Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 395
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה

אתה יכול להשתנות לכל דבר שאתה רואה.
    ----------------------------------
    זורא מחייך ואומר "מה האינטרס? טוב קודם כל, אני אולי חזק הרבה יותר מדארקראי, אבל עדיף שיהיה לי שומר ראש. אין לי כוח להלחם בקרבות מסויימים, אז דארקראי נלחם במקומי. הוא כלי פשוט. למה להרוג אותך? למה לך להרוג אותי?"
    המשחק הזה לא הולך לפי סוגים.
    נ.ב.- שכחתי לציין שיש לך בת זוג. ראה עוד בדף הרשומים.
    "אני לא רוצה להרוג אותך,אין לי סיבה" אני אומר וחוזר לצורת הבולבאזר שלי.
    "אז בוא נסכם ככה:אני הולך מפה,אתה תישאר פה,ונישאר שכנים,אולי אפילו עם יחסים טובים" אני אומר בחיוך,ומתחיל לחזור בחזרה לבית,מקשיב לכל רחש ורעש מאחורי,נזהר שלא יעשו לי שום דבר ולא יתקפו אותי.

2. היכל התהילה
    למה?
    אני לא מתחבר למשחק, לא משהו אישי..

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

העשתונות של אספיאון שבים אליה לאט לאט. היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת "סלע עצום, כלים מפלדה, מתחת לאדמה" היא ממלמלת את כל הדברים שאתם יודעים ואז אומרת "זה מקדש האופל! בוא מהר!"
    אני אומר לאספיאון"בסדר"והולך איתה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אתם מגיעים לבסוף לארמון עשוי אבן ומתכת. סטיליקס שקשר אותך צולל אל החלון שבקומה האחרונה של הארמון והאוניקסים והסטיליקסים האחרים נכנסים דרך הכניסה.
    סטיליקס מניח אותך על שטיח גדול ואז מחכה לחבריו. כשהם מגיעים סטיליקס מתחיל לדבר: "היום פלש לטריטוריה שלנו טרטוויג. אנחנו לא יודעים את מטרותיו, ולכן נצטרך לשמוע מה יש לו לומר. אם אין לו רצון לפגוע בנו ניתן לו לבחור אם ללכת או להצטרף אלינו. אם נגלה כי רצונו לחסל אותנו, נכלא אותו."

[/B]
    קודם כול אני משחווה מול מלך הסטילקסים, מתוך מחווה.
    אחרי זה אני מתחיל לדבר, "שלום לכולכם, תקשיבו, אני לא רוצה לפגוע בכם, אם פשלתי לטריטוריה שלכם אני ממש מצטער, לא ידעתי שהיא ממקומת כאן, באתי לכן דרך 'ציפור מתכת' או כמו שבני האדם מכנים אותה 'מטוס', אני רק רוצה לחיות חיים של שקט ושלווה ולהתחיל להצמיח דורות חדשים כן, אם פגעתי במישהו אני ממש מצטער.
    בבקשה תתשחררו אותי, או תרצפו אותי לשבט שלכם, אין לי כול כוונה לפגוע בפוקימונים אחרים אחרי שהגזע השנוא החדש של היצורים החדשים הגיע, האינטרס היחיד שיש לי זה שלום." אני אומר להם.
    ואחרי זה משתחווה שוב ושותק.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

5. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    'כדי שאני אשמור מספר תפוחים...' אני חושב לעצמי ולוקח שתי תפוחים ומחפש כלי שאפשר לקחת איתו קצת מים להמשך הדרך...
    אתה מוצא דלי קטן. אתה ממלא אותו מים. לאחר שהדלי מתמלא אתה מרים את שתי התפוחים. מדהים כמה הם קלים וכמה קל לאזן את שניהם על יד אחד התחשב בגודלם. לאחר מכן אתה מתחיל להסתובב באזור. בתור פוקימון עכבר, אתה התרגלת להסתיר אוכל במחילות, ואתה מחפש אחת. אתה לא מוצא בשום מקום...

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "אני לא רוצה להרוג אותך,אין לי סיבה" אני אומר וחוזר לצורת הבולבאזר שלי.
    "אז בוא נסכם ככה:אני הולך מפה,אתה תישאר פה,ונישאר שכנים,אולי אפילו עם יחסים טובים" אני אומר בחיוך,ומתחיל לחזור בחזרה לבית,מקשיב לכל רחש ורעש מאחורי,נזהר שלא יעשו לי שום דבר ולא יתקפו אותי.
    זורא מופתע "אז למה באת? ולמה אני שומע שנאה במחשבות שלך? שנאה כלפיי? אני הורג רק מי שרוצה להרוג אותי. ובינתיים נראה כאילו תשמח לעשות לי את זה! אז אם תוכל לחזור על מה שאמרת, אני אודה לך. כנראה לא שמעתי טוב כשאמרת שאתה לא רוצה להרוג אותי.

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    אני לא מתחבר למשחק, לא משהו אישי..
    אוקיי אחי

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"בסדר"והולך איתה
    אתה הולך אחרי אספיאון. לא ברור לך לאן היא הולכת, אבל ברור לך שזה מקום רע. ולא בגלל מה שראית או מה שהיא אמרה- אתה רואה כמה הרי געש שחורים יותר מפיח, גולגולות של פוקימונים, את חש דקירת כאב כשאתה רואה שלד של ראמפרדוס מחבק שלד של קריינידוס, ושוררת במקום דממת מוות

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    קודם כול אני משחווה מול מלך הסטילקסים, מתוך מחווה.
    אחרי זה אני מתחיל לדבר, "שלום לכולכם, תקשיבו, אני לא רוצה לפגוע בכם, אם פשלתי לטריטוריה שלכם אני ממש מצטער, לא ידעתי שהיא ממקומת כאן, באתי לכן דרך 'ציפור מתכת' או כמו שבני האדם מכנים אותה 'מטוס', אני רק רוצה לחיות חיים של שקט ושלווה ולהתחיל להצמיח דורות חדשים כן, אם פגעתי במישהו אני ממש מצטער.
    בבקשה תתשחררו אותי, או תרצפו אותי לשבט שלכם, אין לי כול כוונה לפגוע בפוקימונים אחרים אחרי שהגזע השנוא החדש של היצורים החדשים הגיע, האינטרס היחיד שיש לי זה שלום." אני אומר להם.
    ואחרי זה משתחווה שוב ושותק.
    הסטיליקס שנשא אותך, שככל הנראה הוא המנהיג, אומר "קום. אל תשתחווה לנו. אנחנו לא קדושים ממך. אנחנו נדון בסיפורך ונחזור עם תשובה" הם אומרים ויוצאים מהחדר. אתה שומע אותם מדברים ומדי פעם מזכירים מילים כגון "זן חדש" "אנושיים" "מטוס" וכו'...
    כשהם חזרים הסטיליקס שנשא אותך, שככל הנראה הוא המנהיג, אומר "אנו מקבלים את סיפורך. כעת נתונה בידך החלטה- אתה מצטרף אליונו או הולך לדרכך?"

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תה מוצא דלי קטן. אתה ממלא אותו מים. לאחר שהדלי מתמלא אתה מרים את שתי התפוחים. מדהים כמה הם קלים וכמה קל לאזן את שניהם על יד אחד התחשב בגודלם. לאחר מכן אתה מתחיל להסתובב באזור. בתור פוקימון עכבר, אתה התרגלת להסתיר אוכל במחילות, ואתה מחפש אחת. אתה לא מוצא בשום מקום...
    "טוב כנראה שאני צריך לבנות לעצמי בית..." אני אומר ומחפש קרשים ומקלות לבנית הבית...

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    "תקרא לזה איך שאתה רוצה" הוא אומר "אני קורא לזה 'השתלטות בזול'. מה הכוכב יפסיד? יש עוד כמה דרטינים כמוך. לא יקרא כלום אם אני אחסל אותך. אבל לא נראה לי שאתה רוצה.." הוא מחייך חיוך זדוני "אחרת כבר היית משתמש ביכולת שלך נגדי, לא? היכולת המיוחדת שלך..."
    "אם כולם יאחדו כוחות אז נוכל לחסל אותך בקלות!" אני צועק אליו "אבל הבעיה זה שכולם פוחדים ממך, אבל אני לא!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

אתה הולך אחרי אספיאון. לא ברור לך לאן היא הולכת, אבל ברור לך שזה מקום רע. ולא בגלל מה שראית או מה שהיא אמרה- אתה רואה כמה הרי געש שחורים יותר מפיח, גולגולות של פוקימונים, את חש דקירת כאב כשאתה רואה שלד של ראמפרדוס מחבק שלד של קריינידוס, ושוררת במקום דממת מוות

אני ממשייך לעקוב אחרי אספיאון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B]

הסטיליקס שנשא אותך, שככל הנראה הוא המנהיג, אומר "קום. אל תשתחווה לנו. אנחנו לא קדושים ממך. אנחנו נדון בסיפורך ונחזור עם תשובה" הם אומרים ויוצאים מהחדר. אתה שומע אותם מדברים ומדי פעם מזכירים מילים כגון "זן חדש" "אנושיים" "מטוס" וכו'...
    כשהם חזרים הסטיליקס שנשא אותך, שככל הנראה הוא המנהיג, אומר "אנו מקבלים את סיפורך. כעת נתונה בידך החלטה- אתה מצטרף אליונו או הולך לדרכך?"
    אני חושב כמה שניות ואומר "אני רוצה להצטרף לשבטכם.".
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

זורא מופתע "אז למה באת? ולמה אני שומע שנאה במחשבות שלך? שנאה כלפיי? אני הורג רק מי שרוצה להרוג אותי. ובינתיים נראה כאילו תשמח לעשות לי את זה! אז אם תוכל לחזור על מה שאמרת, אני אודה לך. כנראה לא שמעתי טוב כשאמרת שאתה לא רוצה להרוג אותי.
    "השנאה היחידה שלך כלפיך היא מפני שחטפת את בת הזוג שלי" אני אומר "חוץ מזה אין לי שום דבר נגדך"
    "ואם כבר מדברים,למה לעזאזל עשית את זה?למה חטפת אותה?"

11. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;702549]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    גנגר, עדיין צוחק נעלם לך מול העיניים. אתה כל כך זועם עד שבדרך החוצה מהבית אתה משלח בעיטה אדירה לקיר. הקיר רועד וקורס כולו ואתה עובר דרך הפירצה. אתה הולך כמה מטרים ומסתובב, עדיין זועם להביט בבית. לפתע קורה משהו שמפתיע אותך. מחמת הזעם העיניים שלך בוהקות ויוצא מתוך כל אחת מהן קרן אור כתומה. הקרניים פוגעות בבית ואתה שומע את הצרחות של גנגר, כשהבית שלו קורס בפיצוץ.
    --------------
    אני חוזר לבית של גנגר צוחק,ואומר לו:"אתה הייתה צריך לשמוע איך צרחת!"ולאחר מכן אני הולך משם,שמח ממה שעשיתי לגנגר המעצבן,ומתלהב מכוחות ירית הלייזר החדשים שלי.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

12. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "טוב כנראה שאני צריך לבנות לעצמי בית..." אני אומר ומחפש קרשים ומקלות לבנית הבית...
    אתה מחפש מקלות וקרשים אבל מוצא קצת מאוד... מספיק אולי בשביל תפוח אחד וזהו. אתה נאנס בקול. תצטרך כנראה למצוא מקום אחר לבית. אתה מסתובב במקום ושם לך שהאדמה רכה מאוד. מתאימה לחפירה... לפתע אתה נזכר במשהו מחייך הקודמים-

"פיקאצ'ו! חפירה!" צועק המאמן שלך.
    אתה קופץ קדימה ומתחיל לחפור במהירות וביעילות ובתוך שניות חופר מנהרה שמספיקה בשביל שבן אדם יוכל לגור בה כמה ימים...

אתה יוצא מהפלאשבק שתקף אותך בדיוק בזמן מתאים.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "אם כולם יאחדו כוחות אז נוכל לחסל אותך בקלות!" אני צועק אליו "אבל הבעיה זה שכולם פוחדים ממך, אבל אני לא!"
    אתה רועד מכעס בעוד זורוארק מחייך בהנאה מהזעם שלך. לפתע אתה מרגיש שהבטן לך מתהפכת. אתה רואה את זורוארק צועד אחורה בהפתעה ואז אתה רואה אור לבן והרבה. אתה מתחיל לגבוה ויש לך תחושה משונה בשאר הגוף, כאילו אתה מתארך ונוספות לך עוד חוליות ועצמות. אתה מרגיש משהו קטן צומח לך על הראש, ועוד משהו על הצוואר ועל הזנב. לפתע האור הלבן מתפוצץ לרסיסים ואתה רואה שאת גבוה יותר מזורוארק. אתה בוחן את גופך מתוך אינסטינקט לראות מה קרה לך ומפותע לראות שהתארכת, צבעך התכהה וצמחו כדורים קטנים על זנבך. אתה התפתחת ללדרגונייר!

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני ממשייך לעקוב אחרי אספיאון
    לפתע אספיאון נעלמת. פשוטו כמשמעו. אתה נכנס ללחץ ומתחיל לחפש אותה ואז נופל לתוך סדק שלא ראית בגלל הערפלץ אתה נוחת על משהו רך ושומע "אווץ'! רד ממני!". כשאתה יורד מהדבר שעליו נחתת אתה רואה שאתה בחלל גדול מאוד. אתה רואה באור הקלוש את אספיאון שעומדת במקום בו נחתת.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    אני חושב כמה שניות ואומר "אני רוצה להצטרף לשבטכם.".
    "אוקיי, אז נצטרך לבחון אותך! הוא קורא ואז שורק בקול. אחד האוניקסים הגדולים מתקדם לעברך בשקט. אתה מביט בגודל העצום שלו וחושב על כמה קטן אתה. לפתע אתה מתמלא דחף לברוח אבל אין דרך כי האוניקסים והסטיליקסים האחרים יצרו מעגל צפוף סביבכם. לפתע האוניקס מטיח לעברך את הזנב האדיר שלו במהירות עצומה תוך כדי שאגה. אתה שם לב שחבריו מטיחים אתזנבם בריצפה הרבה פעמים במקצב מסויים ויוצרים מוזיקה שמשרה אווירה קרבית.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "השנאה היחידה שלך כלפיך היא מפני שחטפת את בת הזוג שלי" אני אומר "חוץ מזה אין לי שום דבר נגדך"
    "ואם כבר מדברים,למה לעזאזל עשית את זה?למה חטפת אותה?"
    "כי ראיתי שני פוקימונים חדשים. אתם. אף פעם לא נתקלתי במשהו שדומה לכם, לכן חטפתי אותה כדי שאדע לשנות צורה אליה ואז אתה באת להציל אותה. לכן אני יכול לשנות צורה אליך. אבל אז הרגשתי כמה אתה שונא אותי, בתור מי שחטף אותה אז התכוננתי לקרב. שיקרתי לגבי החומצה. אלו היו רק מים רותחים. ידעתי שזה יטרטר אותך להשתמש בכוח שלך עד קצה גבול היכולת וצפיתי בך."

[quote=METAGROSS16;703387]

--------------
    אני חוזר לבית של גנגר צוחק,ואומר לו:"אתה הייתה צריך לשמוע איך צרחת!"ולאחר מכן אני הולך משם,שמח ממה שעשיתי לגנגר המעצבן,ומתלהב מכוחות ירית הלייזר החדשים שלי.
    [b]אתה מביט סביב ומנסה את הכוח שלך על אבנים וסלעים. כולם מתפוצצים לרסיסים. לפתע אתה רואה שכמות השברימם שיצרת מספיקה לבית שלם עשוי אבן. אתה בוחן את האבנים ונופל אחורה בהפתעה. לא שמת לבשפוצצת אבנים יקרות- יהלומים, ספירים, איזמרגדים, זהב ועוד... כל אלו יכולים לשמש לבית מרשים ומושך צומת לב.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לפתע אספיאון נעלמת. פשוטו כמשמעו. אתה נכנס ללחץ ומתחיל לחפש אותה ואז נופל לתוך סדק שלא ראית בגלל הערפלץ אתה נוחת על משהו רך ושומע "אווץ'! רד ממני!". כשאתה יורד מהדבר שעליו נחתת אתה רואה שאתה בחלל גדול מאוד. אתה רואה באור הקלוש את אספיאון שעומדת במקום בו נחתת.

אני אומר לאספיאון"איפה אנחנו את יודעת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אתה רועד מכעס בעוד זורוארק מחייך בהנאה מהזעם שלך. לפתע אתה מרגיש שהבטן לך מתהפכת. אתה רואה את זורוארק צועד אחורה בהפתעה ואז אתה רואה אור לבן והרבה. אתה מתחיל לגבוה ויש לך תחושה משונה בשאר הגוף, כאילו אתה מתארך ונוספות לך עוד חוליות ועצמות. אתה מרגיש משהו קטן צומח לך על הראש, ועוד משהו על הצוואר ועל הזנב. לפתע האור הלבן מתפוצץ לרסיסים ואתה רואה שאת גבוה יותר מזורוארק. אתה בוחן את גופך מתוך אינסטינקט לראות מה קרה לך ומפותע לראות שהתארכת, צבעך התכהה וצמחו כדורים קטנים על זנבך. אתה התפתחת ללדרגונייר!
    "וואו אני יתפתחתי!" אני מיתלהב מאוד "עכשיו אני הרבה יותר חזק ממך" אני אומר לזורואק

15. משתמש מנוסה

באגי כל כך מופתע ממה שאת אומרת שהוא מפסיק לרוץ, והוא מתחיל להחליק על המים. הוא רואה שהוא עומד לשוע וממהר להקפיא את המים עם היכולת המיוחדת שלו. "מה?" הוא שואל ובוחן את גופו "את צודקת!" הוא קורא בשמחה "יש!!!" הוא צועק "סוף סוף!"

"מזל טוב" אני אומרת לו בשמחה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 15 מתוך 27 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •