יואב
אתם הולכים אל הביצה ולוקחים אותה והולכיםלעבר המחסן, היא פותחת את המחסן ונכנסת לחדר אחד מתוך שלושה חדרים, היא שמה תביצה במין מכשיר מוזר ובודקת את המצב במחשב שליד זה, ראיתה שהחדר מלא במכשירים מסוימים , "הם עוזרים לנו לבדוק את מצב הביצה , מצב הביצה שלך תקין לחלוטין והיא עומדת לבקוע " אמרה בריאנה ולקחה את הביצה ושמה על כרית הביצה זהרה באור לבן מסנוור ופתאום עמד שם פוקימון סוס קטן "פוניטה!" הוא אמר
קודאק
ראלטס משתמש בעל חושי ומעיף את מונפרנו על עץ הוא תשוש לחלוטין אבל עדין לא מתעלף "מונפרנו תחסל אותם בלהביור וסחרור אש!" אמר האיש ולא ריחם טיפה אל מונפרנו מונפרנו משתמש בלהביור ולאחר מכן בסחרור אש מה שמעיף את כול הפוקימונים שסביבו (לא כולל ראלטס שלוסס ובאלבאזור ופידג'י שברח ללמעלה) באלבאזור מסתכל אליך ואומר "באלבא.. באלבאזור.. זור זור באלבאזור בלבזו באל באזור זו ור בזור..." (אבל ... אתה לא מבין..המשפחה שלי כבר איבדה אח אחד הם לא יכולים לאבד עוד אחד..)
"של שלוס.. שלו לוס וס של " (אתה לא מבין.. הבעל מתעלל בו ..) אמרה שלוס
תומר
תחרות סרט
~~~~
אתה מבין שזו תחרות סרט אתה הולך לעבר המטבח ולא רואה אנשים ולא פוקימונים,
אתה שומע קול מהמחסן וממהר , אתה רואה שיש אור באחד החדרים ששם (מתוך שלוש) ושהמחסן פתוח
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
יואב
אתה בודק אותו בפוקדע את מתקפותיו ובסוף מגיע לזה
פוניטה יודע: גחלת ודחיפה
פוניטה הוא על הברכיים מנסה לעמוד ולא מצליח מנסה שוב פעם ומצליח!
(אני רק מזכירה לך שסוסים כבשים ופרות חייבים לעמוד שהם נולדים אחרת הם יטרפו אם הם לא עומדים הם לא בריאים מספיק)
פוניטה בא אליך ונוגח בך בחיבה מה שמפיל אותך קצת למרות שהוא ממש קטן יחסית
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יואב
תכנית בגלל שפוניטה בקע מביצה אני לא מחשיבה אבל אל תדאג אתה ממש ממש קרוב
~~~~~~~~~~
אתה זורק על פוניטה םוקדור הוא יותר נכון מניח אליו בלי שום נינודים הוא ישירות נתפס "מזל טוב" אמרה בריאנה ובריכה אתך אל החבר החדש,
קודאק
הפוקימונים הקשיבו לך ותקפו אותו בעלי טער "מונפרנו !" הוא צעק ומונפרנו ספג את המתקפות והתעלף,
"אני לא יתן לשום פוקימון מעצבן להביס אותי!" אמר האיש "צא פירו צא פראליגייטור!" הוא אמר ושלף שתי פוקדורים, נשר גדול ותנין ענק ורצחני יצאו מהפוקדורים "פראליגייטור תשתמש באקדח מים פירו תשתמש באס אווירי!" אמר האיש והנשר הענק תקף תפוקימונים באס אווירי מה שהעיף אותם בזה אחר זה לאחר מכן התנין פלט מפיו מים שעפו לעבר הפוקימונים והעיפו אותם "אתה ממש חסר תועלת" אמר האיש והחזיר את מונפרנו לפוקדור שלוס הסתכלה אל הפוקדור בעצב, וראיתה שבאלבאזור כבר לא פה והוא הלך![]()
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יואב
אתה רץ לבית של בריאנה וקולט שסילקון בפוקדור
אתה מתפרץ לבית "מה קרה?" אמרה בריאנה שצפתה בטלוויזיה שאיווי על ברכיה והיא מלטפת אותו כשהוא מנמנם, היא קמה ואיווי התעורר וקפץ. ממנה אתה נכנס למטבח ורואה את פיפלאפ מכרסם את הפאפין שהכנתה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)