Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 29 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    דארן ווסט~
    אתה מתעלם מהפוקימון השעול שישר מתאכזב ואז אתה ממשיך בדרכך.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה פוקימון דמוי חרק בצבע סגול תלוי על העץ שמחפש ברים לאכילה.

]
    אני בודק על הפוקימון בפוקידע שלי.
    'הנה... פוקימון שיותר מוצא חן בעיניי...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, ושולף את הפוקדור של ואנפ, "צא ואנפ!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלו באוויר, מחכה שיצא לקרב מול הפוקימון.
    "אוקיי ואנפ, תתחיל בכדור צל חזק!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר פוקימון החרק הסגול.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דארן ווסט~
    אתה בודק את הפוקימון בעזרת הפוקג'יר שלך ומגלה שקוראים לו ספידרים, הוא מסוג חרק\על-חושי והוא יכול להיות רק נקבה.
    לאחר מכן אתה שולף את הפוכדור של ואנפ, "צא ואנפ!" אתה צועק וזורק את הפוכדור שלו באוויר, מחכה שיצא לקרב מול הפוקימון.
    "אוקיי ואנפ, תתחיל בכדור צל חזק!" אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר פוקימון החרק הסגול המופתע.
    מהפה של ונאפ יוצא כדור צל ענקי שפוגע ישירות בספידרים ואז הוא נופל על האדמה, עצבני וישר תוקף בנישכת חרק.

בלייק ג'ונסון~
    "פיירנט, שרוף את העלים והשועל עם כדור אש" אתה אומר לו בלי חשש והוא שולח כדור אש בלי חשש שעושה את מה שפקדת על פיירנט.
    "ונאפ תתחמק מאקדח המים והדחיפה של הדולפין, תפוס אותו באוויר עם צמח משתולל וזרוק אותו על החול" אתה אומר בקור רוח.
    ונאפ משתמש בצמח משתולל שפוגע ישירות בדולפין ואז הוא זורק אותו על החול וכך הוא נפגע קשות.
    השועל נפגע מאוד מהמתקפה של פיירנט וישר מתחיל לבכות, "אל תדאג לופין, אם תשתמש בכדור אנרגיה זה יעזור." היא אומרת ואז לופין שולח כדור אנרגיה לעבר פיירנט.
    לעומת זאת אוצ'יאנוס לא מתחיל לבכות אלה ישר שולח על קולי לעבר ונאפ שמשתגע ממנו וכך הוא מוריד לו נזק.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "אני אשכור חדר ללילה" אתה עונה בחיוך ובנימוס ואז הפוקימון שלה מביא לך מפתח קטן.
    אתה עולה ביחד עם ברדלי לחדר ולאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע לחדר, פותח אותו ומגלה שיש שני מיטות, LCD חדר אמבטיה ענקי וגם מקרר קטן.
    אתה רואה גם שיש מקום איכסון של פוכדורים וגם כרזה של הPokeMart ואז אתה מגלה שהשעה היא 8:30 וכבר ברדלי נכנס למקלחת.
    .
    אני מדליק את הטלוויזיה ומחפש אחר משהו מעניין עד שהוא יגמור את המקלחת שלו, ואז אכנס אחריו.

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "פיירנט, שרוף את העלים והשועל עם כדור אש" אתה אומר לו בלי חשש והוא שולח כדור אש בלי חשש שעושה את מה שפקדת על פיירנט.
    "ונאפ תתחמק מאקדח המים והדחיפה של הדולפין, תפוס אותו באוויר עם צמח משתולל וזרוק אותו על החול" אתה אומר בקור רוח.
    ונאפ משתמש בצמח משתולל שפוגע ישירות בדולפין ואז הוא זורק אותו על החול וכך הוא נפגע קשות.
    השועל נפגע מאוד מהמתקפה של פיירנט וישר מתחיל לבכות, "אל תדאג לופין, אם תשתמש בכדור אנרגיה זה יעזור." היא אומרת ואז לופין שולח כדור אנרגיה לעבר פיירנט.
    לעומת זאת אוצ'יאנוס לא מתחיל לבכות אלה ישר שולח על קולי לעבר ונאפ שמשתגע ממנו וכך הוא מוריד לו נזק.
    "פיירנט, עזוב את השועל שנייה, תבלבל את הדולפין עם גחלת כדי שונאפ ימשיך" אני אומר לו בשקט.
    "מהר ונאפ, תשתחרר מזה ותשתמש בכוח טבע על כדור האנרגיה של השועל" אני אומר לו ברגע שהוא משתחרר.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    אתה בודק את הפוקימון בעזרת הפוקג'יר שלך ומגלה שקוראים לו ספידרים, הוא מסוג חרק\על-חושי והוא יכול להיות רק נקבה.
    לאחר מכן אתה שולף את הפוכדור של ואנפ, "צא ואנפ!" אתה צועק וזורק את הפוכדור שלו באוויר, מחכה שיצא לקרב מול הפוקימון.
    "אוקיי ואנפ, תתחיל בכדור צל חזק!" אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר פוקימון החרק הסגול המופתע.
    מהפה של ונאפ יוצא כדור צל ענקי שפוגע ישירות בספידרים ואז הוא נופל על האדמה, עצבני וישר תוקף בנישכת חרק.

]
    "תתחמק ואנפ!" אני צועק במהירות ובחשש כשאני מצביע לעבר ספידרים המתקרב, "לאחר מכן, תשתמש בצמיחה, ואז תקוף אותו בבייד בכל הכוח!"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    "מה אתה אומר, ברדלי? קרב הזוגות הראשון שלנו? קדימה" אתה אומר ובלי לחכות לתשובה אתה מוציא את הפוכדור של הפוקימון שלך וזורק אותו לאוויר "צא בקלסינג" אתה צועק.
    בקלסינג יוצא מהפכודור שלו בשמחה ומסתכל ישר על שני המוגלים הקטנים, "אני מוכן גם." אומר ברדלי ואז הוא מוציא את הפוקימון שלו החוצה.
    פתאום שני המוגלים שמים לב לשני הפוקימונים וישר רצים לעברם בנגיחה שפוגעת בהם.
    "היי" אני אומר במחאה "ברדלי, שאוצ'יאנוס יחפה על בקלסינג באקדח מים, מקובל עליך?" אני אומר לו ופונה לבקלסינג "בקלסינג, תרוץ אליהם ותשמש בשריטה על כל אחד, לאחר מכן תחזור לכאן ותזהר שלא יפגעו בך"
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 06-19-2011 בשעה 04:24 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "לאן?" אתה שואל את ברדלי ואז מתעלם מהציפורים שנהפכים לכוסעים מי זה שהתעלמת מי הם.
    "קדימה." אומר ברדלי ואז אתם ממשיכים בדרכם ואז פוגשים שני פוקימונים בצורות שועל עם עלה בזנבו.
    "צא בלקסינג!" אורה לפוקימון שלי "תתקוף אותו בגחלת!" אצביע על אחד מהפוקימונים

8. משתמש מנוסה
    למי שלא ראה, עודכנו הפרסים.

דארן ווסט~
    "תתחמק ואנפ!" אתנ צועק במהירות ובחשש ואז אתה מצביע לעבר ספידרים המתקרב, "לאחר מכן, תשתמש בצמיחה, ואז תקוף אותו בלהישאר בכל הכוח!"
    ונאפ מנסה להתחמק אך נפגע מהמתקפה של ספידרים ואז ישר הוא משתמש בצמיחה שמגדילה לו את המהירות ואת התתקפה.
    "עכשיו להישאר!" אתה קורא והוא פתאום עומד על שלו, מוציא קולות ואז יוצא לעבר ספידרים, פוגע בו בעזרת המתקפה וישר מעלף אותו.

בלייק ג'ונסון~
    "פיירנט, עזוב את השועל שנייה, תבלבל את הדולפין עם גחלת כדי שונאפ ימשיך" אתה אומר לו בשקט והוא שולח גחלת שמפריע קצת לדולפין וכך הוא מתבלבל.
    "מהר ונאפ, תשתחרר מזה ותשתמש בכוח טבע על כדור האנרגיה של השועל" אתה אומר לו ואז הוא משתחרר מהבילבול, תוקף בכוח טבע וישר הוא שולח מלא כוכבים שמפוצצים את הכדור האנרגיה.
    "שיט!" קוראת הילדה בתוקפנות, "לופין ואוצ'יאנוס תשתמשו בכדור אנרגית מים!" היא מוסיפה ואז הלופין שלה אוגר אנרגיה לכדור אנרגיה.
    פתאום אוצ'יאנוס גם אוגר כוח לאקדח מים ואז לופין משחרר את המתקפה וגם אוצי'אנוס וכך המתקפה הופכת לכדור אנרגית מים שפוגעת בשני הפוקימונים שלך קשות.

דיויד אדלר~
    "ברדלי, שאוצ'יאנוס יחפה על בקלסינג באקדח מים, מקובל עליך?" אתה אומר לברדלי
    ואז אתה פונה לבקלסינג: "בקלסינג, תרוץ אליהם ותשמש בשריטה על כל אחד, לאחר מכן תחזור לכאן ותזהר שלא יפגעו בך!"
    בקלסינג ישר רץ לעברם ותוקף בשריטה אך הם משיבים באגרוף מגה אך אוצ'יאנוס משתמש באקדח מים שפוגע בשני המוגלים ואז בקלסינג פוגע בהם, ומעלף אותם.

אייס דיאמונד~
    "צא בלקסינג!" אתה מורה לפוקימון שלך ואז ישר מוציא אותו, "תתקוף אותו בגחלת!" אתה מוסיף ואז מצביע על אחד מהפוקימונים.
    בקלסינג יוצא ישר מהפוכדור ומשתמש בגחלת ענקית שישר פוגעת באחד השועלים שישר מתעצבן ואז הוא שולח מלא עלי תער לעבר בקלסינג הקטן.

תומאס בלאק~
    אתה מדליק את הטלוויזיה ומחפש אחר משהו מעניין עד שהוא יגמור את המקלחת שלו אך אתה לא מוציא והוא יוצא מהקלחת.
    לאחר מכן אתה נכנס אחריו למקלחת, מתפשט ונכנס להתקלח בשלווה ואז אתה שומע רעשים במחוץ.
    אתה יוצא לאחר כמה דקות ורואה אישה מוזרה עם פוקימון מוזר לידה וברדלי בדיוק מוציא את בקלסינג שלו, "מי את?!" הוא קורא בכעס והיא לא משיבה לו.
    "תביא את הפוקימונים שלך, עכשיו!" היא קוראת אך הוא לא מסכים, והיא ישר מתעצבנת, פוקדת על הפוקימון שלה לתקוף וזה מה שהוא עושה, תוקף את בקלסינג במתקפת כנף וישר מעלף אותו.
    ;

9. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "צא בלקסינג!" אתה מורה לפוקימון שלך ואז ישר מוציא אותו, "תתקוף אותו בגחלת!" אתה מוסיף ואז מצביע על אחד מהפוקימונים.
    בקלסינג יוצא ישר מהפוכדור ומשתמש בגחלת ענקית שישר פוגעת באחד השועלים שישר מתעצבן ואז הוא שולח מלא עלי תער לעבר בקלסינג הקטן.
    "תחמוק ותשתמש בגחלת על היד שלך ותתקוף בשריטה!" אורה לו

10. וואו כל כך אין לי מושג
    למי שלא ראה, עודכנו הפרסים.
    דיויד אדלר~
    "ברדלי, שאוצ'יאנוס יחפה על בקלסינג באקדח מים, מקובל עליך?" אתה אומר לברדלי
    ואז אתה פונה לבקלסינג: "בקלסינג, תרוץ אליהם ותשמש בשריטה על כל אחד, לאחר מכן תחזור לכאן ותזהר שלא יפגעו בך!"
    בקלסינג ישר רץ לעברם ותוקף בשריטה אך הם משיבים באגרוף מגה אך אוצ'יאנוס משתמש באקדח מים שפוגע בשני המוגלים ואז בקלסינג פוגע בהם, ומעלף אותם.
    "האקדח מים של אוצ'יאנוס שלך בא ממש בזמן" אני אומר לברדלי בהתפעלות, אני שולח את ידי ונותן לו כיף בידו. לאחר מכן אני מסתכל עליו ומחכה למוצא פיו, לאן הולכים,איך ומתי.

תודה שהתייחסתם, דוד

11. משתמש מנוסה
    דיויד אדלר~
    אתה שולח את ידיך לעבר ברדלי ונותן לו כיף, הוא מתחיל לחייך ולגחך.
    לאחר מכן אני מסתכל עליו ומחכה למוצא פיו, לאן הולכים, איך ומתי והוא אומר לך שעכשיו ממשיכים.
    אתה ממשיך עם ברדלי ופוגש אישה מכוערת אשר יושבת על האדמה.
    אתה ניגש לידה והיא תופסת את החולצה שלך, ומסתכלת אליך בכעס, "אתה בצוות בוייז? או לא?" היא אומרת בכעס ואז פתאום היא מושכת את ברדלי אליה והיא שואלת אותו גם.

אייס דיאמונד~
    אתה חייב לבדוק פוקימונים בפוקג'יר, זה דור שאתה לא מכיר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תחמוק ותשתמש בגחלת על היד שלך ותתקוף בשריטה!" אתה מורה לו ואז הוא ישר מתחמק מהעלי התער.
    לאחר מכן הוא משתמש בגחלת על היד שלו ויוצא בשריטה שהופכת לשריטת אש שפוגעת ישר בפוקימון השועל.
    "לו!" השועל קורא ואז ישר רץ לעבר בקלסינג במתקפה מהירה שפוגעת בו קשות.

12. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    אתה חייב לבדוק פוקימונים בפוקג'יר, זה דור שאתה לא מכיר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תחמוק ותשתמש בגחלת על היד שלך ותתקוף בשריטה!" אתה מורה לו ואז הוא ישר מתחמק מהעלי התער.
    לאחר מכן הוא משתמש בגחלת על היד שלו ויוצא בשריטה שהופכת לשריטת אש שפוגעת ישר בפוקימון השועל.
    "לו!" השועל קורא ואז ישר רץ לעבר בקלסינג במתקפה מהירה שפוגעת בו קשות.
    "תשתמש שוב במהלך שריטת האש!" אורה לבלקסינג ואבדוק על השועל בפוקג'יר

13. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    "תשתמש שוב במהלך שריטת האש!" אתה פוקד על בלקסינג ואז אתה בודק על השועל בפוקג'יר.
    "לופין, פוקימון השועל הקטן, לופין הוא הסמל של פוקימוני העשב, יש לו יכולת שהוא יכול להפוך לעץ ענקי." בוקע קול של אישה מתכתית ואז נכבה הפוקג'יר.
    בקלסינג ישר משתמש במהלך שריטת האש ופוגע שוב בלופין, פוקימון השועל הקטן וישר מעלף אותו, בקלסינג מרוצה מעצמו.

14. וואו כל כך אין לי מושג
    דיויד אדלר~
    אתה שולח את ידיך לעבר ברדלי ונותן לו כיף, הוא מתחיל לחייך ולגחך.
    לאחר מכן אני מסתכל עליו ומחכה למוצא פיו, לאן הולכים, איך ומתי והוא אומר לך שעכשיו ממשיכים.
    אתה ממשיך עם ברדלי ופוגש אישה מכוערת אשר יושבת על האדמה.
    אתה ניגש לידה והיא תופסת את החולצה שלך, ומסתכלת אליך בכעס, "אתה בצוות בוייז? או לא?" היא אומרת בכעס ואז פתאום היא מושכת את ברדלי אליה והיא שואלת אותו גם.
    אני בולע רוק "ל... ל... לא. אני לא מ... מצוות... בוויז" אני מגמגם. אני מסתכל על ברדלי במבט שואל, מקווה שהוא יודע או מבין מה קורה.

תודה שהתייחסתם, דוד

15. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "תשתמש שוב במהלך שריטת האש!" אתה פוקד על בלקסינג ואז אתה בודק על השועל בפוקג'יר.
    "לופין, פוקימון השועל הקטן, לופין הוא הסמל של פוקימוני העשב, יש לו יכולת שהוא יכול להפוך לעץ ענקי." בוקע קול של אישה מתכתית ואז נכבה הפוקג'יר.
    בקלסינג ישר משתמש במהלך שריטת האש ופוגע שוב בלופין, פוקימון השועל הקטן וישר מעלף אותו, בקלסינג מרוצה מעצמו.
    "זה הזמן לתפוס אותו!" אצעק ואזרוק עליו פוקדור "מעולה בלקסינג, קרב טוב"

עמוד 12 מתוך 29 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •