, אך הוא לא מבין כל כך מה אתה רוצה, ולפתע אקדח המים של קרוקנאו פוגע באיווי בחוזקה ומפיל אותו לקרקע, אך הוא קם חזרה על רגליו, תשוש למדי.

קודק:
    כן חחח
    ---
    אתה רץ ומנסה לקחת את הגפתור מידיו של החייל, אך קורי העכביש מקשים עליך. אתה מוציא את פאנסיר מהפוקדור שלו, ואתה רואה שהוא עדיין מעולף ופצוע מהקרב הקודם, אך אתה מיד אומר לכל הפוקימונים שלך לעמוד על המשמר ולהיות מרוכזים. אתה אומר לחייל את דבריך על המפקד דומארס, והחייל מתחיל לצחוק עוד יותר, "המפקד דומארס שכח?! ממש..." הוא אומר תוך כדי הצחוק ולפתע אתה מתחיל לשמוע צעדים רבים מאחד הרחובות הסמוכים, "נראה לי הם הגיעו, ואני לא יודע אם תצליח להביס עשרה חיילים חזקים..." הוא אומר בזלזול.

תומר:
    מה זה הציוד שמעלה לי ראייה? X_X כתוב לך בבירור איזה ציוד ומה אתה צריך לעשות איתו...
    אתה בד"כ לא משחק גיימבוי אבל זה היה משחק כזה... תגיב שוב...

יואב:
    אתה מחזיר את סטארביה, אשר גם הוא מאושר על הניצחון, ואתה אוסף את הפוקדור של הפוקימון החדש שלך. אתה ממשיך עמוק יותר לתוך המערה, ממשיך לחפש את החדרון הקטן ממקודם. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה לא מוצא שוב את החדרון, ואתה מרגיש אפילו קצת שהלכת לאיבוד, וגם רגשות הייאוש צפות לך שוב.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    מה זה הציוד שמעלה לי ראייה? X_X כתוב לך בבירור איזה ציוד ומה אתה צריך לעשות איתו...
    אתה בד"כ לא משחק גיימבוי אבל זה היה משחק כזה... תגיב שוב...
    אני אשתמש בפוקבלוק האדום כדי לעלות את הראייה ואז אמשיך עם מגנמייט בחיפוש אחרי הפרופסור שנעלם.

7. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא פוקבלוק אדום אחד מכיסך ואתה אוכל אותו במהירות, ולפתע אתה רואה מצויין בחושך, ירוק כזה כמו שרואים בסרטים. אתה מביט מסביב, ומתקדם עם מגנמייט לכיוון הרחש ששמעת בסביבה. לאחר כמה שניות של הליכה אתה מגיע לסלעים הרוחשים, אתה מביט במעט חשש, ואתה לפתע לא רואה כלום, ואתה מרגיש שמשהו ממש מוזר קורה כאן עם כל הרחשים הלא מזוהיים האלה.
    לפתע אתה שומע צעקה מאחוריך, "ילד!" אתה מסתובב ורואה בחור גבוה עם שיער בצבע כחול מוזר והוא מחזיק פוקדור בידו, "תרשה לי להציג את עצמי, אני הוא ארתור קלארק, מצוות ונום. יש לי הרגשה שאתה מצוות ווינד, וזה לא השטח שלך..." הוא אומר ומביט בך במבט די כועס, "צא!" הוא צועק בחוזקה ומוציא מהפוקדור שאפט שנראה ערמומי למדי "תקוף בהדהמה!" צועק ארתור ולפתע שאפט יוצא במהירות לעבר מגנמייט.
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מוציא פוקבלוק אדום אחד מכיסך ואתה אוכל אותו במהירות, ולפתע אתה רואה מצויין בחושך, ירוק כזה כמו שרואים בסרטים. אתה מביט מסביב, ומתקדם עם מגנמייט לכיוון הרחש ששמעת בסביבה. לאחר כמה שניות של הליכה אתה מגיע לסלעים הרוחשים, אתה מביט במעט חשש, ואתה לפתע לא רואה כלום, ואתה מרגיש שמשהו ממש מוזר קורה כאן עם כל הרחשים הלא מזוהיים האלה.
    לפתע אתה שומע צעקה מאחוריך, "ילד!" אתה מסתובב ורואה בחור גבוה עם שיער בצבע כחול מוזר והוא מחזיק פוקדור בידו, "תרשה לי להציג את עצמי, אני הוא ארתור קלארק, מצוות ונום. יש לי הרגשה שאתה מצוות ווינד, וזה לא השטח שלך..." הוא אומר ומביט בך במבט די כועס, "צא!" הוא צועק בחוזקה ומוציא מהפוקדור שאפט שנראה ערמומי למדי "תקוף בהדהמה!" צועק ארתור ולפתע שאפט יוצא במהירות לעבר מגנמייט.
    "צליל מתכת!" אפקוד על מגנמייט תוך כדי שאני סותם את אוזניי במהירות "ואז שהוא יפגע מכת ברק!" אוסיף.

9. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה פוקד על מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ומיד אתה סותם את אוזנך, והצליל המתכתי מחריש האוזניים פוגע גם בארתור וגם בשאפט ועוצר את מתקפתו. מיד, מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה לעבר שאפט, "תתחמק!" צועק ארתור במהירות ושאפט מרחף במהירות הצידה ומצליח להתחמק מהמתקפה, "קדימה, צל מתגנב!" צועק החייל בנחישות ומצביע לעבר מגנמייט, ולפתע שאפלט נעלם ומגנמייט הלחוץ מביט סביבו אך לא רואה כלום, ולפתע שאפט צץ ותוקף בחוזקה את מגנמייט שנפגע בחוזקה ונופל לקרקע. "טוב מאוד!" ארתור אומר בשמחה ומעט זלזול בך, ושאפט מחייך בערמומיות.
    Ido

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה פוקד על מגנמייט להשתמש בצליל מתכתי ומיד אתה סותם את אוזנך, והצליל המתכתי מחריש האוזניים פוגע גם בארתור וגם בשאפט ועוצר את מתקפתו. מיד, מגנמייט משתמש במכת ברק חזקה לעבר שאפט, "תתחמק!" צועק ארתור במהירות ושאפט מרחף במהירות הצידה ומצליח להתחמק מהמתקפה, "קדימה, צל מתגנב!" צועק החייל בנחישות ומצביע לעבר מגנמייט, ולפתע שאפלט נעלם ומגנמייט הלחוץ מביט סביבו אך לא רואה כלום, ולפתע שאפט צץ ותוקף בחוזקה את מגנמייט שנפגע בחוזקה ונופל לקרקע. "טוב מאוד!" ארתור אומר בשמחה ומעט זלזול בך, ושאפט מחייך בערמומיות.
    "מגנמייט מכת ברק במהירות!" אפקוד על מגנמייט בעידוד "תשלח כול הזמן מכת ברק עד שהוא יפגע!"

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט מהנהן להוראותיך, ומיד מגנמייט שולח מכת ברק נוספת שהפעם פוגעת בשאפט בחוזקה, ושאפט נופל על הקרקע, אך מיד חוזר לרחף באוויר, "תשתמש בצל לילה!" צועק ארתור בכעס, ולפתע עיניו של שאפט נצבעות באדום, וסביבו הילה מוזרה בצבע העיניים ולפתע ההילה מתפרצת ופוגעת בחוזקה במגנמייט שעף בחוזקה ומתרסק על אחד הסלעים.
    Ido

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט מהנהן להוראותיך, ומיד מגנמייט שולח מכת ברק נוספת שהפעם פוגעת בשאפט בחוזקה, ושאפט נופל על הקרקע, אך מיד חוזר לרחף באוויר, "תשתמש בצל לילה!" צועק ארתור בכעס, ולפתע עיניו של שאפט נצבעות באדום, וסביבו הילה מוזרה בצבע העיניים ולפתע ההילה מתפרצת ופוגעת בחוזקה במגנמייט שעף בחוזקה ומתרסק על אחד הסלעים.
    "ניצוץ מגנמייט!" אפקוד על מגנמייט "תוסיף לניצוץ מכת ברק בכול הכוח! אתה מסוגל!" אוסיף בעידוד למגנמייט.

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט מקשיב להוראותיך, ומיד שולח ניצוץ משולב עם מכת ברק מה שיוצר חשמל עוד יותר חזק, "תתחמק!" צועק במהירות ארתור, ושוב שאפט מצליח לחמוק במזל רב מהמתקפה החזקה של מגנמייט, "אוקיי, תוסיף הדהמה!" צועק שוב ארתור, ומיד שוב שאפט מתחיל לרחף במהירות לכיוון מגנמייט.
    Ido

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט מקשיב להוראותיך, ומיד שולח ניצוץ משולב עם מכת ברק מה שיוצר חשמל עוד יותר חזק, "תתחמק!" צועק במהירות ארתור, ושוב שאפט מצליח לחמוק במזל רב מהמתקפה החזקה של מגנמייט, "אוקיי, תוסיף הדהמה!" צועק שוב ארתור, ומיד שוב שאפט מתחיל לרחף במהירות לכיוון מגנמייט.
    "גל רעם מגנמייט כדי להשתיק אותו! ואז תוסיף ניצוץ!" אגיד למגנמייט בעידוד "איפה הפרופסור קולינס?!" אשאל את האיש שנלחם נגדי.

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט הלחוץ שולח במהירות גל רעם מהיר שפוגע בשאפט ביעילות במהלך התקפתו, ומשתק אותו לקרקע. "קדימה שאפט, תשתחרר!" צועק בלחץ וכעס ארתור, אך מיד מגנמייט שולח ניצוץ ברק חזק שפוגע בשאפט ששוכב על הקרקע בחוסר אונים, "קדימה תשתחרר!" הוא צועק שוב אך שאפט עדיין לא מצליח לזוז, והוא נראה תשוש למדי.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 46 מתוך 68 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •