Pokemon GO
עמוד 165 מתוך 285 ראשוןראשון ... 65115155163164165166167175215265 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,461 עד 2,475 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    איתי
    אתה לוקח את צרמנדר והולך לישון שהם לידך, אתה רואה שסקיטי עולה לך על הגב ומתיישבת שם מייללת ילול קטן ונשכבת בסיבוב ונרדמת, צרמנדר מביט אליך ועוצם את עיניו, אתה גם עוצם ונרדם,
    אתה מרגיש פתאום התנשפויות אליך ויילולים וגם שריטות קלות
    אני פותח את העיניים וממלמל "מי... מי זה?" עם מבט עייף ומופתע.

2. משתמש מנוסה
    רן
    אתה יורד אחריה במדרגות החשוכות והעץ נסגר, אתה מגיע למסדרון מלא דלתות מתחת לאדמה ומלא עשב יש שם, המקום עצמו מואר ויש מלא חדרות בכול מיני צבעים, כסוף אדום חום ירוק ומלא גוונים

"אממ אני בוחר בחדר הירוק בואי נכנס לשם" אני אומר בביטחון ופותח את הדלת

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    בן
    "גרווליט תחמוק ממריל ותקוף את סקווירטל בנשיכה!" קרא הנער כשסקווירטל רץ אל מדקיפ הפצוע, גרוליט רץ בזריזות רבה מאוד חטף תנשיכה אבל נשך את סקווירטל גם והעיף אותו על עץ

רן
    אתה יורד אחריה במדרגות החשוכות והעץ נסגר, אתה מגיע למסדרון מלא דלתות מתחת לאדמה ומלא עשב יש שם, המקום עצמו מואר ויש מלא חדרות בכול מיני צבעים, כסוף אדום חום ירוק ומלא גוונים

מקס
    תערוך בקשה
    לאיזה דלת אני אמורה לדעת שאתה נכנס?
    לראשונה לשנייה לשלישית אדומה כסופה ירוקה חומה?
    תערוך בבקשה

מייקל ועומר
    שניכם מתעדכנים בפוקימונים זה של זה (תסתכלו בתגובות אחד של השני) ופתאום עומר מציע קרב "קרב זוגות רוצים?" שאלה בריאנה בחיוך
    איתי
    "תראה אני מעידפה להישאר אם הפוקימונים שלי" אמרה נלה ושמה את ראשה בין רגליה שנית והביטה אליך
    מצטער שלא הגבתי אתמול..
    ~~~~~
    "כן בטח,אבל עכשיו? טום באמצא קרב,עדיף שנחכה לו" אענה לה ואסתכל על הקרב של טום..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מקס
    " GA2? אתה נשמע מוזר, טוב אז ציין את התקדמות הפנינה אל השרשרת" נשמע הקול ולא ידעת מה לאמר ואיזה פנינה ואיזה שרשרת

בן
    אל מה אתה מדבר?
    ~~~~
    "גרווליט תקוף את מריל מלמעלה בזנב ברזל הקשב לקול שלה!" קרא הנער,
    סקווירטל נשך את מדקיפ והעיף אותו ונשמע קול חבטה, סקווירטל השמח הביט אל מדקיפ שהיה נראה תשוש והשתמש בסחרור ועילף אותו סופית
    מריל ניסת למצוא את דרכה אבל לא הצליחה פשוט למצוא את גרווליט, קול הבועות המתפוצצות הסגיר אותה והיא חטפה זנב ברזל בעצמה והועפה אל עץ קרוב

דניס
    סקורפיו הביט אליך וזז אחורה ושמר אל מערתו הקטנה ראלטס משתמשת בעל חושי ומעיפה את האבן עליך,
    סקורפיו מתעצבן ושולח עוקץ רעל שפוגע בראלטס הקטנה

איתי
    אתה פותח את עיניך ורואה את הראש של צרמנדר וסקיטי שמחייכת ומביטים אליך

רן
    אתה פותח תחדר ובתוך החדר יש מלא עצים ומלא פירות וגרגירים שם

עומר
    שמייקל יגיב אני יגיב סורי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    מקס
    " GA2? אתה נשמע מוזר, טוב אז ציין את התקדמות הפנינה אל השרשרת" נשמע הקול ולא ידעת מה לאמר ואיזה פנינה ואיזה שרשרת
    בן
    אל מה אתה מדבר?
    ~~~~
    סקווירטל נשך את מדקיפ והעיף אותו ונשמע קול חבטה, סקווירטל השמח הביט אל מדקיפ שהיה נראה תשוש והשתמש בסחרור ועילף אותו סופית
    מריל ניסת למצוא את דרכה אבל לא הצליחה פשוט למצוא את גרווליט, קול הבועות המתפוצצות הסגיר אותה והיא חטפה זנב ברזל בעצמה והועפה אל עץ קרוב
    דניס
    סקורפיו הביט אליך וזז אחורה ושמר אל מערתו הקטנה ראלטס משתמשת בעל חושי ומעיפה את האבן עליך,
    איתי
    רן
    עומר
    "לא מצליחים להירדם?" אני שואל אותם ומקווה שזה נכון ומקווה שהם לא שמעו משהו שיעצור אותי משינה ארוכה וטובה.

6. משתמש מנוסה
    [
    COLOR="YellowGreen"]רן
    אתה פותח תחדר ובתוך החדר יש מלא עצים ומלא פירות וגרגירים שם[/COLOR]
    אני אוסף כה גרגירים ויוצא מהחדר והולך לחדר שלידו

7. משתמש מנוסה
    שם: ben
    מקס

בן
    אל מה אתה מדבר?
    ~~~~

דניס

איתי

רן

עומר
    שנלחמתי איתו או איתה באיזשהו קרב אמרת שזה לא משפיע בין בן לבן ופתאום דיברת בלשון נקבה עליו או עליה
    ואגב גם אמרתי לה לעשות נשיקה מתוקה מה עם זה לא הזכרת
    --------------------------------
    "חייבים לנצל את הרגע,חייבים לתקוף אותו יחד" אני קורא לפוקימוני התשושים בככדי להכניס בהם מרץ אחרון שיעזור לנו לנצח.
    "מריל תשתמשי בנשיקה מתוקה על גרולייט ולאחר מכן סקווירטל תשתמש בסחרור!"

8. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    מייקל
    האיש הולך ואתה נרדם, פתאום מישהו מעיר אותך "בוא חייבים לזוז" אמר קול פקחת את עיניך וגילית את בריאנה וראית שהכרטיסן בדרך "אנחנו מספיק קרובים לעיר השלישית בוא נלך" אמרה בריאנה והעירה אותך

מאי
    "החצאית 20 והצעיף 15.. 35" אמרה המוכרת וביטה אלייך לאחר שחישבה במחשבון (מה היא עובדת בחנות בגדים אין לה הרבה מוח )

עומר
    אתה מתחיל ללכת שצימצאר אל כתפך, באטרפרי ומורקרו מתחילים לעוף ופתאום נורא מתחשק לך לעשות קרב

בן
    אתה הולך לישון ומעירים אותך שוב "סליחה הייתה פה מישהו?" שאל מישהו אם בגדים מוזרים

כריס
    אתה הולך אל הילד ואומר לו שאתה רוצה להילחם איתו, "אתה איתי? הפוקימונים שלי מנצחים ואתך בשנייה אבל אם אתה מתעקש להיות לוזר אז בשמחה" אמר הנער וחייך, יצאתם החוצה והוא שלף פוקדור וכול חבריו עודדו אותו בקריאות "תומר! תומר! תומר!" הם התחיל לצעוק "קדימה צא וורטלטל !" קרא תומר , מהפוקדור יצא צב מיים ענקי אז זנב יפיפה והתלבטת אם להוציא את באלבאזור או אלמוגה שטובים אל סוג מים
    חח וואלה XD
    ~~~
    " תודה רבה ! " אומר ואשלם .
    " קדימה צ'רובי , גראדוור , חזרו . " אומר ואחזיר את צ'רובי וגראדוור לפוקדור , וישים את סינדיקויל על הכתף שלי .
    " קדימה , בוא נצא . " אומר לסינדיקויל ואצא לבחוץ .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    איתי
    הם מהנהנים לשלילה ומחייכים, צרמנדר פותח תחלון ואתה רואה שכבר בוקר

בן
    מריל בת ולפעמים היא לא יכולה להשתמש בנשיקה מתוקה שהיא מותקפת וסחרור אל מה? ומריל לא יודעת איפה היא בכלל
    ~~~~
    מריל הקטנה והמבולבלת לא מוצאת את גרוליט , היא בוכל זאת שולחת מלא נשיקות מתוקות לכול מקום וסקווירטל מדקיפ וגרוליט ואפילו וורמפל קטן נמצאים תחת השפעתה ומתקרבים אליה

רן
    אתה אוסף כמה גרגירים ועובר לדלת אחרת אדומה, אתה רואה שם שזה חדר מכוסה כולו עשב ובאמצע אגם קטן של מים וספסל ליד אתה נכנס ופתאום אתה שומע קליק ורואה שמשהו בריצפה נלחץ על ידי הרגל שלך, פתאום אתה נופל למטה ועוצם את עיניך, אתה מרגיש שאתה במים ומיד עוצר תנשימה

מאי
    את מחזירה את צרובי וגראודר ושמה את סינדיקוויל הקטן אל כתפך,
    את מתחילה ללכת ופתאום את נזכרת במכון!

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    איתי
    הם מהנהנים לשלילה ומחייכים, צרמנדר פותח תחלון ואתה רואה שכבר בוקר

בן
    מריל בת ולפעמים היא לא יכולה להשתמש בנשיקה מתוקה שהיא מותקפת וסחרור אל מה? ומריל לא יודעת איפה היא בכלל
    ~~~~
    מריל הקטנה והמבולבלת לא מוצאת את גרוליט , היא בוכל זאת שולחת מלא נשיקות מתוקות לכול מקום וסקווירטל מדקיפ וגרוליט ואפילו וורמפל קטן נמצאים תחת השפעתה ומתקרבים אליה

רן
    אתה אוסף כמה גרגירים ועובר לדלת אחרת אדומה, אתה רואה שם שזה חדר מכוסה כולו עשב ובאמצע אגם קטן של מים וספסל ליד אתה נכנס ופתאום אתה שומע קליק ורואה שמשהו בריצפה נלחץ על ידי הרגל שלך, פתאום אתה נופל למטה ועוצם את עיניך, אתה מרגיש שאתה במים ומיד עוצר תנשימה

מאי
    את מחזירה את צרובי וגראודר ושמה את סינדיקוויל הקטן אל כתפך,
    את מתחילה ללכת ופתאום את נזכרת במכון!
    אה אוקיי...
    ומדקיפ מעולף כבר לא ?
    --------
    "מריל בבקשה תתרכזי,תהיהי רגועה,עכשיו הכל מונח עלייך ואת יכולה להכריע את הקרב הזה.
    "מריל תשתמשי בזנב ברזל אל עבר גרולייט כאשר הוא יתקרב אלייך בכדי שתפגעי בו במאה אחוז,עד אז תשארי במקומך ותתרכזי.

11. משתמש מנוסה
    בן
    נוו אני תמיד שוחכת דברים שאני חולה..
    ~~~~~
    מריל מעיפה את גרוליט והוא מועף אל עץ ומתעורר מהמשיכה, המאמן מחזיר את מדקיפ בזריזות "גרוליט זנב ברזל!" קרא הנער ומריל נלחצה

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    בן
    נוו אני תמיד שוחכת דברים שאני חולה..
    ~~~~~
    מריל מעיפה את גרוליט והוא מועף אל עץ ומתעורר מהמשיכה, המאמן מחזיר את מדקיפ בזריזות "גרוליט זנב ברזל!" קרא הנער ומריל נלחצה
    תרגישי טוב
    --------
    'מה יש למריל' אני חושב לעצמי בדאגה,'מעולם היא לא תפקדה ככה בקרב'.
    "סקווירטל מהר תחפה על מריל באמצעות דחיפה ולאחר מכן בנשיכה" אני אומר לו במחשבה שגרולייט כבר ממוקם במתקפתו על מריל ולא יוכל להתחמק.

13. משתמש מנוסה
    בן
    תודה וסליחה שזה קורה ככה כבר הרבה זמן..
    ~~~~
    אתה מסתכל ורואה שסקווירטל במצב משיכה, מריל לחוצה מגרווליט שגדול ממנה פי שניים בערך, משחררת את סקווירטל והוא שרחוק מגרוליט קצת משתמש במידית בבועות שמעיפות את גרוליט לעץ, סקווירטל נלחץ ומנסה הלשתמש בנשיכה שממנה גרוליט חומק, סקווירטל יוצא בסחרור מהיר לעבר גרוליט "גרוליט זריזות ולהביור!" קרא הנער, גרוליט רץ והשתמש בלהביור שיצר כמו מכת וולט רק באש , שני הפוקימונים התנגשו ויצרו פיצוץ ענק, גרוליט וסקווירטל התעלפו ומריל נפגעה אבל קמה מיידית והסתכלה אל סקווירטל וגרוליט המעולפים

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    בן
    תודה וסליחה שזה קורה ככה כבר הרבה זמן..
    ~~~~
    אתה מסתכל ורואה שסקווירטל במצב משיכה, מריל לחוצה מגרווליט שגדול ממנה פי שניים בערך, משחררת את סקווירטל והוא שרחוק מגרוליט קצת משתמש במידית בבועות שמעיפות את גרוליט לעץ, סקווירטל נלחץ ומנסה הלשתמש בנשיכה שממנה גרוליט חומק, סקווירטל יוצא בסחרור מהיר לעבר גרוליט "גרוליט זריזות ולהביור!" קרא הנער, גרוליט רץ והשתמש בלהביור שיצר כמו מכת וולט רק באש , שני הפוקימונים התנגשו ויצרו פיצוץ ענק, גרוליט וסקווירטל התעלפו ומריל נפגעה אבל קמה מיידית והסתכלה אל סקווירטל וגרוליט המעולפים
    לא נורא אני אתקן אותך אם צריך : )
    ------------------
    "חזור סקווירטל" אני אומר מיד כאשר אני רואה אותו מעולף שם על הרצפה.
    "אני מניח שניצחתי,אני אומר לנער שהתמודד מולי,"זה היה קרב טוב שלימד אותי הרבה דברים על מה שאני צריך לשפר או עלשות,תודה" אני אומר לו ונפרד ממנו לשלום,במקום ללכת לקרב מכון אני ממהר להגיע למרכז הפוקימונים ולרפא את סקווירטל ורמיל עבור הקרב.
    'מה אני אעשה עם מריל,מה יקרה אם תוך כדי הקרב היא תתנהג כך שוב' אני חושב לעצמי מודאג תוך כדי.

15. משתמש מנוסה
    בן
    ובנוגע למריל תחשוב אל זה,
    מריל עכבר וגרוליט כלב אריה גדול ממנה פי שתים..
    ~~~~
    אתה מחזיר את מריל ונפרד מהנער, אתה רץ למרכז הפוקימונים ולוקח מספר, המספר שלך כרגע הוא כ134 ועכשיו רק 100 אתה מחכה ומחכה ומתחיל להשתעמם

וספארמרית מתקדמת

עמוד 165 מתוך 285 ראשוןראשון ... 65115155163164165166167175215265 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •