מקס
" GA2? אתה נשמע מוזר, טוב אז ציין את התקדמות הפנינה אל השרשרת" נשמע הקול ולא ידעת מה לאמר ואיזה פנינה ואיזה שרשרת
בן
אל מה אתה מדבר?
~~~~
"גרווליט תקוף את מריל מלמעלה בזנב ברזל הקשב לקול שלה!" קרא הנער,
סקווירטל נשך את מדקיפ והעיף אותו ונשמע קול חבטה, סקווירטל השמח הביט אל מדקיפ שהיה נראה תשוש והשתמש בסחרור ועילף אותו סופית
מריל ניסת למצוא את דרכה אבל לא הצליחה פשוט למצוא את גרווליט, קול הבועות המתפוצצות הסגיר אותה והיא חטפה זנב ברזל בעצמה והועפה אל עץ קרוב
דניס
סקורפיו הביט אליך וזז אחורה ושמר אל מערתו הקטנה ראלטס משתמשת בעל חושי ומעיפה את האבן עליך,
סקורפיו מתעצבן ושולח עוקץ רעל שפוגע בראלטס הקטנה
איתי
אתה פותח את עיניך ורואה את הראש של צרמנדר וסקיטי שמחייכת ומביטים אליך
רן
אתה פותח תחדר ובתוך החדר יש מלא עצים ומלא פירות וגרגירים שם
עומר
שמייקל יגיב אני יגיב סורי
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
שנלחמתי איתו או איתה באיזשהו קרב אמרת שזה לא משפיע בין בן לבן ופתאום דיברת בלשון נקבה עליו או עליה
ואגב גם אמרתי לה לעשות נשיקה מתוקה מה עם זה לא הזכרת
--------------------------------
"חייבים לנצל את הרגע,חייבים לתקוף אותו יחד" אני קורא לפוקימוני התשושים בככדי להכניס בהם מרץ אחרון שיעזור לנו לנצח.
"מריל תשתמשי בנשיקה מתוקה על גרולייט ולאחר מכן סקווירטל תשתמש בסחרור!"
איתי
הם מהנהנים לשלילה ומחייכים, צרמנדר פותח תחלון ואתה רואה שכבר בוקר
בן
מריל בת ולפעמים היא לא יכולה להשתמש בנשיקה מתוקה שהיא מותקפת וסחרור אל מה? ומריל לא יודעת איפה היא בכלל
~~~~
מריל הקטנה והמבולבלת לא מוצאת את גרוליט , היא בוכל זאת שולחת מלא נשיקות מתוקות לכול מקום וסקווירטל מדקיפ וגרוליט ואפילו וורמפל קטן נמצאים תחת השפעתה ומתקרבים אליה
רן
אתה אוסף כמה גרגירים ועובר לדלת אחרת אדומה, אתה רואה שם שזה חדר מכוסה כולו עשב ובאמצע אגם קטן של מים וספסל ליד אתה נכנס ופתאום אתה שומע קליק ורואה שמשהו בריצפה נלחץ על ידי הרגל שלך, פתאום אתה נופל למטה ועוצם את עיניך, אתה מרגיש שאתה במים ומיד עוצר תנשימה
מאי
את מחזירה את צרובי וגראודר ושמה את סינדיקוויל הקטן אל כתפך,
את מתחילה ללכת ופתאום את נזכרת במכון!
וספארמרית מתקדמת
בן
נוו אני תמיד שוחכת דברים שאני חולה..
~~~~~
מריל מעיפה את גרוליט והוא מועף אל עץ ומתעורר מהמשיכה, המאמן מחזיר את מדקיפ בזריזות "גרוליט זנב ברזל!" קרא הנער ומריל נלחצה
וספארמרית מתקדמת
בן
תודה וסליחה שזה קורה ככה כבר הרבה זמן..
~~~~
אתה מסתכל ורואה שסקווירטל במצב משיכה, מריל לחוצה מגרווליט שגדול ממנה פי שניים בערך, משחררת את סקווירטל והוא שרחוק מגרוליט קצת משתמש במידית בבועות שמעיפות את גרוליט לעץ, סקווירטל נלחץ ומנסה הלשתמש בנשיכה שממנה גרוליט חומק, סקווירטל יוצא בסחרור מהיר לעבר גרוליט "גרוליט זריזות ולהביור!" קרא הנער, גרוליט רץ והשתמש בלהביור שיצר כמו מכת וולט רק באש , שני הפוקימונים התנגשו ויצרו פיצוץ ענק, גרוליט וסקווירטל התעלפו ומריל נפגעה אבל קמה מיידית והסתכלה אל סקווירטל וגרוליט המעולפים
וספארמרית מתקדמת
לא נורא אני אתקן אותך אם צריך : )
------------------
"חזור סקווירטל" אני אומר מיד כאשר אני רואה אותו מעולף שם על הרצפה.
"אני מניח שניצחתי,אני אומר לנער שהתמודד מולי,"זה היה קרב טוב שלימד אותי הרבה דברים על מה שאני צריך לשפר או עלשות,תודה" אני אומר לו ונפרד ממנו לשלום,במקום ללכת לקרב מכון אני ממהר להגיע למרכז הפוקימונים ולרפא את סקווירטל ורמיל עבור הקרב.
'מה אני אעשה עם מריל,מה יקרה אם תוך כדי הקרב היא תתנהג כך שוב' אני חושב לעצמי מודאג תוך כדי.
בן
ובנוגע למריל תחשוב אל זה,
מריל עכבר וגרוליט כלב אריה גדול ממנה פי שתים..
~~~~
אתה מחזיר את מריל ונפרד מהנער, אתה רץ למרכז הפוקימונים ולוקח מספר, המספר שלך כרגע הוא כ134 ועכשיו רק 100 אתה מחכה ומחכה ומתחיל להשתעמם
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)